cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Чамче-муабет

clock-img

22.07.2010, 21:43

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ТУКА има за првите чекори а ТУКА за колачите

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

22.07.2010, 22:26

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Е значи денеска ме полуде фрижидерот, овој пат кечап ми се истури, лом се направи, е значи навистина мразам кога се отвора работа безпотребноuser posted image user posted image user posted image
Освен тоа, се сетив дека правосмукалката не ја исчистив последниот пат кога метев(имам од оние на вода), морав веднаш да излезам и ја оставив за наредниот ден, ама тој ден беше дури денеска и водата ужасно се замирисала и едвај ја исчистив. Значи денес цел ден се занимавам со глупостиuser posted image user posted image user posted image

ama ti zeno stvarno ke se iznenadis nesto?sve ti se istura.ili pak denot ti e rasean user posted image

Нешто е од двете user posted image Па од друга страна си велам арно што се истури, инаку како ќе го исчистевuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

22.07.2010, 22:28

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

tatina mezimicauser posted image

user posted image user posted image user posted image Велат и на лик, и по карактер сум била ко него, можеби затоа на нерви ми оди одвреме навреме user posted image user posted image user posted image Домашните не' нервираат, сопствените родители, па не другите - свеќи и свекорот - не е чудно. Затоа, од сами нема подобро - ни женското кај родителите на машкото, ни машкото-домазет. Само ако се има услови, секако.

Убаво е сами, ама не е најснајно, некогаш и постарите се од помош, се' има свои предности и недостатоци

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

22.07.2010, 22:33

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

позрва од мене, како стеuser posted image

clock-img

22.07.2010, 22:46

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Добри сме агнес, јас да видам што има на рр и ќе се спремам за во кревет, сношти си легнав во 3 после полноќ, а сабајле станав во 7.30, па вечерва сакам порано да легнам, да заспијам пред ТВ
Ти како си? Топло е во Словенија?

clock-img

22.07.2010, 23:00

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Топло е во Словенија?

код нас је заиста мнохууууууууууууууу топло

clock-img

23.07.2010, 10:05

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Ima li nekoj za kafe

Биди тоа што си

clock-img

23.07.2010, 10:22

clock-img

nadica

pencil-img

4381

еве ме мене за едно кафе
user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

23.07.2010, 10:48

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Kafeto so merak e napraveno nadica

Биди тоа што си

clock-img

23.07.2010, 10:54

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

На здравје нека ти е другарке, и јас пред малку пиев турско - прво, за почеток на денот user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

23.07.2010, 15:19

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Колку се движат маусите да не знае некој??? овој што го имам е со инфраред, без кабел ама ме сотре. на 2 недели батерии купувам. Па и не обични, туку на алкални вози фраеротuser posted image Се утепав пари давање.
Тастатурава е добра, ама маусов ме исуши..... Сакам со кабел да си купам.
Сега му го земав на мм, ама тој до 4 ипол ќе ми трае user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 23.7.2010 15:20:30 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

23.07.2010, 15:26

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Колку се движат маусите да не знае некој??? овој што го имам е со инфраред, без кабел ама ме сотре. на 2 недели батерии купувам. Па и не обични, туку на алкални вози фраеротuser posted image Се утепав пари давање.

и јас имам безжичен маус исто така троши батерии како лудо ама попрактичен ми е од тие со кабли кои надица ги вади па не функционира
мислам дека за помалку од 500ден ќе си најдеш добар класичен маус

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

23.07.2010, 15:29

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

таман утре од парк ќе се пикнам и у тие техномаркет... да проверам прво дали држат компј. додатоци user posted image
Надица, ти не доаѓаш а??? Еј што ми е криво, на списокот ми беше user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2010, 15:31

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

мм си купи од лептокарија едно чудовиште од маус, и за мене едно мало глувче... околу 400-500 треба да е

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

23.07.2010, 15:32

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ќе се прошетам после. Ќе видам што има....

clock-img

23.07.2010, 16:29

clock-img

Gari68

pencil-img

192

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Namesto da trosis pari za novo gluvce,kupi si polnac za baterii se isplati da go imas

clock-img

23.07.2010, 16:44

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Повелете попладневно турско user posted image Јас сега го пијам. Пред малку пиев какао со комшивчињата, сега кафе со дедо ми user posted image user posted image user posted image

user posted image

Се подготвувате за утре? Чекаме слики user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

23.07.2010, 16:49

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Bitolcanka nekoe sokce da castese ne ke bese loso toplo e za kafe

Биди тоа што си

clock-img

23.07.2010, 16:49

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Aх Битолчанка, ќе ми остине кафето додека седнам да го пијамuser posted image
Јас го чекам мм од работа за да ручаме па дури потоа следи кафенцето.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

23.07.2010, 17:00

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

user posted image

Повелете и сокче, кој сака, свежо цедено. Блендер и' купив на другарка ми како поклон за свадбата - сигурно ќе и' се најде. Уште утре, па ќе здивнам од свадбите - како зачестија user posted image Тања сама не пиеш кафе? Мене тоа ми е навика user posted image

clock-img

23.07.2010, 17:06

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Пијам сама кафе Битолчанка ама не пијам на гладноuser posted image
Имам лош желудникuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

23.07.2010, 17:11

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

И јас порано не пиев сабајле кафе, на гладно, сега понекогаш пијам - не ми смета. И потреба ми е наутро, да се рассонам. Порано ручам, па потоа не јадам, само пијам нешто - кафе, вода ... Ми фали само физичка активност - шетање, трчање, вежби ... user posted image и пред се' време ...

clock-img

23.07.2010, 22:54

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

поздрав од мене, јас бев со пријателка, има две ќерки, ние се играле, многу обавоuser posted image

clock-img

23.07.2010, 23:02

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

А, супер пријателке - човек кога е со дечиња не може да е нерасположен user posted image И јас бев малку со две девојчиња, ми дојдоа на гости - ги дружев, убаво си поминав. Инаку не излегов денес, работев на компјутер, со мали паузи и помина денот user posted image

clock-img

24.07.2010, 02:02

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Тања!!! Што праиме уште тука а? user posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img