за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
ja sam pjela i plesalal uz taj komad kad sma imala 9 godina ovo je lekcija iz povjesti
02.05.2009, 23:05
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami
а вие синока сте правеле тажалка а?? а некажувате да си поплачам со вас малку сабајлево ги слушав сите...а Лука само си седеше и си гледаше во комп можно ли е да го познава , бидејќи го слушав по цел ден додека бев бремена?
mami šta znači "ste pravele tažalka"
02.05.2009, 23:15
mami
8680
hahha, to ti je kad se ljudi okupe na ednom mestu i secaju se nekog dragog koji je umro, spominju si o njemu i plakaju...posto sam cula pjesme koje ste pustali i procitala komentare zato sam i napisala da ste bili jako tuzni i plakali...nadam se da ste danas dobre volje :) ( i nemoj se smijate na mom srpskom, ipak zivim u Makedonii a srpsi sam naucila od deda)
hahha, to ti je kad se ljudi okupe na ednom mestu i secaju se nekog dragog koji je umro, spominju si o njemu i plakaju...posto sam cula pjesme koje ste pustali i procitala komentare zato sam i napisala da ste bili jako tuzni i plakali...nadam se da ste danas dobre volje :) ( i nemoj se smijate na mom srpskom, ipak zivim u Makedonii a srpsi sam naucila od deda)
hvala za objašnjenje tko se smije, ja gotovo ne, ja uopšte ne znam srpski samo malo improviziram
леле супер се песниве...кај ти текна Агнес ке пробам подоцна да ги ставам моите од вчера, сега Лука спие неможам да чепкам по музиките
03.05.2009, 12:50
Еца
6692
BadBaby секоја чест на изборот на песните,би било убаво почесто да не посетуваш,а можеш и сопругата да ја пушташ да се дружи со нас. Во секој случај поздрав!
03.05.2009, 15:18
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami
леле супер се песниве...кај ти текна Агнес ке пробам подоцна да ги ставам моите од вчера, сега Лука спие неможам да чепкам по музиките
da, da razumjem Luka spava zato nesmiješ praviti galame ja sam na ovom forumu nekoliko dana ali brzo učim makedonski jel tako xa, xa, xa
03.05.2009, 15:29
Еца
6692
Агнес77 оваа мора да ја научиш, зошто е македонска стара песна,а нашиот Тоше ја испеа на еден неверојатен и неповторлив начин
Elena ja opet ne vidim linka ali kaži mi koja pesma je to, Ja milsalm da je ona ljepa Zajdi zajdi jasno sunce zajdi pomrači se?
dali sam pogodila
03.05.2009, 15:48
Еца
6692
Да,ја погоди и ја знаеш
03.05.2009, 15:55
agnes77
1959
baš ne razumjem sve rječi (ne razumjem begaj udavi se i ne znam šta znači besedica le - le goro, le sestro), ostalo razumjem
mladost se ne vraća, ali baš je tužno kad Toše pjeva o mladosti Zajdi, zajdi jasno sonce
Zajdi, zajdi jasno sonce, Zajdi pomrachi se! I ti jasna le mesechino, Begaj udavi se!
Crni goro, crni sestro! Dvajca da crnime! Ti za tvojte lisja le goro, Jas za mojta mladost.
Tvojte lisja gori, sestro, Pak ke ti se vratat. Mojta mladost goro, le sestro Nema da se vrati. Mojta mladost goro, le sestro Nema da se vrati.
03.05.2009, 21:11
Боцко
806
Ај видете ја оваа веб страна: http://www.rockabyebabymusic.com/ Ако на своите малечки им пуштате приспивни песнички, можеби овој нов приод ќе ви биде интересен. Јас веќе го "симнав" No Doubt и сега го барам U2 да го начекам. Ако некој сака, нека каже, ќе споделам со задволство.
03.05.2009, 21:29
Еца
6692
Навистина големо благодарам за страната Одлична работа убаво ке ја разгледам