cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Газирани пијалоци

clock-img

29.03.2013, 13:14

clock-img

masa

pencil-img

473

И ние имаме мал проблем со кока кола.Некаде околу нова година на гости со гости побара да проба и и дадов голтка и од почеток се мрштеше дека прв пат пробува газирано и така неколку пати ќе побара ќе и дадам и не размислив баш зошто не пие и густи сокови и никогаш сама не побарала мислев и со ова ќе биде така,ќе проба од љубопитност и толку.Ама еве неколку пати бара да и се стави неа во чаша кока кола и свекрва ми два пати и полни чаша кај неа и ја пие user posted image и реков да не и дава,а она демек од една чаша нема ништо да и биде.И мајка ми и има неколку пати дадено,но знае дека не дозволувам па и става по два прста.И дома знае да побара ама јас објаснувам дека не е убаво да се пие дека ќе и се расипат забите и и покажувам слики како оние што ги има на кутиите цигари а и велам дека ќе и станат како на детето на едни пријатели.Му даваат кока кола на детето од 5 месеци,му ставаа во шише со цуцла зошто друго ништо не јадеше а ова како си го сакал си го пиел user posted image па се чудеа зошто.И сега е проблематичен со јадење,ама затоа густи и газирани сокови пие по цел ден (не прават разлика каков сок му даваат) и забите му се темни и му се ронат.
И така јас објаснувам дека не е убаво да се пие кока кола (друг газиран сок нема пробано,а нема ни да проба додека можам да контролирам),а таа ме прашува а зошто вие пиетеuser posted image богами се замислив што да и одговорам и сега пазам да нема многу често дома.

clock-img

29.03.2013, 14:19

clock-img

Bububebe

pencil-img

564

ИЗВОРНА ПОРАКА: masa

Му даваат кока кола на детето од 5 месеци,му ставаа во шише со цуцла зошто друго ништо не јадеше а ова како си го сакал си го пиел user posted image па се чудеа зошто.

Од 5 месеци кока кола user posted image Не можам да верувам,какви родители значи има!!!

clock-img

25.04.2013, 09:08

clock-img

myhappiness

pencil-img

61

5 meseci i koka kola pa i vo sise - user posted image - ne mozam da se isnacudam.
Mojot sin voopsto ne pie gazirano - ima probano no ne saka.
Duri i nekoj potemen sok koga ke vidi vo casa tri pati ke ti povtori ama ne sakam vakov sok, sigurno li ne e gaziran. Fala mu na Gospod po ova prasanje sega za sega vaka funkcionirame - se nadevam deka nema da se promeni.

clock-img

13.06.2013, 20:49

clock-img

rici

pencil-img

21

pie, da, ama poske povraka, dali ee od nego neznam

clock-img

13.06.2013, 20:59

clock-img

temjanuska75

pencil-img

770

M. ne pie gazirano, ima probano i za sreka ne mu se dopagaat.

clock-img

13.06.2013, 21:53

clock-img

moni teo

pencil-img

351

nie si pieme malku gazirano mora da proba inaku imame vojna

clock-img

21.02.2014, 01:39

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

И М има пробано газирано ама не му се допадна за среќа и сега веќе не ни бара.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

30.11.2014, 20:33

clock-img

caciana

pencil-img

863

Jas ne pijam gazirano i ne sakam moite vnucinja da pijaat gazirano...Zatoa sto e stetno za zdravjeto i na deteto no i na vozrasnite.. Tatko mi polni mineralna voda od eden izvor i samo toj gaziran pijalok se pie user posted image

clock-img

30.11.2014, 20:34

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Јас не пијам газирано, а па на мои деца да давам утре ден нема шанси.

Последни статии

article-img