cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Кратка или долга коса?

clock-img

06.02.2014, 18:37

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Прилично долга коса имам, ама веќе почна да ми здосадува, и размислувам за некоја пократка фризура, ама дури да се решам каква ќе си ја носам оваа изгледа уште некое време. Само еднаш, и тоа во седмо одделение ја скратив ептен кратко, ама ич не ми беше жал. Фризерката дури три пати ме прашуваше дали да ја крати, и на крај ми направи една плетенка, и уште ми стои кај мајка ми.
Ма да, кога ќе размислам поддобро, и не по моја воља сум добивала многу пократка коса од она што сум сакала user posted image хехее, ама ни тогаш не ми било криво.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

28.11.2014, 21:21

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Сега ми е со средна должина во мојата природна боја, а многу сакам долга коса ама ептен бавно ми расне , никако не можам да ја дочувам user posted image

clock-img

28.11.2014, 21:26

clock-img

caciana

pencil-img

863

Do ramena... ama izgorena sum za kratka kosa...user posted image

clock-img

28.11.2014, 22:53

clock-img

Ki4iko

pencil-img

438

Цело детство го поминав со кратка коса, а од тогаш само долга.Сега ја скратив и имам боб фризура user posted image

Последни статии

article-img