cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Наметлива свекрва - Секогаш знае подобро!

clock-img

21.10.2010, 13:40

clock-img

denicka

pencil-img

620

ova temava treba da se preimenuva. Ili da se otvori nova: Koj ima dobra svekrva? user posted image user posted image user posted image user posted image

isto nemozam da se pozalam, sekogas vika "kako ke kazes ti taka". ama sega me faka strav od nejzinite koleski na rabota, non stop ke ja sovetuvaat, a taa normalno mora da mi prenese. i toa malku ke me zamara ama koga ke pocne, uste od sega si praam strategija kako da gi otfrlam komentarite i sovetite, normalno ako ne mi odgovaat. poz do  site svekrvi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bless and you will be blessed!

clock-img

25.10.2010, 12:08

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Пред некој ден ми ги расипа рибите што ги пржев за ручек, вика подобро било да се сецнат како колбавчиња, и зема ножот фрц-прц, се испорастурија, јас се испонервирав па она после ми се испоизвини што ми се умешала user posted image user posted image user posted image баш е срцка user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

25.10.2010, 13:06

clock-img

strelec 8

pencil-img

420

a be ne oti mi se mesa ali se sto ke pravam se me gleda skrisno i koj znae sto si vika.

clock-img

28.10.2010, 22:10

clock-img

sandravlae

pencil-img

61

mojava ne e tolku strasna za mene posto jas od sam pocetok ja isekov vo koren deka ne treba mnogu da ni soli pamet ama imam sreka i mm e takov koga ke ni kaze nesto na dvajcata od stilot marko da ne e gol da ne nastine ili sl. dvajcata ke ja pogledneme i aj zeno kafeto glej si i uzivaj i ke se iznervira (nisto vas covek ne moze da vi kaze.... i ke si otide )hehehe inace nie sme vo ist dvor ama posebno se,na pocetok sakase da doaga da prikaze nesto ama jas ke zaklucev vrata demek odmaram i vide nevide sega ke dojde 5 min i cao heheeheh i niv e kako ke si gi naucis

clock-img

01.12.2010, 15:44

clock-img

nadica

pencil-img

4381

user posted image user posted image user posted image  некој ден ќе ме извади од такт па ќе и п-окажам каде и е местото user posted image user posted image user posted image  

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

01.12.2010, 18:35

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Ne mi se mesa vo nisto, ziveeeme zaedno sega zasega. Rucek pravi taa, posto jas sum sama so user posted image taa pravi od sabajle ili od vecer. Jas retko gotvam zatoa zto najmnogu mrazam nekoj da mi stoi na glava koga pravam nesto ili posl eda go preprava toa, zatoa ke si sedam mirna user posted image

Ne sme se skarale ni prerekle, i jas sum na nekoja distanca mnogu bliskost ne sakam zasto od toa imam loso iskustvo.
Kolku i da si kutime dvete sekogas ke ima povod za karanje ili za taa znae podobro  ti si mlada nemas iskustvo. ke istrpam uste malku pa se selime.

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

01.12.2010, 18:41

clock-img

misticia

pencil-img

213

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

user posted image user posted image user posted image  некој ден ќе ме извади од такт па ќе и п-окажам каде и е местото user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image јас те подржувам - тој ден дури си во елемент дојди среди ја и мојаваuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2010, 18:54

clock-img

zelba

pencil-img

51

jas svekrva nemam   odamna e umrena uste pred da se zememe   ne znam mene kako ke mi bese  ali zatoa imam zolva koja e  cudoviste   ona vo se  se mesa iako sme tolku daleko  user posted image

clock-img

04.12.2010, 14:46

clock-img

Anonimen

imam i svekor i svekrva i zolva koi se glumci i zasluzni se za oskar.dobri politicari se!sekoja cest!

clock-img

11.12.2010, 16:48

clock-img

zelba

pencil-img

51

haha anonimna dobra si samo ne mi e jasno zasto da ni glumat koga mozeme taednicki zbor da se potrudime da najdeme i da se pocituvame

clock-img

12.12.2010, 19:01

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anonimen

imam i svekor i svekrva i zolva koi se glumci i zasluzni se za oskar.dobri politicari se!sekoja cest!

