за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
31.07.2010, 22:37
mama26
3977
da ti kazam bitolcanke pijam kafe i jas sega.sinot si zaspa i si sedam da ve druzam.ubavo si pominavme,fala,malku mi bese tesko sto bev tovarena i bez kola,ne vozam.ama majkami si ja zemav i taka.7 dena se odmoriv.neracunav da odam ama mm mi prati pari pozadi moj grb i nemav kade.i vikam ako sega ne iskoristam so moevo mislenje nisto.nemav bas zelba.mi nedostigavte i vie posebno ti viktory maca nadica jasmina bogdancanka tanja martins mom paleska abe site .....sto si komunicirame redovno odkako me prifativte na forumov.
31.07.2010, 22:39
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka
лелееееее па и се кажуваш дека си поминала низ Богданци ааа сега веќе и ќотек ќе падне види,ајде за нареден пат да ми се најавиш инаку ќе наредам рампа да стават Милевка Кортошева?ако е таа ја знам сега е мажена во Америка некаде така мислам има брат помал Тоше?Таа е или?Не е многу висока некако специфично носе имаше...
ne se sekavam na prezime,sto zboris bre vo amerika i taa tamu?/?bravo.super milo mi e.imase kosa taka gusta mislam vitkana li i bese i niska da
31.07.2010, 22:40
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
Фала мама26, срцка си најголема Пиев пред 2 часа со братучед ми, но пак некако ми се пие. Убаво што си пак тука, ни' недостигаше ... Ти си одмори барем, ги наполна батериите. На некои и правото на годишен одмор од работа им е скратено ... Во таква држава живееме ...
bitolcanke izbegaj za vikend barem.napraj se bolna pa ti.edna den glava ako te boli golema rabota ili postena si ti
31.07.2010, 22:42
Bogdancanka
5422
на друга милефка фризерка не се секавам само на неа и мислам дека е 30години...ако е таа да во Америка е...а можеби не мислиме на иста незнам ќе распрашам деверите генерација ќе им е ако е 30год...да не е баш висока оваа што ја зна...а за виткана коса хм се си мислам дека и беше права
< Поракaта ја уредил Bogdancanka -- 31.7.2010 22:43:48 >
31.07.2010, 22:45
Bitolcanka
2461
Не зборувам за мене пријателке, камо да работев - на дм мислев. Приватно си е приватно, не те рецкаат. Боледување можат да дадат, но потоа можен е и отказ Можеби изгледа блиску, 2 града во Мк - но како 2 света сме - разлика огромна ...
31.07.2010, 22:47
mama26
3977
dobro gusta i bese u sekoj slucaj moze zatoa se mesam so vitkana.gusta mnogu i buckasta taka.vo liceto,obravcinja.mirno devojce,a nas covek zema ili preku internet go fati covekot.mislam mk e ili amerikanac?
31.07.2010, 22:47
Bogdancanka
5422
уфф јас расположена за муабетење а алишта еден куп чекаат да ги средам али ајде де користам слобода за компјутерот
31.07.2010, 22:49
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
Не зборувам за мене пријателке, камо да работев - на дм мислев. Приватно си е приватно, не те рецкаат. Боледување можат да дадат, но потоа можен е и отказ Можеби изгледа блиску, 2 града во Мк - но како 2 света сме - разлика огромна ...
taka e.privatno moze da te izbrka.tocno.toa ti e
31.07.2010, 22:50
Bogdancanka
5422
појма немам каков е дали е наш или некој Американец само знам дека таму се омажи,да буцкаста беше имаше обравчиња...море сигурно е она не сум грешка,и не е баш од скоро омажена таму
31.07.2010, 22:58
mama26
3977
bravo milo mi e.se nadevam si e srekna mnogu mirno devojce.mi ostana ete vo sekavanje i bev bliska so nea i uste 3 taka od klas.
01.08.2010, 00:44
Maca25
7558
Битолчанке за кириите во скопје, имаш информации од мене од прва рака (работам во агенција за недвижности и консалтинг). Се зависи од локацијата на станот. Ама под 250 евра убав стан нема ( со понов мебел, машина за перење, телевизор и блиску до центар).
01.08.2010, 12:14
Snowhite RR
5042
Жени како сте? Пријатен неделен ден ви посакувам, и продолжен викенд исто така, одам да се спремам за на свадба, и на ваша глава да ви се врати, само за убаво да е
01.08.2010, 12:36
mama26
3977
eve me i mene da ve sirnam malku
01.08.2010, 12:55
Maca25
7558
јас ја успав нина, сега си седам пред комп и си грицкам кашкавалче. после одиме на ручек, па за попладне планираме да одиме на плажа. ајде кој е за на кафе на плажа?
01.08.2010, 15:30
Тања РР
2029
Јана рече „мама“ и јас сега сум во облаци. Знам дека таа појма нема што значи тоа ама за мене е празник денес
01.08.2010, 15:33
mama26
3977
bravo za jana,sega tata pa baba dedo i posle usta nemozeme da im zatvorime.ja bar na mojov sin.kasno prozbore ama zatoa koga pocna kako svekrva mi e
01.08.2010, 15:47
Џесика
2036
Дај боже и јас веќе еднаш да го слушнам син ми да дрдори... вака ми е досадно монолози си правам... Маца25 штета што не можам да ти правам друштво на плажа, на роденден сме вечер... некој друг ден
01.08.2010, 15:47
Палешка РР
7505
Браво за Јана! Затоа мама Тања денес колач правиииии
01.08.2010, 15:53
Тања РР
2029
Јас колач, тато сладолед . Мора да се прослави
01.08.2010, 16:00
nadica
4381
жени еве ме мене да ве поздравам па одам да ја пречекам јатрва ми така да ве дружам вечер покасно или утре
01.08.2010, 16:08
Martins mom
3342
леле Јана паметно девојче ...со убав збор почнала да дрдори - мама...
01.08.2010, 18:03
Maca25
7558
браво за срцката убава Јана!! Леле јас со душа чекав нина да рече мама. Она прво сите други ги изреди, а мама на крај. ама кога ми се сврте и ми рече мама бев најсреќната личност на светот. Тања кажи колку е прекрасно???!!!!
01.08.2010, 20:42
Тања РР
2029
Нааааааајапрекрасно на свет. Па и ми се насмевна потоа, ко да разбира што рекла, сонце мамино , сигурно тоа беше реакција на мојата вчудоневидена насмевка