за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Porano bev mnogu golem pesimist navistina od sekoja situacija jas sekogas go ocekuvav najlosiot mozen ishod.No vo posledno vreme se trudam da bidam optimist i da siram pozitivna energija po doma.Velat razmisluvaj pozitivno i samo togas se slucuvaat ubavi raboti.Zatoa samo so optimizam odam napred.
25.01.2014, 10:04
sandriana RR
2924
_Чашата е секогаш полупразна, не полу-полна
25.01.2014, 12:26
Mihaela 2010
4230
Mnoooogu retko sum pesimist,ne ni pamtam da sum padnala vo nekoi pesimisticki vodi...samo so pozitivni misli se moze da se resi,i najlosiot moment i situacija
25.01.2014, 17:39
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR
Сандриана, само од лош агол си ја погледнала. Сигурна сум дека е полу-полна.
25.01.2014, 19:17
deluxe
2479
секогаш ја гледам светлата страна од животот.Оптимист сум голем,се разочарувам од нештата кога излегле поинаку од замисленото,но и од тоа ја влечам добрата страна
27.01.2014, 11:53
sandriana RR
2924
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR
Сандриана, само од лош агол си ја погледнала. Сигурна сум дека е полу-полна.
Фели, ако е полу-полна, бргу ќе се преполни и ќе прелие Затоа велам полу-празна, да збира повеќе
08.07.2014, 09:51
Mila mamicka
387
Дефинитивно оптимист сум и тоа голем. За мене чашата секогаш е полуполна. Секогаш гледам на убавите страни од животот. Фала му на Богу, ми се погоди и да живеам со оптимисти луѓе, дома сите се оптимисти и шират позитивна енергија. Луѓе, ЖИВОТОТ Е УБАВ. Бидете оптимисти, и ќе ви се случуваат само убави работи. Тоа е моето мото во животот.
08.07.2014, 11:08
scared RR
1349
Некад песимист некад оптимист зависи од располежение
27.11.2014, 08:21
caciana
863
Optimist do kraj!!
27.11.2014, 16:35
Ki4iko
438
Не знам каде спаѓа,ама јас сум најголем реалист,еве можеби повеќе влечам накај оптимист
30.11.2014, 18:04
scared RR
1349
Се поголем и поголем песимист станувам
30.11.2014, 19:53
Ki4iko
438
Јас не се предавам сеуште со оптимистични гледишта сум