за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
sto si pravite ?gledam nema nikoj a prilepcankite ne kazuvaat deka denes vo edno od prilepskite sela se slavi sveti ilija.
01.08.2010, 21:50
Bitolcanka
2461
Како си мама26? Како си ги поминуваш летните денови? Не кажа дали фати боја од одморот ... Јас утре ќе одам на езерце, ќе здивнам малку од секојдневието во градот - барем еден ден релаксирано, прв ова лето (сигурно не и последен)
01.08.2010, 22:09
Julie1
2354
Поздрав и од мене рингерајки! Убаво поминетего утрешниот празник.
01.08.2010, 22:57
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
Како си мама26? Како си ги поминуваш летните денови? Не кажа дали фати боја од одморот ... Јас утре ќе одам на езерце, ќе здивнам малку од секојдневието во градот - барем еден ден релаксирано, прв ова лето (сигурно не и последен)
da ti kazam pravo deka sum bela mislev ke izgoram.imam fateno am malku taka na racete grbot poveke.inaku nozete beli mi ostanaa neznam zasto/
01.08.2010, 23:01
Bogdancanka
5422
еве ме и мене цел ден сум вклучена али сега ќе бидам активна
браво за првиот збор на Јана сонце мало
02.08.2010, 02:01
Viktori
5329
Активни корисници: Моментално на порталот има членови: 2 и гостуваат: 634.
Ја оставам Твинс да прави друштво на мноооогуте гости! Јас отидов на спиење! добра ноќ РР!
02.08.2010, 11:00
arh_diz
7198
Eve me i mene ovie denovi bev pomalku aktivna.Se spremame za doaganje na bebeto.Kako ste vie
02.08.2010, 11:08
Viktori
5329
празнично! Сите дома! До кај 2 ќе биде добро, после ќе почнеме коси да кубеме
арх_диз, кога ќе дојде бебето??
02.08.2010, 11:56
mama26
3977
eve me i mene da ve sirnam.i sreken praznik, imenden slava na site sto go slavat ovoj den.
02.08.2010, 14:00
Maca25
7558
гледам арх_диз уште малце има!!! леле ќе имаме нова бебушка на рр! ние еве по дома, бевме сабајле на пазар, па на ул. Македонија да ја истрчаме Нина (смешно ми е ова да ја истрчаме, ама стварно е така, ако не се умори нема да спие). Јас ставив ручек да се прави, нина заспа, па сега ќе ве дружам. Виктори шетавте вчера? Ние бевме едно 2 саати во парк, нина душата ни ја извади, па јас со неа си заспав (во 9.30).
02.08.2010, 14:19
Viktori
5329
На клупа у Лептокарија Мацо, а децата ко муви без глави наоколу. На син ми му се собраа другарите од одделение, па глеам ќе треба секоја вечер да го носам
02.08.2010, 15:06
penelopa
3419
Добар ден и од мене, јас мислев денес сите празнично разбегани кој на езеро кој на планина...добро има барем некој на рр. Ние вчера бевме празнично расположени па шетнавме на море па во рибен ресторан, денес поопуштено
02.08.2010, 22:51
Bitolcanka
2461
Здраво девојки. Нека ни' е честит празникот Илинден. Уште мнооогу години да го славиме. Како сте? Како си го поминавте? Ники можам да замислам какво е чувството далеку од своите, од татковината, но тука е интернетот, за среќа - има начин да се слушнеш и видиш со блиските ... Издржи, па ќе се видите и лично наскоро ... Јас бев на плажа денес, фатив боичка, поцрвенев/потемнев, малку ме печи, иако се мачкав со масло за сончање. Убаво си поминав - сонце, вода, карти со саканиот. Научив да играм реми
02.08.2010, 22:53
niki
4299
за сите што ми се далеку
02.08.2010, 22:56
Martins mom
3342
кооолку убав ден ...нели женски?? за сите
02.08.2010, 22:59
Bitolcanka
2461
за тебе Ники и за сите Македонци ширум светот. Да те утешам, иако ден за одмор и релаксација - неработен + празник и на плажа сами - се потскаравме уште по пат (јас по навика почнав ) и малку пред бегање, но во глобала беше супер
Инаку, нас, Македонците тука ни' е здосадено, сакаме да прошетаме подалеку, но не секогаш се има секаква можност за тоа - уживај во Грција, Македонија е тука, те чека
На телма е "Македонска крвава свадба", ако ја има на ТВ - гледај ја или побарај ја на нет - потсетување на нашето тешко минато ...
02.08.2010, 23:05
niki
4299
Во стил на Виктори: Тенк ју фор д вондерфул врдс енд информејшн ама наможам сега да гледам Македонска крвава свадба, ќе пукнам
< Поракaта ја уредил niki -- 2.8.2010 23:19:49 >
02.08.2010, 23:13
Bitolcanka
2461
Пијалок му е мајката - начукај се и на се' ќе заборавиш, барем за миг
02.08.2010, 23:16
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Јана рече „мама“ и јас сега сум во облаци. Знам дека таа појма нема што значи тоа ама за мене е празник денес
Честитки за најубавиот збор Тања до тебе и Јана. Како го поминавте денешниот ден?
< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 2.8.2010 23:25:56 >
02.08.2010, 23:22
Тања РР
2029
Па да ти кажам Битолчанка, јас денес цел ден не станав од кревет, Јана и татко и се дружеа. Попладне дојдоа свеки и свекор ми па морав да се средам. Бевме малку на гости и сега се прибравме.
02.08.2010, 23:26
Bitolcanka
2461
Зошто така Тања? Не си нешто добра
03.08.2010, 00:17
Тања РР
2029
Денес сум цел ден ни на небо ни на земја. Главата ми тежеше и имав некоја блокада пред очи ми се чини. Сигурно ми беше притисокот низок и близок. Деновиве мнооооогу крв изгубив
03.08.2010, 00:21
Bitolcanka
2461
Повеќе благо, какао и Coca cola (кафе не знам дали смееш ) И одмарај штом имаш помош На секој му паѓа притисокот од овие жештините. И јас откако знам за мене имам низок притисок и поради тоа не можам да дарувам крв.
03.08.2010, 10:15
jovanka
1745
Mi falevte ovie tri dena praznicite super mi pominaa vo Mavrovo vistinski odmor vo priroda.
03.08.2010, 10:30
Viktori
5329
уфф Јованка, за Мавровото ептен ти завидувам можам да замислам колку убаво било. На Бистра мх мх мх