за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
opa, ajde cestitki, ajde da ti trgne so lesno i za ostanatite
Честитам рипче..нека ти се со лесно и другите, па побрзо да завршиш
Cestitame i nie, a mozes i po edno kafe da pocastis, mene pocna dremka da me faka, a treba da odam na razgovor za rabota za edno saat ipol. _____________________________
рипче....честитки!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
ИЗВОРНА ПОРАКА: Adrijana Cestitame i nie, a mozes i po edno kafe da pocastis, mene pocna dremka da me faka, a treba da odam na razgovor za rabota za edno saat ipol.
Рипче честитки и од мене па не се редат сега па и на дипломска да се частиме.
Честитки и од мене ripce, да ти се множат положените, да ти се намалуваат испитите и еден ден да не почастиш за кога ќе бидеш академски граѓанин _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
ИЗВОРНА ПОРАКА: ripce ИЗВОРНА ПОРАКА: Adrijana Cestitame i nie, a mozes i po edno kafe da pocastis, mene pocna dremka da me faka, a treba da odam na razgovor za rabota za edno saat ipol. еве повели! Mnogu fala, a nekoj den moze i u zivo da pieme po nekoe kafence, ko ke se potstople za i da gi noseme
ИЗВОРНА ПОРАКА: ripce
koj e za?sega ke si go m`snam vo eden zdiv mnjammmmmmmmmm
уф јас би кркнала едно, без оглед на тоа што пред 10 минути смотав половина милка бела _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца уф јас би кркнала едно, без оглед на тоа што пред 10 минути смотав половина милка бела
од ваква чоколада се дебелее _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Devojki što vi se jade da ve poslužam _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
повелете на една порција овошје _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Сега би матнал едно кафе јако за да ме одржит буден до 08 сабајле.Ако лапнам од овошјево твое ќе треба да си легнам.
лелелеле таа милка ведннаш некој нека ја земе јас од денеска сум на здрав начин на исхрана зошто ја видов ( а имам таква во пакетчето од Петар )
Лапни си ја ќе му помогнеш на детето нема да јаде многу благо.
za takva чоколада вреди да се жртвуваш _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Не бива, не
Сега да се жртвуват и одма после в кревет и жртва ќе бидиш до сабајле убо на стомачето благо да ти бидит.
кој е за пиво?
на работа сум не е никако можда ќе ми дојдит контрола после одма казнуле.
дај нешто жестоко ние од тиквешијата пивото не го сметаме за алкохол туку прехрамбен производ _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
то мајсторе е ова ти се викат жена.
од пивото надоаѓа млеко
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива