за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Луге зошто никој не збори за пиво фестот оваа година, еве се ближи, како што знам ке се одржи овој викенд дали има некој што ке оди, јас никогаш не сум била и воопшто не знам што има и што се случува таму.
13.07.2011, 19:36
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: zapce што се случува таму.
Се пие пиво и се јаде скара . Кој е расположен нека не посети од утре. Еве ја програмата за оваа година.
13.07.2011, 19:55
Maca25
7558
ми се оди и мене, само за Фолтин и Суперхикс. Тоа фолкерите ми се бљак..И за пивото ми се оди, нормално!!! СаМО уште да најдам превоз и некој да ми го чува детето и таму сум!
13.07.2011, 21:34
Палешка РР
7505
Уште вечерва е почнато..ние сега се вративме од град..поставени се штандови и тајно се точи пиво. Мислам дека оваа година ќе ја надмине ланската. Се е многу поорганизирано, поубаво.
14.07.2011, 11:59
AnnaMolly RR
6409
Одимеееееееее!
14.07.2011, 13:50
Snowhite RR
5042
Анамоли ајде кажувај кога точно ќе бидеш во Прилеп и слободна за дружба да организираме, а и другите ако доаѓаат пишувајте да се организираме. Јас ќе работам сите 4 дена, затоа што и ние од фирмата имаме штанд на пиво фест, ама верувам дека ќе најдам време за рр-ки
14.07.2011, 13:54
Martins mom
3342
Јас до вечер ќе знам кога идиме и ќе ве информирам. Многу сакам да ги запознаам и Сноувајт и Фели
14.07.2011, 13:55
AnnaMolly RR
6409
Јас тргнувам утре после 17 часот. На маж ми му дадоа слободен ден, па сега ако нешто ептен непредвидено не се случи, таму сме утре вечер. Пишете ми броеви во пп за да ве исконтактирам кога ќе дојдам.
14.07.2011, 13:56
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
Многу сакам да ги запознаам и Сноувајт и Фели
Исто и јас, а сакам и пак да се видиме со тебе и Палешка!
14.07.2011, 14:03
Martins mom
3342
Па немавме многу можност убаво да се видиме во ск, затоа ова ни е шанса
14.07.2011, 19:03
Felly RR
7977
Ајде, ве чекаме Јас сум слободна кога и да кажете.
15.07.2011, 01:42
Snowhite RR
5042
Еве да ви кажам како ќе ми бидат смените Петок од 14-21 Сабота од 12-19 Недела од 14-21 Ако сакате да се видиме, ама салам гледање би предложила тоа да не биде на некој од штандовите, па сега ќе видиме, ќе се договориме
П.С. И јас сакам да ги запознаам Мартинс мам и Анамоли
15.07.2011, 08:37
AnnaMolly RR
6409
Двајца колеги на мм фатиле стомачен вирус и нема да може да земе слободен ден! Нема да може да дојдеме на Пивофест, ама сепак доаѓаме во Прилеп следниот викенд, тогаш мм веќе ќе биде на одмор.
Убав помина на Пивофест, а се гледаме следниот викенд со прилепчанки!
15.07.2011, 09:14
Палешка РР
7505
за стомачниот вирус.
Се гледаме следен викенд Ана Моли
15.07.2011, 09:16
AnnaMolly RR
6409
Значи јас првобитно сакав да одам во Прилеп за да се видам со роднините, па случајно се погоди и Пивофестот. Така да, само се одложува доаѓањето. Се гледаме следниот викенд, тамам и помирно ќе биде. Палешка, и баба ми (на Џумерко сестра му) те знае и тебе и татко ти го знаела и мајка ти. Знае и каде сте живееле
15.07.2011, 09:56
Палешка РР
7505
Тогаш и бабичката е поканета на гости кај нас А што се однесува до Пиво фестот...заради него цела ноќ не сум спиена. Музиката запре дури во 5 утрово
15.07.2011, 14:47
Martins mom
3342
Епа тогаш и јас ќе дојдам следниот викенд кога ќе иде АнаМоли...ама ништо чудно и вечер да долетам Ќе се слушнам со некоја од прилепчанки
16.07.2011, 11:17
Bogdancanka
5422
И ние планираме вечерва да одиме на Пиво Фест ама ништо не е сигурно до последен момент
16.07.2011, 12:24
Gari68
192
Ние денес тргаме за Охрид,а попат ке се задржиме некој саат во Прилеп да ја почуствуваме магијата на Пиво Фест.
16.07.2011, 13:08
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR
Епа тогаш и јас ќе дојдам следниот викенд кога ќе иде АнаМоли...ама ништо чудно и вечер да долетам Ќе се слушнам со некоја од прилепчанки
Ако си решила да леташ јас за тебе и чартер лет ќе обезбедам, само дојди
17.07.2011, 21:42
Палешка РР
7505
Гледајте директен пренос од Пиво фестот на Канал 5
17.07.2011, 22:11
ananikol
1568
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
Гледајте директен пренос од Пиво фестот на Канал 5
A pivo zemete si od frizider
19.07.2011, 00:12
mama26
3977
kaj si ananikol te snemue nesto,,jas ne otidov na pivi fest..si bev do dojran i negotino
19.07.2011, 00:28
nadica
4381
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
kaj si ananikol te snemue nesto,,jas ne otidov na pivi fest..si bev do dojran i negotino
оф топик: зошто не се јави дека доаѓаш во неготино да пиеме барем по едно кафе??????
19.07.2011, 00:45
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
оф топик: зошто не се јави дека доаѓаш во неготино да пиеме барем по едно кафе??????
nadica negotino pominav lebce da kupam samo a vo kavadarci si bev kaj bratucedi si imam tamu 3 zenski i 2 maski ne gi vidov odamna pa od dojran uspat iskoristiv deka so kola...ajde ti nakaj skopje druzba ke praime tuka