cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Кафе бар "Рингераја"

clock-img

27.04.2009, 15:37

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image user posted image мислам дека ти е оправдано- трудно си па... а на саем бев, и ко за прв пат беше задоволително да ти кажам, се надевам дека следната година ке има повеќе од се...на Лука најмногу му се допадна оној штандот со убавите коцки, го ставивме да си игра со нив и го заборавивме едно пола саат се занимавашеuser posted image така да планирам од утре да ги побарам по продавнициве ми рекоа дека од денес ке ги дистрибуирале...

clock-img

27.04.2009, 15:39

clock-img

mami

pencil-img

8680

и да мислам дека можеш да му ја здувнеш и да си направиш една убава купка дома и да затвориш очи и уживаш во тишината

clock-img

27.04.2009, 15:43

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

aj plizzz, za kockite ako doznaes kaj se kupuvaat, pisi. Fala ti za sovetot, ke si odam doma, ama da ucam fizika so sinceto...
kupka... sto bese toa?
aj c.

clock-img

27.04.2009, 15:44

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image знаеш оние убавине мали топчиња, од Лаш се најубави има различни и ептен се добри е сега, за конзумирање на една таква покрај када и топла вода ти треба и едно саат време да го украдеш од некаде...пробај да избркаш се од по домаuser posted image user posted image user posted image пријатно учење, се надевам ке добиете петка

clock-img

28.04.2009, 08:26

clock-img

mami

pencil-img

8680

добро утро...ајде на утринско пивце user posted image станав сабајле расположена за алкохолно нешто

clock-img

28.04.2009, 08:43

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

Lele, bi ubila za pivo... namesto bananava i cedeniov portokal. Ama, moram da se grizam za ubavinata i zdravjeto na kerkata...
nesto denov ne pocnuva kako sto treba. Jas si sakam studeno i maglicka, ama ova e epten down so dozdov. Samo za ostanuvanje doma i guskanje so deca do pladne...user posted image

clock-img

28.04.2009, 08:45

clock-img

mami

pencil-img

8680

ооо Лука се префрли кај нас сабајле околу пет и така убаво си бевме гушнати што мрчевме и двајцата кога мм почна да вика дека веќе доцниме за на работаuser posted image user posted image user posted image како би си отишла дома сега да си го гушкам и гњавамuser posted image user posted image

clock-img

28.04.2009, 08:52

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Здраво жени,ке ме примете на кафе,ми треба мноооооооооогу. Само што се вратив од гинекологuser posted image баш одам да отворам тема,не ми се допага ситуацијатаuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

28.04.2009, 08:54

clock-img

mami

pencil-img

8680

зошто? што ти е?

clock-img

28.04.2009, 09:11

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Бебето битно е добро,а следејки ги советите од докторот се ке биде доброuser posted image

clock-img

28.04.2009, 10:44

clock-img

Еца

pencil-img

6692

мамички стигнавте ли? user posted image   анушка ова е за тебе,здрава хранаuser posted image   user posted image   еве и за другите,мислам и јас и анушка ке пробаме по малку,а сега еве и кафето стигнува user posted image    user posted image    user posted image

clock-img

28.04.2009, 10:45

clock-img

mami

pencil-img

8680

како да ставам слика?гледам дека Агнес ставила, ама некако не ми успева, а баш сакам да ви го покажам ѕверчето моеuser posted image

clock-img

28.04.2009, 10:46

clock-img

mami

pencil-img

8680

ммммм, како што ми се јаде...ептен ја погоди работава
user posted image user posted image user posted image чекам уште малку па да тркнам до рамстор да си купам нешто вкусничко

clock-img

28.04.2009, 10:46

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image и јас и пратив пп да ја прасам ама се исклучила,леле и јас сакам да ставам сликаuser posted image ајде ке се снајдеме

clock-img

28.04.2009, 10:48

clock-img

mami

pencil-img

8680

абе пробав со копи пастеuser posted image ама нејке, незнам друга опција...мајки предлог????некоја???било која???? можеби некој тато????user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.04.2009, 10:54

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Јас ке одам да пазарам па се вракам,поздравuser posted image

clock-img

28.04.2009, 10:54

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

lele, sto belja, Elence, sega mi se jadat cresi... a si "bapnav" bez ic griza na sovest i edna simitka sega, ha ha.
Me faka malce panika, do sega kaciv 6 kgr. ama od Veligden, se opustiv mnogu. Samo na sladoled mislam...
A do kaj si ti so bremenosta, sto ti rekoa na doktor sabajlevo?

clock-img

28.04.2009, 11:04

clock-img

mami

pencil-img

8680

уф црешки...ајде веќе нека излезат...а смеам на Лука да му давам веке цреши, јагоди и сл. така???

clock-img

28.04.2009, 11:13

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

1 god. i 4 mes. taka? Definitivno smees. Samo vnimatelno, edno po edno, malku po malku.
Vistinska prikazna: dedo mi bil roden koga pra-baba mi bila 7mi.  Bil mnogu mal, go stavile vo svezo odrana koza (so krzno) od jagne i mu davale da shmuka slanina.
Bil 190 cm. i pocinat e na 82 god.

clock-img

28.04.2009, 11:17

clock-img

mami

pencil-img

8680

не не , далеку сме од тоа...Лука има само 11 месеци сега на први :)...а тоа кога ми раскажуваат како прабабами се породила на перење си ги допрала алиштата на река и си се вратила дома со бебето(баба ми) и после си отишла на косење, ми се многу убави...колку биле поиздржливи тогаш...и не само мајките туку и децата после тоа...дедоми почина со сите здрави заби на 85г. а јас на 25 веке немам триuser posted image user posted image user posted image а што ли ги чека нашите?

clock-img

28.04.2009, 11:25

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

kojznae sto sum procitala za kolku e star Luka... togas, davaj mu samo creski. Pocekaj so jagotkite.

clock-img

28.04.2009, 11:36

clock-img

mami

pencil-img

8680

па од толку деца што ги спомнуваме овде, некое ке се измеша...ние сега кога бевме на супер ѕвезда имаше до нас една дада, се викаше Мила и имаше 3,5 години и јас фино лепо си ја помешав со Мартина на Елена и за малку што не ја прашав мајка и на Мила да не е она случајноuser posted image user posted image

clock-img

28.04.2009, 15:44

clock-img

mami

pencil-img

8680

епа дами мои  user posted image јас отидов да си го земам ѕверчето мало и да си одиме дома на фино ручече во 19ч user posted image user posted image user posted image user posted image па се читаме утре посабајле...имајте пријатен остаток од денuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.04.2009, 21:15

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Сите присутни ајде в кафанче да прославимеееееееееuser posted image  user posted image   user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

28.04.2009, 21:31

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img