за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
vo stranska konsultantska kompanija, rabotime na proekti na EU
29.07.2011, 12:02
miana
6152
extra
29.07.2011, 13:09
Pregnant
88
Dipl. ekonomist - vrabotena vo privatna firma
29.07.2011, 13:12
Maca25
7558
Толкувач по гемански и англиски, работам како референт (млаџи)
29.07.2011, 13:27
MERUSHKA
141
Dipl.ekonomist,rabotam vo banka!
30.07.2011, 23:49
mila 3
193
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila 3
diplomiran pravnik, treba da polagam pravosuden pa zdravje advokat da porasneme malku, pa se fakam za kniga
Хелоуу колешке,исто и јас да попорасне малку бебулево па се фаќам за книга,ќе треба да се вратам на работа,а морам со правосуден .Ќе биде тешко ....
ke ucime vo citalna zaedno jas so 2 decinja, ke bide interesno
< Поракaта ја уредил mila 3 -- 30.7.2011 23:50:51 >
31.07.2011, 00:00
Zivka*
110
Rabotam vo Internacionalna gradinka vo Polska.inaku seuste NE diplomiran filolog po italijanski jazik i knizevnost za zal.... Ajde zdravje mozebi ponatamu so bebus ke go zavrsam nekogas :)))
31.07.2011, 00:56
Ananija
157
студирам забременување невработена,
инаку студирам Теологија
08.08.2011, 14:14
vanessa30
663
Aj i jas da pisam za mene Jas sum dipl inzener tehnlog na prehrambeno i biotehnolosko izinerstvo. Inaku vrabotena vo javna institucija. Rabotata mi e epten super bidejki e povrzana so sorabotka so firmi vo makedonija i so evropski i megunarodni organizacii i cesto patuvanje.
11.08.2011, 01:29
biljanaM
662
Profesor po angliski jazik vo osnovno uciliste....
11.08.2011, 08:34
miana
6152
Економист: Експерт кој утре ќе знае зошто она што го предвидел вчера не се случило денес.
Дипломат: Оној што ти кажува да одиш во пичку материну, на таков начин што едвај чекаш да почне патувањето.
Извидник - скаут: Дете облечено како кретен, на кое му наредува кретен облечен како дете.
Психолог: Оној кој ги гледа сите останати кога згодна жена ќе влезе во просторијата.
Тимска работа: Можност за префрлање на вината на друг.
Инфлација: Живеете плаќајќи ги цените од идната година со платата од претходната.
Консултант: Оној кој ќе ти го земе часовникот, па ќе ти каже колку е часот и на крај тоа убаво ќе ти го наплати.
Хардвер: Дел од компјутерот кој ги прима ударите кога не работи софтверот. Врска: процес на трошење на огромни колични пари, време и енергија, со цел подобро запознавање на некого кој моментално можеби и не ви се допаѓа нешто посебно, а во иднина веројатно ќе ви се допаѓа уште помалку, ама сето тоа е заради секс, па нека е...
Нимфоманка: Термин кој мажите го користат за жена која сака секс почесто од нив.
Интелектуалец: Индивидуа која има капацитет да размислува подолго од 2 часа за нешто што не е секс.
Архитект: Личност која не била доволно маж за да биде инженер, а не е доволно геј за да биде дизајнер.
Програмер: Личност која ќе ти го реши проблемот што не си знаел дека го имаш, и тоа на начин на кој нема да го разбереш.
Главоболка: Контрацепсицко средство најчесто користено од страна на жените во 90-те.
Љубов на прв поглед: Запознавање на двајца многу попалени, кои не се нешто посебно пребирливи.
Пријател: Личност од спротивниот пол со некоја очигледна физичка мана заради која сексот со тоа лице е незамислив, што секако ја прави таа личност погодна за разговор и заедничко оговарање.
11.08.2011, 12:24
vanessa30
663
Epten me nasmea, bravo miana
11.08.2011, 12:33
@Mila@
471
dip. ekonomist -rabotam revizija
25.08.2011, 14:27
riba79
683
ИЗВОРНА ПОРАКА: vanessa30
Aj i jas da pisam za mene Jas sum dipl inzener tehnlog na prehrambeno i biotehnolosko izinerstvo. Inaku vrabotena vo javna institucija. Rabotata mi e epten super bidejki e povrzana so sorabotka so firmi vo makedonija i so evropski i megunarodni organizacii i cesto patuvanje.
Zdravo koleske..koja godina se zapisa ,jas sum 1997 pozdrav...inaku nevrabotena momentalno.
25.08.2011, 14:52
blue_blue
893
дил филолог по англиски и италијански, Магистер по раководење во образование, работам во човечки ресурси во тренинг и професионален развој на вработени
25.08.2011, 14:53
cece333
35
I jas sum diplomiran biotehnol a se zanimavam privatno so implementiranje na haccp,a inaku rabotam i so drugata profesija vo apteka. A bravo za vas koi rabotite vo drzavno.
