cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Чамче-муабет

clock-img

31.07.2010, 11:41

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

ubavo.malku ni zavrna dva vecera.preku den se banjaa ama mene mi bese strav maliov da ne nastine.pa od 7 dena 5 bevme vo voda.ne izgorevme bitno,i nemase komarci vo dojran.sto mi bese cudnouser posted image

Mama26 si bila vo Dojran i ne mi kaza ke dojdev da se vidime aaaaa mama ke se karame..

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

31.07.2010, 11:43

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

sega da sirnam da vidam novo ima li nesto....

ima sega sum ti luta,user posted image si bila vo Dojran a ne mi kaza da dojdev da se vidime

clock-img

31.07.2010, 11:44

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

vidov tamu prvouser posted image user posted image pisav na zenskata.ama i vie ste mi pomognale gledam soveti ste i dale kako i so da pravi.

Па мора да се задржат муштериите, угледот...  user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

31.07.2010, 11:53

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

уште тука благодарам за ваша поддршка, до сега имаме 396 потписиuser posted image

clock-img

31.07.2010, 12:07

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Па ајде, зар тука ќе застанеме user posted image , ајде малку поголема поддршкаuser posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

31.07.2010, 12:17

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Bravo be mamicki user posted image user posted image user posted image  alal da vi e jas vi se voshituvam kako stigate sekogas da ste prisutni na rr..
jas nemam vreme  nekogas ni da pogledna so ima novo ..

so e tajnata??user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.07.2010, 12:22

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Помалку ќе спиеш user posted image  user posted image  user posted image

Како си ти драга? Како е Леон Дино?

clock-img

31.07.2010, 12:24

clock-img

Eli2010

pencil-img

114

paleska zdravo,kazi molim te kako da dadam poddrska za Agnes?

clock-img

31.07.2010, 12:28

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

E uste pomalku od ova spienje nema...grogi sum user posted image user posted image user posted image

Odmorna sum samo koga setame pa toj e vo kolicka

a mama si mava po nekoja soping inekcijauser posted image

dobar e t.e.odlicen ne seta site po doma po nekgova direktivauser posted image user posted image user posted image
(za toa trebase so vreme ko poiskusna da mi kazis so me ceka)
sega na 15-ti ke pravime 3 meseci a izgledame ko za 6user posted image

clock-img

31.07.2010, 12:31

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Eli2010

paleska zdravo,kazi molim te kako da dadam poddrska za Agnes?

Eli2010 user posted image

тука http://www.ringeraja.mk/statija/minuta-od-vasheto-vreme-za-vechna-ljubov_672.html

clock-img

31.07.2010, 12:33

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Аха, да ти кажам па да се премислиш user posted image изгледа бебињата кои многу чекале да се родат се такви..и Миа е џамбаз џенко user posted image user posted image

Ели2010, испрати маил со назнака Минута од вашето време за вечна љубов на близначињата и мама Јања на filantropija@danu.biz остави име, презиме, матичен број и држава. Фала!

clock-img

31.07.2010, 12:44

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

user posted image user posted image user posted image user posted image

Srcuska malecka, imas staveno nekoja ponova slika za da ja vidam??

Kolku napravivte sega? 9 meseci blizite?

clock-img

31.07.2010, 15:44

clock-img

mama26

pencil-img

3977

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

sega da sirnam da vidam novo ima li nesto....

ima sega sum ti luta,user posted image si bila vo Dojran a ne mi kaza da dojdev da se vidime

[/quot  ti bese dojran?e stvarno da mi se lutis sto ne ti kazav...user posted image ama cekaj  a ti kaza negde deka si vo dojranuser posted image

clock-img

31.07.2010, 15:45

clock-img

mama26

pencil-img

3977

ИЗВОРНА ПОРАКА: Jasmina27

vidov tamu prvouser posted image user posted image pisav na zenskata.ama i vie ste mi pomognale gledam soveti ste i dale kako i so da pravi.

Па мора да се задржат муштериите, угледот...  user posted image

fala fala..

clock-img

31.07.2010, 16:13

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ne bre Mama26 ne bev vo Dojran ama od Bogdanci sum epten mi e blizu ke dojdev da se vidime...eh sto si bez da kazes kade ides na odmor zaminauser posted image ke vidis ti ke se karameuser posted image

clock-img

31.07.2010, 17:23

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

кој е за кафе- муабет?!?!
некој и за мене да направи пошто маусот ми цркна и не можам да копирам сликичка( да направам кафе). моментално работам на комп преку таблата за цртање на мм.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

31.07.2010, 21:56

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

хелло има некој за лаф муабет? вечерва сум сам кучиuser posted image user posted image user posted image компјутерот е само мојuser posted image user posted image user posted image

clock-img

31.07.2010, 22:00

clock-img

Mamicka3

pencil-img

755

Eve me mene koj e za kafe neka poveli

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

clock-img

31.07.2010, 22:15

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ohooo vidi vidi koj ni se vratiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kade si mila ti kako si?Sega imate net ili se grebes od nekade?mnoguuuuuu mi nedostigase tuka na rr i na fb na pokerotuser posted image
ajde stavi po edno duplo da se napieme i da se iznamuabetime

clock-img

31.07.2010, 22:26

clock-img

mama26

pencil-img

3977

evo me i mene

clock-img

31.07.2010, 22:28

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Поздрав и од мене девојки. Како сте? Мило ми е што те гледам мамичка3. Ми треба информација од скопјанки - колку се движат кириите во центарот на Скопје од прилика да не знаете?

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

31.07.2010, 22:29

clock-img

mama26

pencil-img

3977

user posted image eve ti maco 25 kafica od mene a i za site sto ste mi tuka sega.

clock-img

31.07.2010, 22:31

clock-img

mama26

pencil-img

3977

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

ne bre Mama26 ne bev vo Dojran ama od Bogdanci sum epten mi e blizu ke dojdev da se vidime...eh sto si bez da kazes kade ides na odmor zaminauser posted image ke vidis ti ke se karameuser posted image

pominav niz bogdanci da.a sega koga sme kaj bogdanci dali poznavas mileva milevka kolku mene e 30 godini frizerka zavrsi tuka vo skopje?

clock-img

31.07.2010, 22:32

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Фала мама26, срцка си најголема user posted image user posted image user posted image Пиев пред 2 часа со братучед ми, но пак некако ми се пие. Убаво што си пак тука, ни' недостигаше ... Ти си одмори барем, ги наполна батериите. На некои и правото на годишен одмор од работа им е скратено ... Во таква држава живееме ...

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

31.07.2010, 22:35

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

лелееееее па и се кажуваш дека си поминала низ Богданци ааа сега веќе и ќотек ќе паднеuser posted image user posted image user posted image види,ајде за нареден пат да ми се најавиш инаку ќе наредам рампа да ставатuser posted image user posted image user posted image
Милевка Кортошева?ако е таа ја знам сега е мажена во Америка некаде така мислам има брат помал Тоше?Таа е или?Не е многу висока некако специфично носе имаше...