cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Чамче-муабет

clock-img

26.07.2010, 13:49

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

кај ми е виктори??? денес ти шетав у маало. ја носев нина во румунска на лекар, па во воена на брис, па низ лептокарија по аптеки и мислев да ти се јавам ама 9.30 беше, па си викам ај боље НЕ. Шо те знам каква си посабајле, па уште и да те разбудам.....Се шалам, рано беше.

жени каде стеее??? ајде станувајте !!!!

Маца ма! Живеам одма карши воена! И кафе ќе пиевме и Нина наиграна ќе беше! И одма дома ќе си заспиеше! Си требала да дојдеш. Јас не ги чувам во карантин од деца со мрсули user posted image user posted image

Инаку по сабајле се знае каква сум! Поспана, сакам уште, ама нема user posted image user posted image user posted image

Нареден пат, обавезно!

< Поракaта ја уредил виктори -- 26.7.2010 13:57:15 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

26.07.2010, 13:53

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Фала за лимонадата Маца, ме освежи, не сакам да пијам пареацетамол зошто нема да ме преболи од него, а треба да отидам до аптека да земам Витамин Ц, добро што ме потсети Палешка

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

26.07.2010, 14:18

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Snowhite јас мене парацетамол воопшто не ми помагаше. Само се препотував од него. Пробај со кафе, и обавезно многу витамин Ц. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

27.07.2010, 21:40

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

денес лимонада нее доволјно ...user posted image

clock-img

27.07.2010, 22:34

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Мила Агнес, борете се со сопругот. Побарајте помош од роднини, пријатели кои се занимаваат со дејност од јавните медиуми. Излезете од анонимноста, барајте си го ветеното - вашите девојчиња. Ситуацијата ќе добие друга димензија. Сите се на ваша страна, ќе стигнете до целта user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

27.07.2010, 22:50

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

Битолчанка, ми чемо се борити до краја, јер све што се нам догодило у овом периоду, тако је глупо ... али у почетку без искуства јас сум милила, да је све тако нормално, кад гледам натраг видим, да све је фарсаuser posted image  лутим се на нас двоје пошто смо били тако наивни ...

clock-img

27.07.2010, 22:57

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

А од кај па да знаете дека има таква стока??? Мислам... ова кај нас веќе на Диви Запад ме асоцира.
Барем Вајат Ерп да си направиме наш, па да им еuser posted image е мамата на сите!

clock-img

28.07.2010, 00:52

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Snowhite јас мене парацетамол воопшто не ми помагаше. Само се препотував од него. Пробај со кафе, и обавезно многу витамин Ц. 

Maco кога резултатите од брисот? Кажи ми ден однапред или ако е утре прати ми смс. Ќе договориме нешто user posted image

clock-img

28.07.2010, 23:12

clock-img

blue_blue

pencil-img

893

Отидов јас во Турција...Се надевам дека ќе најдам време таму за едена масажичка user posted image  додека мм ги чува децава...Кој знае што одмор ќе видам, прв пат со децава, ама сите ме убедуваа дека во тоа хотелите резорти во Турција мноогу било убаво, ептен те тинтрале..па ај да видиме..CU in 10 days...

clock-img

28.07.2010, 23:20

clock-img

melody

pencil-img

743

Ne se sekiraj blue_blue Turcija ti e super izbor za odmor,resortite se boli glava barem tuka vo Antalija ,a uslugata bre Turce i vo voda ke skokne ako treba da te usluziuser posted image

clock-img

28.07.2010, 23:33

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: blue_blue

Отидов јас во Турција...Се надевам дека ќе најдам време таму за едена масажичка user posted image  додека мм ги чува децава...Кој знае што одмор ќе видам, прв пат со децава, ама сите ме убедуваа дека во тоа хотелите резорти во Турција мноогу било убаво, ептен те тинтрале..па ај да видиме..CU in 10 days...

Blue_blue преубаво да си поминете!!! Удри една масажа и за мене user posted image user posted image

clock-img

29.07.2010, 00:14

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Па ди сте бре жене....user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

29.07.2010, 00:32

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

на свадба кај амелбебе user posted image user posted image user posted image
јас плускавци имам, а не се иде на свадба ако не играш, ќе отидам за фајронт user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.07.2010, 00:35

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Jaс не сум баш некој играч на свадби ама денес друштвото ми се погоди. Ми отекоа нозете.user posted image

user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

29.07.2010, 01:50

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Ах, воздух да земам и јас малку. Море весела свадбааааuser posted image user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

29.07.2010, 08:20

clock-img

tereza

pencil-img

784

каде сте жени,се изморивте од вчерашната свадбаuser posted image гледам тука било веселооооооuser posted image вчера немав време да се вклучам,затоа сега ве поздравувамuser posted image

clock-img

29.07.2010, 15:19

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Еве ме и мене, денес бевме на вакцина во Румунска, две во двете рачиња... едвај го додржавме...докторката вика „нека е здрав и жив, ама многу е јак и жилав“ и денеска ќе биде интересно, поготово вечер...user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

30.07.2010, 10:14

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

досадно е на форумов женииии....кај сте...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

30.07.2010, 19:30

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Како сте другарки? Јас прекрасно се чувствувам, пред малку добив најубава вест - другарка ми доби девојче - станав тетка user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Повелете во барот, на частење user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

30.07.2010, 22:54

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

поздрав од менеuser posted image  како сте, се надам да сте доброuser posted image

clock-img

30.07.2010, 22:57

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

user posted image

здраво мила јас сум супер ти како си ми?

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

30.07.2010, 22:58

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

јас сум добра, малце изморена, од работа отидов прво кај моите да ја земам нина, па после бевме да и купиме на нина фустанче за свадбата на брат ми. Најдов едно убаво и не сакав да го испуштам попустот и моженоста да и го купам. Ептен е слатко, бело со мали розеви цветчиња и едно венче со вел. Срцка моја, колку беше убава.
Агнес мила, како си ти?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

30.07.2010, 23:00

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

уморна сум, толико времена чеканја и сад кад смо били увјерени, да смо стигли на крај и дочекали комисија ... ах, можда петиција че бити успешна, надам се ...

clock-img

30.07.2010, 23:13

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

толку ми е жал што на ваква прекрасна личност како тебе и полна со неизмерна љубов и се случува вакво нешто. агнес ние сме со тебе мила user posted image

жени каде сте??? ајде доаѓајте на муабет!!

clock-img

30.07.2010, 23:49

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Maca kade li se drugite za moabet?Site spoile vikend+praznik

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Последни статии

article-img