за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
06.06.2014, 09:23
Goddess*
332
Vrabotena po struka - inzinjer za zashtita na zivotnata sredina.
06.06.2014, 11:28
nataly86
534
Дефектолог - невработен по струка
18.11.2014, 12:06
AneLav RR
1110
Стоматолог - моментално ги растам близнациве значи невработена( како и да е столицата ме чека)
20.11.2014, 23:36
caciana
863
Dipl. Nutricionist koj seuste bara rabota
21.11.2014, 11:39
Ki4iko
438
Јас сум фармацевтски техничар,а цел живот работам во своја сопствена фирма за лов и риболов и домашни миленици
21.11.2014, 11:46
scared RR
1349
Дипломиран економист, моментално невработена
21.11.2014, 21:39
tincule
183
Ех јас сум смешки ама тоа ти е, Архитект за високо градба со сертификат плус за архитектонски визуализации, плус дипломирав и на Педагошки факултет како воспитувач, вработена како администратор на крај Моментално на трудничко. А многу си ги сакав овие две професии и се ашкав по секакви фирми во ова Скопјево едно 10 години за на крај да завршам администрација, ама кај нас така е може да бев во друга држава ќе си го работев ова негде сега
27.02.2015, 17:31
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukajana
Neurotoxin јас читајки ги твоите постови имам впечаток дека работиш во аптека ако се лажам добро ама ако не се лажам добро е да се има таква особа меѓу нас посебно за трудниците кои имаат најголеми дилеми во врска со лековите
ИЗВОРНА ПОРАКА: Neurotoxin
Да, имам своја аптека, фармацевт сум, безрезервно тука сум за се што ви треба во однос на терапија секако и за се друго што знам и имам искусено
Сега знам каде ке бараме совет за лекови позз
Секако, специјалност ми се трудници, доилки и бебиња, без размислување, да ме прашате се што ве интересира, плус тоа сум мајка и личното искуство многу ми помага, од таму се водам. А и ви должам, кога бев трудна ве читав но не се осмелив да се регистрирам и да пишам, но сега од други причини едноставно ви се приклучив и ми е драго што сум дел од вас.
ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal RR
Milo mi e sto ni se pridruzi,so zadovolstvo te citam
Секако, специјалност ми се трудници, доилки и бебиња, без размислување, да ме прашате се што ве интересира, плус тоа сум мајка и личното искуство многу ми помага, од таму се водам. А и ви должам, кога бев трудна ве читав но не се осмелив да се регистрирам и да пишам, но сега од други причини едноставно ви се приклучив и ми е драго што сум дел од вас.
27.02.2015, 19:27
kapina
4327
momentalno uzivam doma mm rabote i za mene
27.02.2015, 22:07
Felly RR
7977
Kapina, ќе те замолам да се придржуваш до темата. Прашањето не е што работиш во моментот, туку што си по професија. И потсетување за сите членови дека и за офтопикување следи 7-дневен бан, затоа ве молам почитувајте ги правилата.
04.03.2015, 12:19
Kvisko
1325
Психолог. Вработена по струка.
04.03.2015, 18:05
lukajana RR
1481
Дипломиран правник до скоро работев како шеф на маркет во еден ланец маркети што скоро пропадна и моментално сум невработена
03.04.2015, 15:09
lara36
93
hehehe interesna tema jas sum po struka avtoelektricar veruvale ili ne no nikogas ne sum rabotela toa momentalno nevrabotena
03.04.2015, 15:55
Hopeful RR
2349
Нешто сосема поинакво - дипломиран филолог по општа и компаративна книжевност, во моментот ја пишувам магистерската теза а што работам, тоа во друга тема
03.04.2015, 16:00
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Veterinaren tehicar i momentalno student na ekonomski nauki :)
И да се надоврзам по најново - Магистер по Безбедност и финансиска контрола :)