cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Што сте по професија?

clock-img

04.06.2014, 23:19

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Учителка,невработенаuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

06.06.2014, 09:23

clock-img

Goddess*

pencil-img

332

Vrabotena po struka - inzinjer za zashtita na zivotnata sredina.

clock-img

06.06.2014, 11:28

clock-img

nataly86

pencil-img

534

Дефектолог - невработен по струка

clock-img

18.11.2014, 12:06

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Стоматолог - моментално ги растам близнациве значи невработена( како и да е столицата ме чека)

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

20.11.2014, 23:36

clock-img

caciana

pencil-img

863

Dipl. Nutricionist koj seuste bara rabota

clock-img

21.11.2014, 11:39

clock-img

Ki4iko

pencil-img

438

Јас сум фармацевтски техничар,а цел живот работам во своја сопствена фирма за лов и риболов и домашни миленици user posted image

clock-img

21.11.2014, 11:46

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Дипломиран економист, моментално невработена user posted image

clock-img

21.11.2014, 21:39

clock-img

tincule

pencil-img

183

Ех јас сум смешки ама тоа ти е, Архитект за високо градба со сертификат плус за архитектонски визуализации, плус дипломирав и на Педагошки факултет како воспитувач, вработена како администратор на крај user posted image user posted image Моментално на трудничко. А многу си ги сакав овие две професии и се ашкав по секакви фирми во ова Скопјево едно 10 години за на крај да завршам администрација, ама кај нас така е може да бев во друга држава ќе си го работев ова негде сега user posted image user posted image

clock-img

27.02.2015, 17:31

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: lukajana

Neurotoxin јас читајки ги твоите постови имам впечаток дека работиш во аптека ако се лажам добро ама ако не се лажам добро е да се има таква особа меѓу нас посебно за трудниците кои имаат најголеми дилеми во врска со лековите

ИЗВОРНА ПОРАКА: Neurotoxin

Да, имам своја аптека, фармацевт сум, безрезервно тука сум за се што ви треба во однос на терапија user posted image секако и за се друго што знам и имам искусено user posted image

Сега знам каде ке бараме совет за лековиuser posted image позз

Секако, специјалност ми се трудници, доилки и бебиња, без размислување, да ме прашате се што ве интересира, плус тоа сум мајка и личното искуство многу ми помага, од таму се водам. А и ви должам, кога бев трудна ве читав но не се осмелив да се регистрирам и да пишам, но сега од други причини едноставно ви се приклучив и ми е драго што сум дел од вас. user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal RR

Milo mi e sto ni se pridruzi,so zadovolstvo te citam user posted image

Секако, специјалност ми се трудници, доилки и бебиња, без размислување, да ме прашате се што ве интересира, плус тоа сум мајка и личното искуство многу ми помага, од таму се водам. А и ви должам, кога бев трудна ве читав но не се осмелив да се регистрирам и да пишам, но сега од други причини едноставно ви се приклучив и ми е драго што сум дел од вас. user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

27.02.2015, 19:27

clock-img

kapina

pencil-img

4327

momentalno uzivam doma mm rabote i za mene

clock-img

27.02.2015, 22:07

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Kapina, ќе те замолам да се придржуваш до темата.
Прашањето не е што работиш во моментот, туку што си по професија.
И потсетување за сите членови дека и за офтопикување следи 7-дневен бан, затоа ве молам почитувајте ги правилата.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

04.03.2015, 12:19

clock-img

Kvisko

pencil-img

1325

Психолог. Вработена по струка.

clock-img

04.03.2015, 18:05

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Дипломиран правник до скоро работев како шеф на маркет во еден ланец маркети што скоро пропадна и моментално сум невработенаuser posted image

clock-img

03.04.2015, 15:09

clock-img

lara36

pencil-img

93

hehehe interesna tema jas sum po struka avtoelektricar veruvale ili ne no nikogas ne sum rabotela toa momentalno nevrabotena

clock-img

03.04.2015, 15:55

clock-img

Hopeful RR

pencil-img

2349

Нешто сосема поинакво - дипломиран филолог по општа и компаративна книжевност, во моментот ја пишувам магистерската теза user posted image а што работам, тоа во друга тема user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

clock-img

03.04.2015, 16:00

clock-img

miana

pencil-img

6152

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Veterinaren tehicar i momentalno student na ekonomski nauki :)

И да се надоврзам по најново - Магистер по Безбедност и финансиска контрола :)

Животот е краток. Крши ги правилата, простувај брзо, бакнувај бавно, сакај вистински, смеј се неконтролирано и никогаш не жали за нешто што те насмеало.

clock-img

04.04.2015, 19:10

clock-img

Snow Angel

pencil-img

41

Дипломиран филолог

Последни статии

article-img