за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
HAPPY BIRTHDAY I SAMO SO LESNO DA JA PREBRODITE OPERACIJATA _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
ajde koj e zaspan kako mene, neka poveli na kafe i na moite omileni kolaci. _____________________________
Како ме погоди Адријана Само што станавме, не сум уште расонета, таман ќе ми дојде, само што колачите не можам да ги видам _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
кој е за чајче и кроасанче?
mother29 cajce moze a kroasanceto neka ostane za tebe _____________________________Биди тоа што си
ајде сите кои сте тука повелете на кафе _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Фала, фала Надица, ваква посластица не одбивам _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
па да се почестиме и ние кои сме по дома _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
povelete koj e za dorucek, za kafence i cajce _____________________________
МММММ, Адријанче, полн погодок! А после во шопинг... да се потрошат калориите, не за друго.
ммммм првата слика....леле ама ми се пријаде!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Јас сум за чај... главата неколку дена ме боли, се чувствувам како да ќе се разболам _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
Јас сум за кафе, гооолемо кафе _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Moze i za mene kafence ne odbivam a za pojadokot go odbivam na dieta sum.
частам тиганици за малата на alex_mo повелете _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Леле колку си брза и ефикасна надица, алал да ти е. Ммммм, многу се убави, нека е здрава, жива и блага како нив < Поракaта ја уредил Палешка -- 6.2.2010 17:45:01 > _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
абе домаќинка еве и по една жолта за да биде малата весела _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Ај наздравје _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
На здравје нека е, јас сум тука цело време ама имам многу работа на ком. во секој случај со вас сум _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
На здравје _____________________________Биди тоа што си
ајде давајте чашите?!???????
za mlekoto,mmmmm kako bi mi doslo sega edna sholjicka cokoladnoooooo
леле и надица вика „маме меко кава“ сакам млеко од кравата _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Млеко за големи и мали, кој не го сака? Млеко за добар сон, турско со млеко ... мммммммм _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica леле и надица вика „маме меко кава" сакам млеко од кравата
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива