за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
поздрав до сите, како сте ... јас коначно најдов зулу тв и мак. програми, и мислам дека учим мак. јазик ке пратим турски серији, али прво што научим, сите машки имају мусташи и многу причају „ке те убијам„
23.11.2010, 17:34
nadica
4381
среќно на работа мила а агнес пријателке прескокнувај ги сериите оти побрзо ќе научиш турски отколку македонски гледај вести за да бидеш во тек со настаните или со тоа што ќе дозволи власта да оди на тв
23.11.2010, 17:59
agnes77
1959
Надица благодарам за совет ... ќе гледам вести
23.11.2010, 18:16
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly
Женски, од утре или задутре почнувам на работа три дена неделно по 4 часа. И ми се оди и не ми се оди... Ама ќе се навикнеме и јас и Филип.
Среќно на работа и ако ти е за утеха, Филип ќе се навикне побрзо од тебе
23.11.2010, 18:27
Natasa981
955
so sreka mila annamolly! so lesno nov pocetok na rabota.
23.11.2010, 18:32
Bitolcanka
2461
Среќно Анамоли за враќањето на работа. И за мене утрешниот ден е некаков почеток - почнувам на курс по грчки Не сум фатила ништо 3,5 години грчки - морам вечерва да си ги земам тетратчињата, да се потсетам - ништо не знам Покрај тоа, од вчера почнав турнеја низ Бт и битолско - теренска работа. Можеби ќе почнам и да волонтирам + домче работа = убаво темпо ќе имам Барем зимата нема да ја прележам
Ужас ми е компјутерот - морам да го преинсталирам ...
23.11.2010, 18:39
agnes77
1959
Битолцанка па ти навистима многу си бизи , честитки за нов почеток и со срека нека биде