за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
30.08.2010, 23:47
lukas
2148
sega od koga se porodiv ednas na mesec i pol,pred toa na sekoj vtor den ama sega obvrski maka ni e jas so bebeto toj na rab do 18 h i taka a vecerta pak nema koja da sedi na rr i na fb...hahahha
31.08.2010, 00:14
Тања РР
2029
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
ако се суди по мојата присутност на РР и фејсбук
Jaс би рекла повеќе од порано. Те нема нешто
Ние сме посебна приказна. Некогаш имаме неколку дена по ред а потоа следи апстиненција од 2-3 недели. Појма немам зошто така.
31.08.2010, 00:17
Viktori
5329
напрај пу пу три пати, да не ме урочиш!!!
02.09.2010, 00:43
nutelizza
357
виктори пак те нема
море грабнете мажите кога се тука до вас и уживајте. колку ми се сака може само да си маштам
02.09.2010, 10:06
beki RR
511
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Ние сме посебна приказна. Некогаш имаме неколку дена по ред а потоа следи апстиненција од 2-3 недели. Појма немам зошто така.
И ние како вас.
02.09.2010, 10:20
Martins mom
3342
Добри сме, задоволна и задоволена сум 3-4 пати неделно е сосем доволно Со оглед на тоа што тој работи по 12 саати, а јас цел ден трчкам околу 6 месечно бебе кое не спие и истовремено завршувам домашни обврски...и на крајот на денот со последните сили...
02.09.2010, 11:45
lukas
2148
martins mam pa ubavina 3-4 pati nedelno...hahaha jas 3-4 pati na 2 meseci i tolku nezz dali se...i jas imam 6 meseci bebce kolkavo e tvoeto..tocno koga e rodeno?..pozz
06.09.2010, 13:35
Maja06
21
Iskreno BRAVO!!! Jas mozam da sonuvam za nekolku pati nedelno, a zosto e toa taka neznam!! Kaj nas se slucuva i na nekolku meseci edvaj, a mladi sme, sami sme, seuste nemame deca i nezzz!!! Ja iskreno mislim po milion pati hahhaha na sex vo tekot na denot nemozam veke da izdrzam a toj nekako me otkacuva koga i da pokrenam inicijativa!! Iskreno imavme mnogu stresni posledni 2 god. i toj izgubi mnogu vo zivotot i golema taga i razocaruvanje ima vo nego ama jas iskreno ne mozam da izdrzam isto kako site i jas si imam potrebi!! Znam i sigurna sum deka nema druga zatoa sto celo vreme popladne sme zaedno, znam i deka masturbira megutoa mojata najgolema greska e sto ne sum sednala da napravam muabet so nego i otvoreno da razgovarame se si vikam aj cekaj tazen e ova pa ona i taka si proaga vreme a ne si mislam na sebe, za zal
06.09.2010, 13:47
majka 79
836
maja06, zalosno sto taka vi se slucuva. vo pravo si treba da razgovarate da ne ima nekakov drug problem, osven tagata. bas i samiot cin na vodenje ljubov e cin na bliskost, koj treba da mu pomogne koga e tazen ili razocaran da se cuvstvuva podobro. mi se cini i deka vam i edno bebce bi vi bilo dobredojdeno. pozdrav
06.09.2010, 13:56
Maja06
21
Tokmu taka Maja79 ni treba tokmu toa, ni treba radost vo domot, megutoa momentalno se naogame vo prilicno teska stambena i finansiska situacija a i kapak jas ostanuvam bez rabota taka da povtorno po neznam koj pat morame da go odlozime toj ubav cin!! Ti Blagodaram, i tokmu taka treba da razgovaram
06.09.2010, 14:36
blue_blue
893
Маја 06 ако чекаш се да се среди за да имате деца никогаш нема да ги имате, секогаш ќе треба уште ова или она да се досреди. Или си спремен за деца или не. Сега, точно е дека треба да имаш финансии и дека треба да си имаш свој дом, ама вие то ко што кажуваш го имате...Ако сакате деца, нема врска што ти остануваш без работа, во денешно време утре може да останеш без работа, ништо не е веќе сигурно....
06.09.2010, 15:01
Pregnant
88
Маја06, секој на различен начин ги доживува нештата. Еве мојот сопруг два месеци по свадбата го загуби татко си и мислам дека немаше ни недела по тој немил настан, и тој ме задева во кревет, а мене ми стана непријатно, му викам ако не можеш во ред е, не мора поради мене, но тој самиот сакаше, затоа што тоа си е природна работа, нагон е во прашање. Сепак мислам мене ми беше понеудобно отколку него, со тоа што живеевме под ист покрив со свекрва ми. Треба да разговараш и да видиш што е всушност причината, животот мора да продолжи, што и да се случило сексуалниот нагон не е срамна и е сосема природна работа.
06.09.2010, 15:21
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: beki
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
И ние како вас.
e kaj mene bese nekolku dena po red pa 3-4 dena odmor.a ne nedeli hehehehe
07.09.2010, 21:22
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas
martins mam pa ubavina 3-4 pati nedelno...hahaha jas 3-4 pati na 2 meseci i tolku nezz dali se...i jas imam 6 meseci bebce kolkavo e tvoeto..tocno koga e rodeno?..pozz
na 21.02.2010...za malku ke sme se zatekle v bolnica...a moze i se imame zateknato, jas edna nedela bev. a lukas koga e roden?
08.09.2010, 09:55
mama26
3977
more neka mi dojde samo ic nema da mu dadam sto me iznervira vcera
15.09.2010, 22:40
Octavia
617
А што беше тоа секс? Последните месеци од бременоста не смеев, после породувањето не можев (нормално), сега уште имам некои проблеми, ама ме секира тооа што маж ми не се секира, се некако врти на заебанција или избегнува муабет за тоа... Иако јас му викам, ако не знае да сработи домаќинот, домаќинката мора мајстор да најде
15.09.2010, 22:42
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Octavia
А што беше тоа секс? isto i jas se prasuvam sto bese toa
16.09.2010, 09:19
Idna mamica
161
Кај мене 3пати неделно и задоволна сум.
03.10.2010, 16:03
mosa
546
jas i mm epa zavisno sekogas razlicno nekogas pomiuva i po nedela a da ne sum raspolozena a ponekogas saka i seko den sekoj den razlicno
03.10.2010, 19:41
ikipp
432
Kaj nas e 1 vo 2 nedeli,i toa deka jas nemam zelba,neznam zosto,dali deka premnogu obvrski...
03.10.2010, 19:47
prettygirl
398
4- do 5 pati obavezno abe nema labavo ic
03.10.2010, 19:58
ikipp
432
Abe blaze si vi!
03.10.2010, 20:05
Viktori
5329
јас сум на одмор годишен! имам 2 цдеа со по 6 или осум филма на нив, па зафатена сум со гледање
03.10.2010, 20:08
Палешка РР
7505
Колку често? Од новина, на погибел - што би рекол чичко Марко Цепенко