за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Млекото се става во тенџере на оган, кога ќе се стопи му се додава квасецот и шеќерот и се меша. Во подлабок сад се става брашното, посолуваме, и додаваме 3 лаж масло. Содржината со млекото ја додаваме во садот со млекото и промешуваме. Продолжуваме тестото да го месиме и го оставаме да стаса 30тина минути. Стасаното тесто го месиме на разбрашнета маса и го делиме на 6 еднакви делови и формираме топки. Со сукало од првата топка развлекуваме кора. На средината премачкуваме кечап, мајонез, ставаме коцки шунка и кашкавал. Истата постапка ја применуваме и кај останатите топчиња, и така ги приготувавме панцеротите. Понатаму панцеротите ги свалкуваме во јајцата и во лебните трошки. Ги ставаме во намрснета тава за печење. Печиме 20 минути на температура од 200 степени. Испечените панцероти ги наросуваме со ренданиот пармезан.
15.12.2009, 12:08
pacuvce
1289
Zdravo RR-ki, samo sto sednav da se napijam edno
Ke me druzi nekoj???
15.12.2009, 12:12
mother 29
4405
ете ме и мене!конечно ја решив ситуацијата!?уффффффффф ајде давај кафе
15.12.2009, 12:19
penelopa
3419
I jas sum za kafe, samo kapučino sakam
15.12.2009, 12:21
Bogdancanka
5422
eve me i mene moze i za mene edno
15.12.2009, 12:24
pacuvce
1289
Eve za site dragi moi...
15.12.2009, 12:26
penelopa
3419
Ajde poslužete se
arh_diz
7198
pacuvce golem izbor neznam za sto da se odlucam
mother 29
4405
тоа во вториот ред ,последното е моеееееееееее фала
Ајде сииитееееее на мекици за Јана наша. Кој што има нека донесе да направиме гозба, па да прославиме како што прилега!
Еве од мене и крофни, по Прилепски
16.12.2009, 23:13
pacuvce
1289
E Paleska ova sega ne ti trebase...Barem po sabajle da ne ponudese...Vaka ako jademe kasno,kaj ke ni bide krajot...
Ajde pa i na tvoja glava pobrzo...E kakvo slavenje togas ke ima...Koga ke ni stigne SMS...CEKAME!!!
16.12.2009, 23:14
Bogdancanka
5422
mmmmmmm eve odam da spremam i vednas donesuvam da proslavime
16.12.2009, 23:17
ripce
2148
Ајде, ајде после рибањево на килимите во дневна ептен сум расположена за дружење, поготово кога имаме и повод за славење... Еве од мене...
И за трудниците мислев
16.12.2009, 23:18
Bogdancanka
5422
eve nesto skromno gozba da se pocastime aaaaa i od Ripce pijalak super bas sme spremni za slavenje
< Поракaта ја уредил Bogdancanka -- 16.12.2009 23:19:07 >
16.12.2009, 23:26
mami
8680
аууу а kako само ми се јаде..ммм, па ова крофниве ммммм. Инаку Весна е добра, се слушнавме пред малку, се нервира дека немало топла вода и неможела д се измие па ке барала да и донесат борова вода или ке го брка мажле да и однесе :) најважното- ја доела Јана веќе, и било прекрасно...леле па јас цел ден неможам да се смирам, се од среќа си подплачнувам...
16.12.2009, 23:28
Bitolcanka
2461
Леле РР-ки, покрај вас се чувствувам детуле дека немажена, иако по годините не сум Како да не припаѓам тука, но сепак се пронаоѓам во некои теми за сликите, уште да можеше да се јади од слики, се ќе изедевме
16.12.2009, 23:30
Bitolcanka
2461
од возбуда и апетит ја заменав е со и јади, наместо јаде - да се знае од каде сум П.С. На здравје нека ни е