cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Кафе бар "Рингераја"

clock-img

17.02.2010, 02:07

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Да, наши сме user posted image Прва, интернационална, научна конференција - "Надарените и талентираните - креатори на иднината". Имаше учесници од повеќе земји, имавме свои трудови кои ги презентиравме и ни ги објавија во зборник во 2 дела. Малку далеку ни беше хотелот, се изнавозив со такси. Штета што немав баш друштво за шетање. Повеќето спиеја во хотелот, па сама одев и се враќав. Со роднините прошетав покрај езерото по мостот-новиот. Наредниот ден дојде дечкото, бевме до Плаошник и Канео.

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

17.02.2010, 02:08

clock-img

S*B*

pencil-img

309

Наредниот ден дојде дечкото, бевме до Плаошник и Канео.

немој да се жалиш дека си немала со кој да шеташ.Па покрај езеро рибите кај што пеат.

clock-img

17.02.2010, 02:13

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Да, човек и сам да шета низ Охрид е убаво. Имаше млад дечко-Јапонец, сам шеташе, сликаше. Малечките дечиња се смееја кога го видоа, интересен им беше. Замисли сам човек-Македонец да шета низ Јапонија user posted image Мала држава сме, не треба водич... Кога одев по мостот замислив желба, го допрев мојот хороскопски знак и си фрлив паричка во езерото. Интересна замисла. Многу е убав тој дел, мостот. И Билјанини извори, реновирано, прекрасно е. 

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

17.02.2010, 02:15

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Легнувам сега. Мило ми беше што се дружевме. Одличен муабет битолско-охридски user posted image Тука сме секогаш со нашата РР user posted image Добра ноќ, слатки сништа и среќен пат утре, т.е. денес. 

clock-img

17.02.2010, 02:17

clock-img

S*B*

pencil-img

309

ај добра ноќ се читаме пак и јас да легнам малку засто ова нема крај.Мило ми беше.

clock-img

17.02.2010, 02:19

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Така е, муабетот нема крај, а ноќта е при крај user posted image Stay cool & be yourself, just like you realy are user posted image

clock-img

17.02.2010, 02:20

clock-img

S*B*

pencil-img

309

чао

clock-img

19.02.2010, 08:59

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

pocastete se lugje denes mu e rodenden na mm
user posted image

[ user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

19.02.2010, 09:01

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Of sto ubav rolet i torta.Neka i ziv i zdrav maz ti profesorice i da te slusauser posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

19.02.2010, 09:08

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Нека му е Среќен Роденденот на маж ти,  profesorice, се најубаво!

П.С Абе луѓе, овде има трудни жени!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

19.02.2010, 09:19

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

sreken rodenden na mm profesorice ,so kafevo ne bi bilo na odmet parce torta

clock-img

19.02.2010, 09:20

clock-img

Iva

pencil-img

626

Еве и од мене честитки за роденденот на мм, професорице. Се најубаво... и фала многу за тортата ептен е по мој мерак.user posted image

clock-img

19.02.2010, 09:29

clock-img

caci20

pencil-img

1049

SREKEN RODENDEN user posted image user posted image

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

clock-img

19.02.2010, 09:29

clock-img

mami

pencil-img

8680

Ајде нека му е среќен роденденот...па со убаво да си прославите денес

clock-img

19.02.2010, 09:31

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

фала ви на честитките-вечер на часови сум после тоа ќе видимеuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

19.02.2010, 15:31

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Честитки Професорице, јас ќе си се послужам баш ми се јаде нешто благичкоuser posted image ...а и кафенце добро ќе ми дојдеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

19.02.2010, 15:40

clock-img

Еца

pencil-img

6692

мене колку ми се јаде благичко, а постам, леле, лигиииии...морам да продавница да си купам гурабииuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

19.02.2010, 15:43

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

user posted image

Eve ti gurabii Elence, ne moras do prodavnicauser posted image

clock-img

19.02.2010, 15:49

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Овие посни се? Еј немој да ме омрсишuser posted image јас тие гурабии што ги купувам се со прав шеќер и бадемичиња, овие не ми се познатиuser posted image

clock-img

19.02.2010, 15:55

clock-img

STRUMFETA

pencil-img

566

Cestitki,najubavo da si go proslavite:) user posted image

clock-img

19.02.2010, 16:01

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца

Овие посни се? Еј немој да ме омрсишuser posted image јас тие гурабии што ги купувам се со прав шеќер и бадемичиња, овие не ми се познатиuser posted image

Paaa pisuva deka se posniuser posted image

clock-img

19.02.2010, 16:21

clock-img

STRUMFETA

pencil-img

566

A sega  povelete na edna stumfasticna torta za prvata uspesna sedmica na rabota kako mamicka:))))))
user posted image

clock-img

20.02.2010, 02:34

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Има ли некој да ми прави друштво за кафе во барот, да се освестам малку, ноќта е пред менеuser posted image уф леле што не ме боли мене главата, што не качам јас температура, само ангелчињата да ми се здрави, се би направилаuser posted image

clock-img

21.02.2010, 00:36

clock-img

S*B*

pencil-img

309

Администраторке ова твојов пост е од синоќа ама за вечерва ако има некој за дружење и уште да частит по едно кафе нека повелит.

clock-img

21.02.2010, 01:09

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image Повели С*Б, јас моето само што го испив и сега сум user posted image ама ќе ми треба.И така цела ноќ нема да спијамuser posted image

Последни статии

article-img