cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Препорака за туристички агенции

clock-img

15.08.2012, 21:25

clock-img

mila 3

pencil-img

193

Po vtor pat odime so Metfil agencija od Kocani, mislam deka imaat i so Skopje, i sum zadovolna.kako sto sme dogovoreni taka i ispadnalo user posted image

clock-img

16.08.2012, 00:51

clock-img

babyblue

pencil-img

88

Znaci vaka, na vaucerot go pisuvase imeto na hotelot, no vo hotelot ja nemase nasata rezervacija i nemaa slobodni sobi. iskontaktiraa so Savana i tie pratija pretstavnik koj ni kaza deka ke bideme smesteni vo drug hotel koj se naogase vo drug grad, tamu samo imalo slobodna soba, sepak sme bile vo ekot na sezonata. bog da cuva. hotelot vo koj sto trebase da bideme smesteni voopsto ne bil iskontaktiran za da ne prijavat nas kako gosti, Savana ja priznaa greskata, zatoa vo posleden moment baraa slobodna soba vo radius od 10 km od Furka. Polos odmor nikogas ne sum imala, mi e krivo sto mu bese prv odmor na bebus, aj se tesam deka e mal i nema da se sekava.

clock-img

28.01.2013, 21:07

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Женски искуство со ТА Јупитер?Гледам ептен топ понудичка за Банско па викам да си прашам и тука?user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

16.06.2014, 09:31

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Прашањето ми е малце задоцнето со оглед на тоа што веќе резервиравме, ама сепак ќе си прашам - Какво искуство имате со ЈК Травел? Па се надевам нема да се покајам.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

16.06.2014, 11:11

clock-img

Ilina87

pencil-img

326

Felly, ние минатата година бевме со JK travel и сме задоволни. Добар избор!

Последни статии

article-img