за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
и мм е многу романтичен вчера ме викна да се бањаме у базентот и ми даде да го држам чадорот да му прае сенка
па ти што не му кажа сакаш друго да подржиш.абе ич не ви текнува.одма ке си заминевте.мојов одма ке направи така .го знам
18.07.2010, 23:31
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
палешка и мартинс мам што не ги употебите емоциите гледам загрени сте двете по мажите.па тука ви се.одете и искористете ги
odaaaam mama ke te poslusam
18.07.2010, 23:34
Viktori
5329
значи мама да не е.....
19.07.2010, 10:37
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
значи мама да не е.....
значи мама да не е нема од кој толку да се газам од смеа жената е лудило
19.07.2010, 11:32
Idna mamica
161
Уживам да го изненадувам мм .Често пати се случува да му купам некоја ситница(чоколадо,дезодоранс),да му ја оставам на неговата страна од брачниот кревет или во плакарот врз неговата гардероба па кога ке се врати уморен од работа- ИЗНЕНАДУВАЊЕ!!!!! На ваков начин го изненадив за неговиот роденден. А кога бевме дечко и девојка,му купив плишана играчка ,и на нашиот прв заеднички одмор само што пристигнавме му ја оставив во неговата патна торба.Играчката си беше во торбата цел одмор а кога се пакувавме за да си заминеме дома,кога ја зема торбата оп изненадување,баш се изнасмеа!!!!
02.08.2010, 22:40
mama26
3977
brineta ja nema da pise kako go doceka soprugot,ni kasni nesto...
17.09.2010, 12:22
mama26
3977
бринета од романтично изненадување ова произлезе на меден месец... те снема каде си
04.01.2011, 15:51
mosa
546
na mm na 15 januari mu e rodenden aj kazete nasto sto ni mi dalo ideja da go iznenadam neskam nesto golemo.nesto specijalno tuku ednostavno i interesno.
04.01.2011, 15:51
mosa
546
eve na primenr da mu napravam torta.?
04.01.2011, 16:19
Martins mom
3342
Торта секако ќе му направиш...туку нешто друго...поинтересно, необично И на мојот му е наскоро роденден...и јас го имам истиот проблем...Што да му приредам?!?!?! Ај жени помагајте!
04.01.2011, 21:44
Natuska85
3613
Јас на мм му направив еднаш пица во форма на срце кога се врати од Германија и му пишав на германски добредоде дома,ќе ви ставам и слика ако сакте да ја видите.Пресреќен беше,поготово што пицата му е омилено јадење
04.01.2011, 23:23
Pepelaska *
3820
Леле колку убава тема, ама одамна вакво нешто ми се нема случено. И кога бевме дечко и девојка многу ретки беа романтиките( од стана на мм ) а гледајќи по тоа и моите. Освен еднаш на нашата годишнина лани бевме искарани ама ај се смиривме и излеговме. Кога влегов во кола на моето седиште ме чекаше букет а одзади едно мече новогодишно кое го гледавме заедно и милка секако. Бевме и на вечера во ресторан, таа вечер е случајно направен Мартин а јас нешто посебно не сум му направила, еднаш направив палачинки со банани и шлаг, затемнив дома кај мене пуштив убава музика и си седевме си се гушкавме, а сега во поскоро време едино ми има топло чоколадо донесено пред спиење в кревет
05.01.2011, 11:57
Martins mom
3342
Слабо нешто стоиме со идеите..некако фантазијата ми ’рѓосала Уште малце време имам, а ништо немам смислено...изгледа не ми дава инспирација човекот у последно време...хммммм
05.01.2011, 12:05
mama26
3977
MARTINS MOM bi ti kazala nesto no ne mi teknuva posto site idei gi kazav na temava i ne mi teknuva nesto plus sega vo momentov.
08.02.2011, 11:47
Nadezna
647
ИЗВОРНА ПОРАКА: elle
и мм е многу романтичен вчера ме викна да се бањаме у базентот и ми даде да го држам чадорот да му прае сенка
16.09.2011, 15:52
mama26
3977
epa vaka
pred dve nedeli mu bese na mm rodenden i go pocastiv so relax masaza vo kozmeticki salon sekako dr zenski go masiraa
i posle on ke najde bolja zena od mene a ? a? a?
17.09.2011, 09:50
temjana
1159
во спа центарот во Катланово има многу добри пакети за 100 евра добиваш масажа мислам за двајцата и во мало базенче за двајца имаш еден саат каде што е вклучено и вино мислам некое ако не се лажам и јагоди, и плус мислам дека имаше уште неколку ситници. Не се сеќавам одамна беше ама е навистина преубаво, и мислам дека не е скапо ако си го испланираш една година однапред и ставаш по 100 ден. пример на страна дневно. Јас секоја година му приредувам луди изненадувања обожавам да го правам тоа Оваа година изгледа ќе уплатам за Венеција со евтините летови еден викенд
17.09.2011, 13:20
AnnaMolly RR
6409
Ние вечер ќе си ја прославиме 2-годишнината од брак. Ни двајцата не сме многу по романтиката (да не речам ич ), па ќе одиме на пица+пиво, а како изненадување си купив нов секси долен веш
18.09.2011, 11:52
ana mari
534
Natuska85 RR daj recepta od picata i slika ako moze
18.09.2011, 14:14
Natuska85
3613
Ана мари рецептот за тесто за пица можеш да го видиш тука, одозгоре ја редиш со што сакаш,шунка,кашкавалче,печурки,маслинки...а слика од мојата еве повели
18.09.2011, 17:31
Natuska85
3613
Инаку и нас ни се ближи годишнина од брак и тоа прва,па јас како изненадување му нарачав по еден другар на брат ми од Америка маица од неговиот омилен кошаркарски тим Лејкерс, а романтично изненадување незнам колку ќе сум во можност да му спремам пошто тој ден ќе правиме крштевка на .Евентуално вечерта некое секси изненадување ,се разбира ако не остане мајка ми на спиење кај нас тој ден .
18.09.2011, 20:05
ana mari
534
fala ti mn Natuska85 RR...... inace maz mi utre se vraka od teren pa ke ja pravam, sakam da go iznenadam.... uste ednas fala mn
< Поракaта ја уредил ana mari -- 18.9.2011 20:14:07 >
25.11.2015, 13:53
marchi
948
nas vo posledno vreme ni e mnogu napnato,rabota na mm obvrski nemirno dete...mislam deka edna vakva vecer dobro bi ni doslo,na mm ne mu teknuva no ete na nekoj mora da mu tekne mozete da dadete nekoja idea +