за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Како што се гледа, ,,многу`` сум ја испочитувала поентата на една од моите омилени песни.
13.08.2013, 14:56
Yummy Mammy
1690
Znaci kolku ja sakam ovaa Anouk, za u kola mi e favorit! Zatvaram prozori i se deram ko budala!
I site me prasuvaat - koja ti e pa sea ovaa Anouk?!
13.08.2013, 15:04
mama_06
395
Закон е пејачката, а и јас добивам такви коментари која е, од кај ја ископа сега оваа и сл. Еве уште една за културно дерење во кола а и дома http://www.youtube.com/watch?v=MjRRQdnOR-A
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 13.8.2013 15:21:25 >
13.08.2013, 16:56
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama_06
Закон е пејачката, а и јас добивам такви коментари која е, од кај ја ископа сега оваа и сл. Еве уште една за културно дерење во кола а и дома http://www.youtube.com/watch?v=MjRRQdnOR-A
< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 21.8.2013 12:21:11 >
23.08.2013, 13:55
mama_06
395
Мачна недела сме имале повеќето, кој со вируси, кој со проливи и повраќање, па тантруми ( прв пат слушам дека така се викале вриштењата)....и во цел тој хаос, еве една порака за нас мајките http://www.youtube.com/watch?v=eBShN8qT4lk
Da, da, i jas istoto go pomisliv, ostarel cickovo a nie vidi uste mladi
Edna smeska vo kontekst na ova: Odi baba mi vo poseta kaj edna prijatelka vo bolnica, i prijatelkava legnata neli vo krevet stara zena, i vika na baba mi: aaaauuu, Angjo ti li si, ne te poznav ama si ostarela... a baba mi: aauuu, pa ti pa poarna da ne si...
I si dojde ljuta baba mi doma, kako taka ja navredila, ona sebe ne se videla, nea ke i kazuvala kako izgleda a btw i dvete imaat po 80 i kusur godini
26.08.2013, 11:02
Carrie RR
326
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Da, da, i jas istoto go pomisliv, ostarel cickovo a nie vidi uste mladi
Edna smeska vo kontekst na ova: Odi baba mi vo poseta kaj edna prijatelka vo bolnica, i prijatelkava legnata neli vo krevet stara zena, i vika na baba mi: aaaauuu, Angjo ti li si, ne te poznav ama si ostarela... a baba mi: aauuu, pa ti pa poarna da ne si...
I si dojde ljuta baba mi doma, kako taka ja navredila, ona sebe ne se videla, nea ke i kazuvala kako izgleda a btw i dvete imaat po 80 i kusur godini
ахххахаахахахахах
Ама најјака е дека и кажала- ау па ти поарна да не си - леле стар човек како што знае да ме насмее некогаш, ништо. И се навредила плус. Ја замишљам цела сцена многу смеа ме фати ... браво за баба