cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Кафе бар "Рингераја"

clock-img

19.12.2009, 13:34

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Еца сега со погачката и винце и се ќе ни биде полно рамноuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

19.12.2009, 13:54

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Остана ли нешто за менеuser posted image

Биди тоа што си

clock-img

19.12.2009, 14:04

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Вистина BEBICE погачата изгледа многу вкусно, браво - се гледа вредна невеста си user posted image user posted image user posted image И јас сум за предлогот на Еца, кога би имала машина која би ни приготвувала секаква храна по наша желба би било супер user posted image Се гледа колку ни се работи user posted image user posted image user posted image За се треба време и пред се желба. Кога се работи со љубов се е лесно. Јас имам љубов кон книгата - читањето, интернетот, дружењето, многу ретко ми текнува да готвам, но ќе морам да се навикнувам, ако сакам да се омажам наскоро - да не се срамам и да ми се смеатuser posted image Но сепак, имам оправдување - се борам за м-р, па како што пиша еден мој сограѓанин во весник - Девојка м-р манџа не прави и деца не гледа user posted image
Инаку вечерва му е името на мојата user posted image ќе бидам кај него, во друштво на неговите најблиски и неговите пријатели. Се надевам убаво ќе си поминам, ќе наздравиме и ќе се зачестат ваквите моменти за радост user posted image user posted image user posted image
Честита слава на сите кои слават, сите кои имаат некој Никола, Николина ... Убав помин вечерва, опијте се и заборавете за миг на секојдневните грижи што не мачат сите user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

23.12.2009, 17:34

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Dodeka Paleska si dojde i taa ne pocesti,ajde nie da si napravime zurka i da se pocastime za malata princeza...Ajde povelete...

user posted image

user posted image

user posted image

Love is in the air

clock-img

23.12.2009, 18:40

clock-img

Mamicka3

pencil-img

755

Фала  pacuvce  нека е живо и здраво  права домаќинка

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

clock-img

23.12.2009, 21:23

clock-img

Еца

pencil-img

6692

аууууу Пацувче, па ти петен се покажа, од сега ќе те барам за сервирањеuser posted image може ќе научам нештоuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

23.12.2009, 21:27

clock-img

ostoun

pencil-img

436

Мекиците ептен ти се погодилеuser posted image

clock-img

23.12.2009, 21:38

clock-img

Еца

pencil-img

6692

леле луѓе сите гледате Шехерезад? user posted image сакам друштво за разговор...

clock-img

23.12.2009, 21:40

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Ova e malku za malata kukla...Koga ke mi tekne samo kako Paleska vcera ova vreme bese so nas i si razgovaravme za najrazlicni temi,a denes veke ja ima vo svojata pregratkauser posted image ....Srekno mamicke...

Love is in the air

clock-img

23.12.2009, 21:43

clock-img

nadica

pencil-img

4381

eve ме и мене за време на реклами user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image да видам како сте ми user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

23.12.2009, 21:54

clock-img

Еца

pencil-img

6692

кога ќе заврши Шехерезад јас нема да можам да ве дружам индијанецот ќе ми дотрча во собаuser posted image

clock-img

23.12.2009, 23:39

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Бре Пачувце ама гозба си направила мммммммм касно е али ај за малата на Палешка ќе се послужамuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

24.12.2009, 01:20

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ништо од дружбата сите спијат user posted image

па кажете лек како и јас да ја успијам ќерка ми пред полноќ па да се дружиме user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

сега отидов да го гушнам мм се читаме утре

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

25.12.2009, 15:02

clock-img

nadica

pencil-img

4381

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

повелете почестете се мм денес магистрираше
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

25.12.2009, 15:04

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

фала надица нека му е со срека user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

clock-img

25.12.2009, 15:06

clock-img

Iva

pencil-img

626

user posted image user posted image user posted image user posted image Честитки, нека му е со среќа. БРАВО!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.12.2009, 22:28

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ајде каде е кафето еве колачиња

user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

25.12.2009, 22:29

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Uf,uf,uf...Ova ima 35 243 658 kalorii...I posle Cacko ni e kriv...user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

clock-img

25.12.2009, 22:33

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image user posted image user posted image леле ќе пукнам ама од сите ќе пробамuser posted image

clock-img

25.12.2009, 22:35

clock-img

nadica

pencil-img

4381

не е цацко дедо мраз со сите пропратни празници ќе биде крив user posted image user posted image user posted image за големината на мојот задник

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

25.12.2009, 22:37

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Lele nadice ne ti trebase volku da stavas kolacinja eve pocnav da jadam cokolado.user posted image user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

25.12.2009, 22:38

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Slusaj,imam edna prijatelka koja e mnogu ubava vo lice,ama e mnogu polnicka vo teloto...Zatoa taa veli-"Jas sum samo na salter da rabotam,vo lice da me gledaat,za telo da ne mi komentiraat..."...Taka i nie...Sega da kasneme,a od ponedelnik (samo ne znam koj) na dieta...Praznici se blizat,praznici se blizat...user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

clock-img

25.12.2009, 22:40

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

E bre pacuvce me iznasmea do solziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

25.12.2009, 22:40

clock-img

nadica

pencil-img

4381

а што мислиш како ми текнува мене на такво нешто user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

па јадам колачи што ни останаа од св.Никола user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

25.12.2009, 22:41

clock-img

nadica

pencil-img

4381

"Jas sum samo na salter da rabotam,vo lice da me gledaat,za telo da ne mi komentiraat..."...

и јас сум за на шалтер сигурно user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Последни статии

article-img