30.08.2011, 09:45
vanessa30
663
riba79 i cece333 izgleda ni e koleska. Jas se zapisav 1998 diplomirav 2003
07.09.2011, 11:40
bobika
13
Jas imam zavrseno magisterski studii po umetnost - slikarstvo, posle prodolziv na doktorat - kulturna antropologija i toa go zavrsiv. Rabotam vo EU proekt vo ministerstvo za skolstvo i kultura so integracija i inkluzija na deca so specijalni potrebi i deca stranci i plus predavam kulturna antropologija na fakultet i vklucena sum vo nekolku pomali proekti. Imam umetnicki izlozbi cesto, ne mozam da se pozalam, rabotata od site aspekti me ispolnuva. Da bev vo Makedonija, kojznae sto ke zavrsev i dali voopsto nekogas ke zapisev umetnost i pokraj ogromnata zelba i dobri rezultati na nekoi natprevaruvanja. Sega sum na boleduvanje, poradi komplikacii na bremenost i mnogu sluzbeni patuvanja - skoro sekoj den.
07.09.2011, 11:49
temjana
1159
ИЗВОРНА ПОРАКА: bobika
Jas imam zavrseno magisterski studii po umetnost - slikarstvo, posle prodolziv na doktorat - kulturna antropologija i toa go zavrsiv. Rabotam vo EU proekt vo ministerstvo za skolstvo i kultura so integracija i inkluzija na deca so specijalni potrebi i deca stranci i plus predavam kulturna antropologija na fakultet i vklucena sum vo nekolku pomali proekti. Imam umetnicki izlozbi cesto, ne mozam da se pozalam, rabotata od site aspekti me ispolnuva. Da bev vo Makedonija, kojznae sto ke zavrsev i dali voopsto nekogas ke zapisev umetnost i pokraj ogromnata zelba i dobri rezultati na nekoi natprevaruvanja. Sega sum na boleduvanje, poradi komplikacii na bremenost i mnogu sluzbeni patuvanja - skoro sekoj den.
браво секоја чест, се гордеам што сум женско кога ќе слушнам за ваква успешна жена
07.09.2011, 12:25
bobika
13
Fala Temjana na komplimentot, iako jas se osekam normalno, nemam cuvstvo na nekoja nadmenost ili pak cuvstvo deka kojznae kolku sum postignala. Mislam deka toa bi trebalo da bide standard na site mladi ludje koi zavrsile nekakvo obrazuvanje, dali visokoskolsko ili srednoskolsko, ne e bitno i sekade vo Evropa toa se podrazbira i se slucuva. Mene ne me cudi kakva e situacijata vo Makedonija za mladite i stvarno mi e zal, sto ocigledno za mnogu kvalitetni ludje tamu nema izlez. Sum sretnala doduse i takvi sto im e sram da rabotat ispod "svoe nivo" i pre si sedat doma kaj nivnite i baraat pari nego da idat da rabotat nekade za mizerni pari. Ni vo stranstvo ne e lesno, mora covek mnogu poveke da se trudi i poveke da se pokaze nego "domorodcite" poradi kako i da e sekade postoi diskriminacija prema "dojdencite" i treba mnogu vreme za covek da se oseti konecno doma, deka pripadja, deka e prifaten i deka uspeal na nekoj nacin.
05.01.2012, 23:52
Melanija RR
7052
Зарем немам ни една колешка .....всушност не ме ни чуди....нај небарана во Мк а барана низ светот..... Дипломиран социолог ,ама невработен
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
04.06.2014, 10:55
Mila mamicka
387
Дипломиран професор по англиски јазик и книжевност. Отсекогаш сакав да работам со деца, ама судбината не сакала. 3 месеци по дипломирањето, преку заводот за вработување, се вработив во приватна фирма, како асистент. И ептен си ја засакав оваа работа. Постојан контакт со странци, го користам јазикот нон стоп, учам и други работи. Фирмата е прекрасна, колегите исто така. Ако сега ми понуди некој работа како наставник или професор, нема да прифатам. Ми се погоди ептен оваа работа.
04.06.2014, 11:12
nena lonley
97
Na prviot fakultet sum diplomiran profesor po filozofija i etika,a na vtoriot magistriran inspektor za hrana....momentalno nevrabotena tragedii
< Поракaта ја уредил nena lonley -- 4.6.2014 11:13:32 >
04.06.2014, 23:00
princessa
1056
Дилпомиран машински инженер веќе 4 години и 4 години сум домачица а 3 мајка . Можеби ќе ми се најде и на мене чарето