за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
а па тете ние заспиваме по полноќ и таа сеуште пие млеко од мама не од шише а за чоколадно пиеме сега моментално со сламка исто како на сликата _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
ајде повелете на кафе денес сте ми поспани _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
razrabotani nadica Fala za kafeto _____________________________Биди тоа што си
Аууууууууу,изгледа дека нема никој...Ништо не ми преостанува,туку да си испијам чаша млеко и во кревет... Вечерва изгледа дека сите се некаде разбегани...Или во кревет... Има некој за чаша млеко? _____________________________Love is in the air
еве ме мене никогаш не одбивам млеко _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
pacuvce tuka sum jas soi prculov vo race.Ne saka da spie.Taka da ke te druzam,no odvreme navrema ke stanuvam od stol bidejki Eva neobica kom.
а ние во меѓувреме гледаме и цртани и на двд и на пц колку да не ни е досадно _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
А еве додека Мила се валка по креветот и вика, Мартина заспа. Тука сум, ама додека не ја заспијам Мила не можам да ве дружам _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Jas zavrsiv so uspivanje.I toa od najmalo do najgolemo.Sega odam na terasa najprvo da iscuram edna na raat,a potoa se druzam so vas:)))))
Епа супер, ќе имам друштво за дружба и онака Мила не ми спие, а главта ме растура, па нема да ми биде здодевно _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
povelete kafe < Поракaта ја уредил Adrijana -- 13.2.2010 9:37:32 > _____________________________
eve i cajce _____________________________
i po edno cokoladno mlekce za maloletnite _____________________________
Da ne gi zapostvuvame i nasite najmali, i tie sakaat da se druzat _____________________________
Ааааа јас сум за чоколадно млеко Лука стана во 8 и еве го веќе му се спие пак, па ако ме снема значи се успиваме
Да почнеме со шампањ...за здравица
Кој какво вино сака нека си одбере...по свој вкус
И на крај торта...лиљакова нормално Добар апетит
Enika голем избор си ни дала Јас само торта ке пробам вино несмејам _____________________________Биди тоа што си
Кој од што сака...и колку сака
еника вредна домаќинка спремна за мажење
хехехе абе немој ке ме урочите еј...нема да ми тргне натаму после
Enika mene podebelo parce torta!!! _____________________________Gorana i Stefani
Ако не стигне да донесам уште една ?
ова ми се јаде at the moment
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива