за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
кај ми е виктори??? денес ти шетав у маало. ја носев нина во румунска на лекар, па во воена на брис, па низ лептокарија по аптеки и мислев да ти се јавам ама 9.30 беше, па си викам ај боље НЕ. Шо те знам каква си посабајле, па уште и да те разбудам.....Се шалам, рано беше.
жени каде стеее??? ајде станувајте !!!!
Маца ма! Живеам одма карши воена! И кафе ќе пиевме и Нина наиграна ќе беше! И одма дома ќе си заспиеше! Си требала да дојдеш. Јас не ги чувам во карантин од деца со мрсули
Инаку по сабајле се знае каква сум! Поспана, сакам уште, ама нема
Нареден пат, обавезно!
< Поракaта ја уредил виктори -- 26.7.2010 13:57:15 >
26.07.2010, 13:53
Snowhite RR
5042
Фала за лимонадата Маца, ме освежи, не сакам да пијам пареацетамол зошто нема да ме преболи од него, а треба да отидам до аптека да земам Витамин Ц, добро што ме потсети Палешка
26.07.2010, 14:18
Maca25
7558
Snowhite јас мене парацетамол воопшто не ми помагаше. Само се препотував од него. Пробај со кафе, и обавезно многу витамин Ц.
27.07.2010, 21:40
agnes77
1959
денес лимонада нее доволјно ...
27.07.2010, 22:34
Bitolcanka
2461
Мила Агнес, борете се со сопругот. Побарајте помош од роднини, пријатели кои се занимаваат со дејност од јавните медиуми. Излезете од анонимноста, барајте си го ветеното - вашите девојчиња. Ситуацијата ќе добие друга димензија. Сите се на ваша страна, ќе стигнете до целта
27.07.2010, 22:50
agnes77
1959
Битолчанка, ми чемо се борити до краја, јер све што се нам догодило у овом периоду, тако је глупо ... али у почетку без искуства јас сум милила, да је све тако нормално, кад гледам натраг видим, да све је фарса лутим се на нас двоје пошто смо били тако наивни ...
27.07.2010, 22:57
Viktori
5329
А од кај па да знаете дека има таква стока??? Мислам... ова кај нас веќе на Диви Запад ме асоцира. Барем Вајат Ерп да си направиме наш, па да им е е мамата на сите!
28.07.2010, 00:52
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
Snowhite јас мене парацетамол воопшто не ми помагаше. Само се препотував од него. Пробај со кафе, и обавезно многу витамин Ц.
Maco кога резултатите од брисот? Кажи ми ден однапред или ако е утре прати ми смс. Ќе договориме нешто
28.07.2010, 23:12
blue_blue
893
Отидов јас во Турција...Се надевам дека ќе најдам време таму за едена масажичка додека мм ги чува децава...Кој знае што одмор ќе видам, прв пат со децава, ама сите ме убедуваа дека во тоа хотелите резорти во Турција мноогу било убаво, ептен те тинтрале..па ај да видиме..CU in 10 days...
28.07.2010, 23:20
melody
743
Ne se sekiraj blue_blue Turcija ti e super izbor za odmor,resortite se boli glava barem tuka vo Antalija ,a uslugata bre Turce i vo voda ke skokne ako treba da te usluzi
28.07.2010, 23:33
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: blue_blue
Отидов јас во Турција...Се надевам дека ќе најдам време таму за едена масажичка додека мм ги чува децава...Кој знае што одмор ќе видам, прв пат со децава, ама сите ме убедуваа дека во тоа хотелите резорти во Турција мноогу било убаво, ептен те тинтрале..па ај да видиме..CU in 10 days...
Blue_blue преубаво да си поминете!!! Удри една масажа и за мене
29.07.2010, 00:14
Џесика
2036
Па ди сте бре жене....
29.07.2010, 00:32
Viktori
5329
на свадба кај амелбебе јас плускавци имам, а не се иде на свадба ако не играш, ќе отидам за фајронт
29.07.2010, 00:35
Тања РР
2029
Jaс не сум баш некој играч на свадби ама денес друштвото ми се погоди. Ми отекоа нозете.
29.07.2010, 01:50
Палешка РР
7505
Ах, воздух да земам и јас малку. Море весела свадбаааа
29.07.2010, 08:20
tereza
784
каде сте жени,се изморивте од вчерашната свадба гледам тука било веселоооооо вчера немав време да се вклучам,затоа сега ве поздравувам
29.07.2010, 15:19
Џесика
2036
Еве ме и мене, денес бевме на вакцина во Румунска, две во двете рачиња... едвај го додржавме...докторката вика „нека е здрав и жив, ама многу е јак и жилав“ и денеска ќе биде интересно, поготово вечер...
30.07.2010, 10:14
Martins mom
3342
досадно е на форумов женииии....кај сте...
30.07.2010, 19:30
Bitolcanka
2461
Како сте другарки? Јас прекрасно се чувствувам, пред малку добив најубава вест - другарка ми доби девојче - станав тетка Повелете во барот, на частење
30.07.2010, 22:54
agnes77
1959
поздрав од мене како сте, се надам да сте добро
30.07.2010, 22:57
Bogdancanka
5422
здраво мила јас сум супер ти како си ми?
30.07.2010, 22:58
Maca25
7558
јас сум добра, малце изморена, од работа отидов прво кај моите да ја земам нина, па после бевме да и купиме на нина фустанче за свадбата на брат ми. Најдов едно убаво и не сакав да го испуштам попустот и моженоста да и го купам. Ептен е слатко, бело со мали розеви цветчиња и едно венче со вел. Срцка моја, колку беше убава. Агнес мила, како си ти?
30.07.2010, 23:00
agnes77
1959
уморна сум, толико времена чеканја и сад кад смо били увјерени, да смо стигли на крај и дочекали комисија ... ах, можда петиција че бити успешна, надам се ...
30.07.2010, 23:13
Maca25
7558
толку ми е жал што на ваква прекрасна личност како тебе и полна со неизмерна љубов и се случува вакво нешто. агнес ние сме со тебе мила
жени каде сте??? ајде доаѓајте на муабет!!
30.07.2010, 23:49
jovanka
1745
Maca kade li se drugite za moabet?Site spoile vikend+praznik