cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Гари68 маж на...

clock-img

06.07.2010, 23:16

clock-img

niki

pencil-img

4299

ауф значи слабо следам на часови, мене хобито ништо не ми значиuser posted image

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

06.07.2010, 23:17

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ники, иди на интервју, врати се едно 5-6 страни наназад, па се ќе ти биде јасно...ај да не кажувам...

јас прва погодиииивuser posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

06.07.2010, 23:53

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Ајде и јас сум за бетпет user posted image

Гари68... сепак да не чекаме до недела, премногу ќе е после 00часот предлагам да ни кажеш сепак...Што мислисте останати?

And this is my beautiful life ...

clock-img

06.07.2010, 23:56

clock-img

nadica

pencil-img

4381

како што сме нестрпливи недела е мн далеку да ни каже после 00.00
инаку мислам дека е сопругот на мартинс мам user posted image  незнам зошто

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

06.07.2010, 23:58

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

незнам зашто али нешто во последно време ми се врти во глава дека Гари68 е маж на Бетпет,па мислев дека има напишано некаде и си молчам не сум прашалаuser posted image user posted image user posted image

сигурно е на Бетпетuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

06.07.2010, 23:58

clock-img

niki

pencil-img

4299

Модератори преправете во честитки за годишницаuser posted image да му честитаме на човекот да не го заборавимеuser posted image

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

07.07.2010, 00:18

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Гари68 ајде ајде открини... утре сите ќе бидеме ненаспани... ќе се извинуваме утрото за каснење на работа ... Извинете директоре но вчера чекав до касно Гари68 да каже која Рингерајка е негова жена user posted image user posted image user posted image

And this is my beautiful life ...

clock-img

07.07.2010, 09:10

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

јас мислам дека е сопруг на росана user posted image

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

07.07.2010, 09:22

clock-img

nadica

pencil-img

4381

на интервјуто веќе ни кажа дека е сопруг на betpet

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

07.07.2010, 10:47

clock-img

mama26

pencil-img

3977

ay maca25 ni e detektiv,mi se cini 3 dena znaela za ova.user posted image

clock-img

07.07.2010, 13:06

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Леле што сум пропуштила вчера user posted image user posted image user posted image Прво ја отворив оваа тема, па интервјуто, а требаше обратно user posted image По одговорите многу лесно беше да се погоди која е неговата сопруга. Пуста женска љубопитност, до каде оди user posted image user posted image user posted image Тоа што не копка, некогаш е подобро и поинтересно кога не го знаеме, но ете да не не јади црвот - дознавме user posted image user posted image user posted image Интересна комбинација - стрелец-шкорпија (и ние сме така само обратно - шкорпијата е машка user posted image - оваа е малку поспецифична user posted image )
Зборот фазла мислев дека го употребуваат само прилепчани, сега знам дека и велешани го користат user posted image Од секого може нешто да се научи user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

08.07.2010, 00:15

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

значи во право сум била!!! хехехе
не знам зошто ама откако почна гари68 да биде поактивен член и откако почнав да ги читам неговите постови одма го поврзав со бетпет. А и тоа фазла одма ми покажа дека е велешанец (најдобрата другарка и старосватица ми е велешанка, па она често го користи).
прав детектив сум значи!!!user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

08.07.2010, 00:18

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

прав детектив сум значи!!!user posted image user posted image user posted image

Навистина user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Си ја згрешила професијата Маца user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

08.07.2010, 00:21

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

битолчанке никогаш не ми е касно да ја сменам професијата. user posted image user posted image барем ќе бидам првиот детектив на рр. ништо нема да ми избега. е тогаш пазете сеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.07.2010, 00:25

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Да, никогаш за ништо не е доцна, ако човек сака user posted image

Последни статии

article-img