cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Вашиот ник

clock-img

17.12.2011, 17:50

clock-img

kuklicka26

pencil-img

220

Јас кога се зачленив бев бремена и цела бременост купувам кукли премногу ги сакам а и мојатаuser posted image си игра многу су кукли а 26 ми се годините.

clock-img

13.01.2012, 14:58

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

во последно време кога го чистам пепелот од ќумбето се чувствувам исто како Пепелашкаuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

15.01.2012, 09:58

clock-img

Snow Queen

pencil-img

302

бидејќи сум родена во зима и го сакам поимот снежна кралицаuser posted image

07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени

clock-img

15.01.2012, 10:45

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

во последно време кога го чистам пепелот од ќумбето се чувствувам исто како Пепелашкаuser posted image

Леле како ме изнасмеа! user posted image

Live and let live

clock-img

04.06.2014, 15:28

clock-img

Mila mamicka

pencil-img

387

Кога решив да се зачленам, цел ден се мислев кој ник да си го ставам. И кога конечно решив да се зачленам со моето име, на моб ми се јави мајка ми, која ми е запишана како Мила мамичка, па ми се виде како интересен ник, и така го одбрав.

Најдобрата работа што еден татко може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка.

clock-img

04.06.2014, 15:40

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Јас сакав да се зачленам како Дафне ама ми се напиша дека е зафатено и преименував во Дефне.Не знам зошто отсекогаш ми се допаѓало тоа име и ме асоцирало на нешто елегантно и убаво.И до Дефне си ја ставив и годината на раѓање и ептен ми се допаѓа и воопшто не се каам за никот со кој се зачленив и не би го сменила дури и кога би можело да се смени.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

04.06.2014, 15:45

clock-img

Hopeful RR

pencil-img

2349

Мојот ник ми е таков за да ми биде потсетник никогаш да не губам надеж user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

clock-img

05.06.2014, 23:59

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Кога решив да се зачленам на Рингераја во 2009год.започнав со процедурите,ама не смислив корисничко име,и кога требаше да го пополнам тоа поле отсечно погледнав во маусот на кој со големи букви пишуваше Deluxeuser posted image user posted image
И така јас си станав Делукс,од нигде никадеuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

06.06.2014, 00:08

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Бидејќи РР е семеен портал, кога се регистрирав прво што помислив е дека семејството за мене е најголемата среќа = felicidad, па од тука дојде скратеницата Felly.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

07.06.2014, 12:17

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Јас сум AnnaMolly поради една од моите омилени песни од Incubus :))))

Live and let live

clock-img

26.11.2014, 15:29

clock-img

caciana

pencil-img

863

Mojot nik e caciana. Zatoa sto jas sum caci a mojata vnuka ANA user posted image

clock-img

26.11.2014, 21:06

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Zasto sum vecito isplasena od nesto,taka koga se zacleniv bev isplasena od operacijata koja mi sledi i zatoa takov nik izbrav user posted image

clock-img

27.11.2014, 16:26

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Хехе scared ме изнасмеа, стварно си нашла интересна асоцијација

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Последни статии

article-img