cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Кафе бар "Рингераја"

clock-img

29.04.2009, 08:18

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Еве утрово не сум расположена за кафе,но затоа кој ке посака ке добие чај од брусница,со мед и лимонuser posted image Ви одговара,ако не да го донесам менито?user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

29.04.2009, 08:27

clock-img

mami

pencil-img

8680

ааа тука си ја грешиш работата...мојот гинеколог ми кажа дека чајот од брусница се пие чист, без никакви додатоци, за да не го намалиш дејството на чајот...инаку еве ти пиј си чајче јас ќе си се напијам едно
user posted image

clock-img

29.04.2009, 08:34

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image е ова не го знаев,ама од следниот чај ке го имам на умuser posted image

clock-img

29.04.2009, 09:45

clock-img

mami

pencil-img

8680

Ако во Вашиот фрижидерот имате храна, на Вас имате облека, над главата имате кров, и кревет во кој ќе си легните, тогаш побогати сте од 75% жители на овој свет.
   Ако имате сметка во банка, пари во паричникот и нешто ситно во некое кутивче, спаѓате меѓу 8% најдоро стоечки луѓе на светот.
   Ако се Вашите родители сеуште живи, а покрај тоа се сеуште во брак, спаѓате меѓу Навистина ретките поединци.
   Ако ја читате оваа порака, Вие сте двојно благословени: Бидејки некој мислел на Вас и бидејки не спаѓате меѓу 2 милијарди луѓе кои не знаат да читата, а притоа имате и компјутер.
   Некој еднаш рекол: Работете како парите да не Ви се потребни.
   Сакајте како никој никогаш да не Ви нанел болка. Играјте како никој да не Ве гледа. Пејте како никој де не Ве слуша, живејте како да е Рај на Земјата.
   Во име на меѓународната недела на пријателство,пратете го овај е-маил на сите кои ги сметате за пријатели.
   Пратете ја оваа порака и разубавете нечиј ден. Ако не ја препратите никому, ништо нема да се случи. Но сепак ако ја пратите, можеби некому ке украдите една насмевка.

clock-img

29.04.2009, 12:21

clock-img

mami

pencil-img

8680

ми се јаде  user posted image некој доброволец да ми направи????user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.04.2009, 12:32

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

aaaa, мами, треба да те поправиме. Еве тетка Анушка user posted image ке ти направи.... со домашно лепче и салатки....
а јас еден гооолем user posted image сладолед од Палма, може?

clock-img

29.04.2009, 12:40

clock-img

mami

pencil-img

8680

мммммм може
ајде ама сакам одмаuser posted image user posted image user posted image а може како десерт и мене еден голем сладолед?
леле ама ми се пријаде сега уф уф

clock-img

30.04.2009, 07:53

clock-img

mami

pencil-img

8680

добро утро на сите..јас ке си го почнам денот тотално нездраво- со кока кола  user posted image па ако некој сака , бујрум

clock-img

30.04.2009, 08:01

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Добро утро мами,еве и јас пијам сокче,ама од крушаuser posted image како си ми денес?

clock-img

30.04.2009, 08:10

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image полошо здравје...ми иде да се фрлам од некој мост или да извршам убиство на некој дотичен user posted image ама ќе пројде...еве ке се начукам со кока кола и ке се затрпам со работа барем 8 саата да не мислам на неаuser posted image

clock-img

30.04.2009, 08:14

clock-img

Еца

pencil-img

6692

мами,мами,до кога да се нервираме за други,па мислам дека е навистина доста....а лугево како да се срекни кога ке им го расипат денот на друг,ова станало да се чудишuser posted image ама нема да ти дозволам денот да ти помине нервозно...не,не,овој убав прекрасен ден ке го искористиме за убави нешта,важи?user posted image

clock-img

30.04.2009, 08:17

clock-img

mami

pencil-img

8680

да да... еве веќе си најдов работа а и ке земам сега да ја средам таа статијата за АПГАР збирот па ке ти ја пуштам по скајп да ја поставиш

clock-img

30.04.2009, 08:26

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Мами пред тоа оди да видиш во поттикнувачки приказни едно видео,па ке се покаеш што си се пожалила на твојот живот,верувај ние сме благословени и многу срекниuser posted image

clock-img

30.04.2009, 08:33

clock-img

mami

pencil-img

8680

леле го видов
ти пишав...уф ама си се изнаплакав, срека немам уште никој во канцеларија

clock-img

30.04.2009, 08:37

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Верувај секогаш кога ми е тешко,кога мислам дека сум проколната и бла,блаа,ке го погледнам ова видео,ке се изнаплачам и само ке си речам,што барам јас од животот,па јас сум благословена...насмевката на лице и навистина денот станува убавuser posted image

clock-img

01.05.2009, 13:47

clock-img

mami

pencil-img

8680

има некој доброволец за брзнско user posted image на ова дождливиов ден...не ми се верува како е можно, за секој први мај да врне???навистина не ми се верува и неможам да си го објаснам

clock-img

01.05.2009, 13:54

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Почни да верувашuser posted image а зошто кафето ти е брзинско?Да не одиш на скара некаде?user posted image

clock-img

01.05.2009, 15:19

clock-img

mami

pencil-img

8680

скара? на времево? не не маче...за ручек денес ми спремија гравuser posted image откако се породив некако неможам да го смислам...па они ке си ручаат тоа а јас нешто од фрижидерuser posted image а брзинско бидејќи имам 1 минута да седам пред компјутер пред да дојде Лука и да почне да пишува на тастатурата а мм срце го стега кога ќе го види како лупа по неаuser posted image ...

clock-img

01.05.2009, 15:32

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

na site prisutni devojki im go cestitam Denot na trud(nite)ot so edna ladna krigla Skopsko i pesnata "Otisho si, ni sarmu nisi pojeo" user posted image  !

clock-img

01.05.2009, 15:34

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image за изборот на песната...како си ти Анушке денес?не одите некаде надвор од скопјево?

clock-img

01.05.2009, 15:47

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

pravam izlet na terasa. Eve sega ke ja "turam" skarata, mm e na rabota, jas so site deca i nivni devojki na kupce...
utre treba da idam do Solun - Ikea, da mu kupime krevetce na user posted image bebeto!
Kako si ti? Ako nesakas grav user posted image , dojdi na skara!
Jas sum ok, ama mnogu lesno se izmoruvam, a uste rintam kako konj! Sepak, ova e Balkan i se' e na zenite....
Aj da ne se zalam, da ti kazam vic (posto utre idam za Grcka, a plus plava sum):
"razgovaraat dve plavushi vo pnedelnik na rabota: - Kade beshe za praznikov ma? Drugava i vika: -auu, bev na Parastos.
prvata i vrakja: eee, Grcka si e Grcka..."user posted image

clock-img

01.05.2009, 15:51

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ме изнасмеа бе..алал да ти е..убаво да си поминете, ете мене веќе ме викаат доле...купете му убаво креветче на бебето и еден тон играчкиuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.05.2009, 17:37

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Зошто денес никако да начекам во баротuser posted image и скопското ми избега,а може ке ви голтнев на двете по една голткаuser posted image ај да се надевам до вечер ке најдам некој да се дружимеuser posted image

clock-img

01.05.2009, 17:48

clock-img

mami

pencil-img

8680

еве, се начекавме конечно...ајде на по едно пивцеuser posted image

clock-img

01.05.2009, 17:51

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image уште едно девојче а??/супер...браво...а неможеникако да му дадеш предлог на кумот или ептен е старомоден user posted image

Последни статии

article-img