cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Чамче-муабет

clock-img

31.07.2010, 22:36

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Znaci stignav tokmu na vreme za kafe

mamicka3 pa kaj se izgubi ti....

clock-img

31.07.2010, 22:36

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ммммм кафето добро ми дојде фала Мама 26

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

31.07.2010, 22:37

clock-img

mama26

pencil-img

3977

da ti kazam bitolcanke pijam kafe i jas sega.sinot si zaspa i si sedam da ve druzam.ubavo si pominavme,fala,malku mi bese tesko sto bev tovarena i bez kola,ne vozam.ama majkami si ja zemav i taka.7 dena se odmoriv.neracunav da odam ama mm mi prati pari pozadi moj grb user posted image user posted image i nemav kade.i vikam ako sega ne iskoristam so moevo mislenje nisto.nemav bas zelba.mi nedostigavte i vie posebno ti viktory maca nadica jasmina bogdancanka tanja martins mom paleska abe site .....sto si komunicirame redovno odkako me prifativte na forumov.

clock-img

31.07.2010, 22:39

clock-img

mama26

pencil-img

3977

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

лелееееее па и се кажуваш дека си поминала низ Богданци ааа сега веќе и ќотек ќе паднеuser posted image user posted image user posted image види,ајде за нареден пат да ми се најавиш инаку ќе наредам рампа да ставатuser posted image user posted image user posted image
Милевка Кортошева?ако е таа ја знам сега е мажена во Америка некаде така мислам има брат помал Тоше?Таа е или?Не е многу висока некако специфично носе имаше...

ne se sekavam na prezime,sto zboris bre vo amerika i taa tamu?/?bravo.super milo mi e.imase kosa taka gusta mislam vitkana li i bese i niska da

clock-img

31.07.2010, 22:40

clock-img

mama26

pencil-img

3977

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Фала мама26, срцка си најголема user posted image user posted image user posted image Пиев пред 2 часа со братучед ми, но пак некако ми се пие. Убаво што си пак тука, ни' недостигаше ... Ти си одмори барем, ги наполна батериите. На некои и правото на годишен одмор од работа им е скратено ... Во таква држава живееме ...

bitolcanke izbegaj za vikend barem.napraj se bolna pa ti.edna den glava ako te boli golema rabotauser posted image ili postena si tiuser posted image

clock-img

31.07.2010, 22:42

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

на друга милефка фризерка не се секавам само на неа и мислам дека е 30години...ако е таа да во Америка е...а можеби не мислиме на иста незнам ќе распрашам деверите генерација ќе им е ако е 30год...да не е баш висока оваа што ја зна...а за виткана коса хм се си мислам дека и беше права

< Поракaта ја уредил Bogdancanka -- 31.7.2010 22:43:48 >

clock-img

31.07.2010, 22:45

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Не зборувам за мене пријателке, камо да работев - на дм мислев. Приватно си е приватно, не те рецкаат. Боледување можат да дадат, но потоа можен е и отказ user posted image Можеби изгледа блиску, 2 града во Мк - но како 2 света сме - разлика огромна ...

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

31.07.2010, 22:47

clock-img

mama26

pencil-img

3977

dobro gusta i bese u sekoj slucaj moze zatoa se mesam so vitkana.gusta mnogu i buckasta taka.vo liceto,obravcinja.mirno devojce,a nas covek  zema ili preku internet go fati covekot.mislam mk e ili amerikanac?

clock-img

31.07.2010, 22:47

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

уфф јас расположена за муабетење а алишта еден куп чекаат да ги средам али ајде де користам слобода за компјутеротuser posted image user posted image user posted image

clock-img

31.07.2010, 22:49

clock-img

mama26

pencil-img

3977

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Не зборувам за мене пријателке, камо да работев - на дм мислев. Приватно си е приватно, не те рецкаат. Боледување можат да дадат, но потоа можен е и отказ user posted image Можеби изгледа блиску, 2 града во Мк - но како 2 света сме - разлика огромна ...

taka e.privatno moze da te izbrka.tocno.toa ti e

clock-img

31.07.2010, 22:50

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

појма немам каков е дали е наш или некој Американец само знам дека таму се омажи,да буцкаста беше имаше обравчиња...море сигурно е она не сум грешка,и не е баш од скоро омажена таму

clock-img

31.07.2010, 22:58

clock-img

mama26

pencil-img

3977

bravo milo mi e.se nadevam si e srekna mnogu mirno devojce.mi ostana ete vo sekavanje i bev bliska so nea i uste 3 taka od klas.

clock-img

01.08.2010, 00:44

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Битолчанке за кириите во скопје, имаш информации од мене од прва рака (работам во агенција за недвижности и консалтинг). Се зависи од локацијата на станот. Ама под 250 евра убав стан нема ( со понов мебел, машина за перење, телевизор и блиску до центар).

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

01.08.2010, 12:14

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Жени како сте? Пријатен неделен ден ви посакувам, и продолжен викенд исто така, одам да се спремам за на свадба, и на ваша глава да ви се врати, само за убаво да е

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

01.08.2010, 12:36

clock-img

mama26

pencil-img

3977

eve me i mene da ve sirnam malku

clock-img

01.08.2010, 12:55

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

јас ја успав нина, сега си седам пред комп и си грицкам кашкавалче. после одиме на ручек, па за попладне планираме да одиме на плажа. ајде кој е за на кафе на плажа?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

01.08.2010, 15:30

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Јана рече „мама“  и јас сега сум во облаци. Знам дека таа појма нема што значи тоа ама за мене е празник денес user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

01.08.2010, 15:33

clock-img

mama26

pencil-img

3977

user posted image user posted image user posted image bravo za jana,sega tata pa baba dedo i posle usta nemozeme da im zatvorime.ja bar na mojov sin.kasno prozbore ama zatoa koga pocna kako svekrva mi euser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.08.2010, 15:47

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Дај боже и јас веќе еднаш да го слушнам син ми да дрдори... вака ми е досадно монолози си правам... Маца25 штета што не можам да ти правам друштво на плажа, на роденден сме вечер... некој друг денuser posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

01.08.2010, 15:47

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Браво за Јана! user posted image user posted image user posted image
Затоа мама Тања денес колач правиииииuser posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

01.08.2010, 15:53

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Јас колач, тато сладолед user posted image user posted image user posted image . Мора да се прославиuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

01.08.2010, 16:00

clock-img

nadica

pencil-img

4381

жени еве ме мене да ве поздравам па одам да ја пречекам јатрва ми така да ве дружам вечер покасно или утре

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

01.08.2010, 16:08

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

леле Јана паметно девојчеuser posted image user posted image user posted image ...со убав збор почнала да дрдори - мама...user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

01.08.2010, 18:03

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

браво за срцката убава Јана!! Леле јас со душа чекав нина да рече мама. Она прво сите други ги изреди, а мама на крај. ама кога ми се сврте и ми рече мама бев најсреќната личност на светот. Тања кажи колку е прекрасно???!!!!

clock-img

01.08.2010, 20:42

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Нааааааајапрекрасно на свет. Па и ми се насмевна потоа, ко да разбира што рекла, сонце мамино , сигурно тоа беше реакција на мојата вчудоневидена насмевка

Последни статии

article-img