хехехе да го пратам и свекор ми во екипата глумциuser posted image user posted image user posted image ќе му годи човекот е  глумец, политичар и што ли уште неuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

13.12.2010, 18:50

clock-img

sanja22

pencil-img

49

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anonimen

хехехе да го пратам и свекор ми во екипата глумциuser posted image user posted image user posted image ќе му годи човекот е  глумец, политичар и што ли уште неuser posted image user posted image user posted image

ја примате и мојата свекрва или да барам спас на друго местоuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.12.2010, 22:01

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Најдобро е Sanja да ја испратиш каде што е мојата: во отпишаните! user posted image  user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

13.12.2010, 22:09

clock-img

veckasr

pencil-img

642

dada najdobro e taka so takov covek so se prave se da znae taka mu treba  tamu mu e mestoto vo otpisanite   i mojta e takva nametliva ziva dosada se nesto i nedostiga nee napraveno kako so treba a znae da bide i dobra glumica zatoa treba da bide nominirana za oskar pred drugite e svetica ama doma e ziv gavol 

clock-img

14.12.2010, 23:58

clock-img

sanja22

pencil-img

49

aj ke se potrudam user posted image

clock-img

17.12.2010, 15:03

clock-img

veckasr

pencil-img

642

go imate li gledano filmot svekrviste e mojata e takva   

clock-img

17.12.2010, 15:18

clock-img

*miki mami*

pencil-img

579

veckasr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me iznasmeauser posted image

clock-img

17.12.2010, 22:34

clock-img

veckasr

pencil-img

642

da da taka e

clock-img

18.12.2010, 14:57

clock-img

veckasr

pencil-img

642

ziva dosada e  

clock-img

06.01.2011, 01:00

clock-img

veckasr

pencil-img

642

pregeska se skaravme so mm za nevazni raboti   i dojde i sveki da se mesa vo kavgata am ajas i rekov si znaes kade  ti e mestoto ajde trgni se od tuka i mm i kaza tie se nasi problemi nie ke sigi resavame   nema so da ni se mesas 

clock-img

06.01.2011, 01:42

clock-img

humana

pencil-img

596

Gi procitav site postovi i od nervoza izedov dva tanjira spageti,mojata ne e tolku dosadna samo zatoa sto ne i dozvoluva mm,ama imase kluc od gore posto sme dvoeni i na mas mi mu bese nezgodno da i go pobara,a koga ke izlezevme nekade dvete bea piknati so zolva mi gore,i zemav gi frliv klucot i mu vikam na mm lele ni go ukral nekoj od vrata,i zemavme ja smenivme bravata demek da ne ne provali nekojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.01.2011, 09:04

clock-img

mama26

pencil-img

3977

bravo za tm vecka sr user posted image

a humana ti si opasna hehehe ...ako pak ti pobara kluc svekrvata daj i go po greska od kolata ili od drugo mesto...user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

06.01.2011, 18:13

clock-img

humana

pencil-img

596

hahahha dobra ti e ideava znaes deka,ama neveruvam deka ke pobzara toj i bese kluc uste koga nebevme zemeni so mm,ama ako se sluci takvo neto da ti kazam deka i ke napravam taka hahahha.me iznasmea

clock-img

06.01.2011, 18:25

clock-img

mama26

pencil-img

3977

user posted image user posted image user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

04.02.2011, 21:22

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image
живееме во заедница го чита форумов и неможам да си го кажам името
ама ме вади од такт сега пред малку ми кажа дека мм бил крив што за ништо не ја послушал мн одамна и што воопшто бил во врска со мене а незнае како си дозволил да се ожени и да има дете со мене знаејќи го нејзиното мислење
дека јас сум бадасал дека сум недомаќинка дека мајка ми незнае ништо дека сум растурикуќа бидејќи не ми се сите соби средени под конец таа тоа неможела да го дозволиuser posted image user posted image user posted image  дека јас сум никој и ништо и несмеам да имам свое мислење туку треба да ведамглава и да слушам бидејќи не работамuser posted image  таа ќе го свртела листот и кога ќе забележела дека јас и мм се караме ќе додала масло на огинот
...ќе полудам од слични изјави user posted image user posted image user posted image  ќе ме извади од контакт па јас ќе го свртам листот

помагајте user posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img