за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
22.07.2010, 22:26
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
Е значи денеска ме полуде фрижидерот, овој пат кечап ми се истури, лом се направи, е значи навистина мразам кога се отвора работа безпотребно Освен тоа, се сетив дека правосмукалката не ја исчистив последниот пат кога метев(имам од оние на вода), морав веднаш да излезам и ја оставив за наредниот ден, ама тој ден беше дури денеска и водата ужасно се замирисала и едвај ја исчистив. Значи денес цел ден се занимавам со глупости
ama ti zeno stvarno ke se iznenadis nesto?sve ti se istura.ili pak denot ti e rasean
Нешто е од двете Па од друга страна си велам арно што се истури, инаку како ќе го исчистев
22.07.2010, 22:28
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
tatina mezimica
Велат и на лик, и по карактер сум била ко него, можеби затоа на нерви ми оди одвреме навреме Домашните не' нервираат, сопствените родители, па не другите - свеќи и свекорот - не е чудно. Затоа, од сами нема подобро - ни женското кај родителите на машкото, ни машкото-домазет. Само ако се има услови, секако.
Убаво е сами, ама не е најснајно, некогаш и постарите се од помош, се' има свои предности и недостатоци
22.07.2010, 22:33
agnes77
1959
позрва од мене, како сте
22.07.2010, 22:46
Snowhite RR
5042
Добри сме агнес, јас да видам што има на рр и ќе се спремам за во кревет, сношти си легнав во 3 после полноќ, а сабајле станав во 7.30, па вечерва сакам порано да легнам, да заспијам пред ТВ Ти како си? Топло е во Словенија?
22.07.2010, 23:00
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
Топло е во Словенија?
код нас је заиста мнохууууууууууууууу топло
23.07.2010, 10:05
arh_diz
7198
Ima li nekoj za kafe
23.07.2010, 10:22
nadica
4381
еве ме мене за едно кафе
23.07.2010, 10:48
arh_diz
7198
Kafeto so merak e napraveno nadica
23.07.2010, 10:54
Bitolcanka
2461
На здравје нека ти е другарке, и јас пред малку пиев турско - прво, за почеток на денот
23.07.2010, 15:19
Viktori
5329
Колку се движат маусите да не знае некој??? овој што го имам е со инфраред, без кабел ама ме сотре. на 2 недели батерии купувам. Па и не обични, туку на алкални вози фраерот Се утепав пари давање. Тастатурава е добра, ама маусов ме исуши..... Сакам со кабел да си купам. Сега му го земав на мм, ама тој до 4 ипол ќе ми трае
< Поракaта ја уредил виктори -- 23.7.2010 15:20:30 >
23.07.2010, 15:26
nadica
4381
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
Колку се движат маусите да не знае некој??? овој што го имам е со инфраред, без кабел ама ме сотре. на 2 недели батерии купувам. Па и не обични, туку на алкални вози фраерот Се утепав пари давање. Тастатурава е добра, ама маусов ме исуши..... Сакам со кабел да си купам. Сега му го земав на мм, ама тој до 4 ипол ќе ми трае
и јас имам безжичен маус исто така троши батерии како лудо ама попрактичен ми е од тие со кабли кои надица ги вади па не функционира мислам дека за помалку од 500ден ќе си најдеш добар класичен маус
23.07.2010, 15:29
Viktori
5329
таман утре од парк ќе се пикнам и у тие техномаркет... да проверам прво дали држат компј. додатоци Надица, ти не доаѓаш а??? Еј што ми е криво, на списокот ми беше
23.07.2010, 15:31
Џесика
2036
мм си купи од лептокарија едно чудовиште од маус, и за мене едно мало глувче... околу 400-500 треба да е
23.07.2010, 15:32
Viktori
5329
ќе се прошетам после. Ќе видам што има....
23.07.2010, 16:29
Gari68
192
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
Namesto da trosis pari za novo gluvce,kupi si polnac za baterii se isplati da go imas
23.07.2010, 16:44
Bitolcanka
2461
Повелете попладневно турско Јас сега го пијам. Пред малку пиев какао со комшивчињата, сега кафе со дедо ми
Се подготвувате за утре? Чекаме слики
23.07.2010, 16:49
arh_diz
7198
Bitolcanka nekoe sokce da castese ne ke bese loso toplo e za kafe
23.07.2010, 16:49
Тања РР
2029
Aх Битолчанка, ќе ми остине кафето додека седнам да го пијам Јас го чекам мм од работа за да ручаме па дури потоа следи кафенцето.
23.07.2010, 17:00
Bitolcanka
2461
Повелете и сокче, кој сака, свежо цедено. Блендер и' купив на другарка ми како поклон за свадбата - сигурно ќе и' се најде. Уште утре, па ќе здивнам од свадбите - како зачестија Тања сама не пиеш кафе? Мене тоа ми е навика
23.07.2010, 17:06
Тања РР
2029
Пијам сама кафе Битолчанка ама не пијам на гладно Имам лош желудник
23.07.2010, 17:11
Bitolcanka
2461
И јас порано не пиев сабајле кафе, на гладно, сега понекогаш пијам - не ми смета. И потреба ми е наутро, да се рассонам. Порано ручам, па потоа не јадам, само пијам нешто - кафе, вода ... Ми фали само физичка активност - шетање, трчање, вежби ... и пред се' време ...
23.07.2010, 22:54
agnes77
1959
поздрав од мене, јас бев со пријателка, има две ќерки, ние се играле, многу обаво
23.07.2010, 23:02
Bitolcanka
2461
А, супер пријателке - човек кога е со дечиња не може да е нерасположен И јас бев малку со две девојчиња, ми дојдоа на гости - ги дружев, убаво си поминав. Инаку не излегов денес, работев на компјутер, со мали паузи и помина денот
24.07.2010, 02:02
Viktori
5329
Тања!!! Што праиме уште тука а?