за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
eve eve, ajde za site ima < Поракaта ја уредил mother 29 -- 5.1.2010 14:20:15 > _____________________________Allways look on the bright side of life!
ajde zami daj pak!!!!!!!!
A posle kafeto,za site po edna Ajde da ve vidam...Koja torta cija e??? _____________________________Love is in the air
ууууама изгледаат вкусно јас би ја зела таа со вишните
ја сум за сите...нормално
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29 ја сум за сите...нормално
еееееееее немојте вака ке се здебелиме
odlicna ideja za Bozikno blago, i nemoj ti mene ke se zdebelime, nie veke sme debeli , dieta posle praznicite
и тоа што викаш
ммммммммммм кадаиф леле го обожавам
сакав да речам ке се доздебелиме
Како добро изгледа немам зборови _____________________________Биди тоа што си
aj, aj, podzebrisete toa ligite
мммммм јас веќе ги подзабришав тоа лигите _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Леле јас баш вчера зборев колку ми се јаде кадаиф...а овде нема кај да се купи _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
bas mi e krivo, eve specijalno za tebe
Фала зами _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa Леле јас баш вчера зборев колку ми се јаде кадаиф...а овде нема кај да се купи
ajde za site iselenici ke napravam domasen, ama javete koga ke doagate
ИЗВОРНА ПОРАКА: zami ajde za site iselenici ke napravam domasen, ama javete koga ke doagate
Повелете за сите на кои им треба малку енергија Кафенце или топло чоколадо?
ајде кој е за кафе денес цел ден сум нешто поспана....али рано ми е сега да легнам ајде кој ќе ме дружи. _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
богданцанка ајде едно за мене добро си се спремила како да те одбијам.
Jas se pridruzuvam i nosam so sebe bidejki mnogu sakam...Moze? _____________________________Love is in the air
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива