за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ллелелелелелелле, надица со слаткиве ме дотолчи, е ќе каснам едно па макар пукнала
08.08.2010, 00:02
kromitce
52
изгледа доцна се вклучив... по се изгледа се сте изеле
ако... на здравје нека ви е
08.08.2010, 02:33
amelbebe
1105
zdravo zenski,gledam po slikite ste imale mnogu ubava druzba ,a jas da vise pofalam kolku e ubavo custvoto da bides svekrva {snai nemojte da me mrzite} inaku na svadbata mnogu ubavo si pominavme,gi imavme site adeti se bese fenomenalno,sega sreduvame po doma ama vo skoro vreme se nadevam ke pieme pak kafe od sabajle i ke ogovarame,a snaska e pogodena 100posto ve pozdravuvam site i edna za agnes 77 senadevam deka vo najskoro vreme ke uspee vo svojata cel
08.08.2010, 10:01
nadica
4381
ајде жени да пиеме по едно кафе еве и јас најдов малку време за да ве подружам
08.08.2010, 10:02
nadica
4381
повелете
08.08.2010, 10:36
Палешка РР
7505
Благодарам надица
08.08.2010, 10:38
Martins mom
3342
Поздрав до сите диеталки
Кај одите без да појадувате
08.08.2010, 10:56
Палешка РР
7505
Може уште денес, ама од утре немојте вака да мииии правииитееееее
08.08.2010, 11:21
ananikol
1568
Gi gledam slikite na amelbebe i si vikam i mene ne mi e daleku da stanam svekriva (prvo so mi padna na pamet)
08.08.2010, 11:27
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe
zdravo zenski,gledam po slikite ste imale mnogu ubava druzba ,a jas da vise pofalam kolku e ubavo custvoto da bides svekrva {snai nemojte da me mrzite} inaku na svadbata mnogu ubavo si pominavme,gi imavme site adeti se bese fenomenalno,sega sreduvame po doma ama vo skoro vreme se nadevam ke pieme pak kafe od sabajle i ke ogovarame,a snaska e pogodena 100posto ve pozdravuvam site i edna za agnes 77 senadevam deka vo najskoro vreme ke uspee vo svojata cel
честитки свекрва ... па ти чеш бити најдобра свекрва на целом свету, пошто ти си колико знаем официелно прва РР свекрва
08.08.2010, 12:34
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Може уште денес, ама од утре немојте вака да мииии правииитееееее
што бре Палешка...утре демек понеделник, па понеделнички да ти тргне, почнуваш диета ај на тебе барем ти текнало за диета, мене уште не ми текнува, а како слон се чувствувам
08.08.2010, 17:17
Martins mom
3342
ајде...убаво е времето, па јас заминав
08.08.2010, 22:47
Maca25
7558
Леле цела страна со храна...неее нема да пробам. едвај ослабев, ама гледам со нездрава исхрана се ќе си вратам. како сте ми пријателки?? гледам супер кафе-муабет сте имале во прилеп. јас денес се изнашетав, сабајле во црква, па на кафе во југ, па дома да ручаме и одмориме, па пак шетање низ парк. се утепав денес од одење. сега одам да пуштам машини и да зачистам нешто пред да си легнам.
08.08.2010, 22:51
Maca25
7558
гладам виктори се вратила!! како си помина? се одмори?
08.08.2010, 23:56
Bitolcanka
2461
everybody, how are you? I''m excellent Денес си бев кај бабичка на кафе и чамче-муабет (не ја имав посетено подолго време), ми подари прстенчиња. Од денес ќе почнам да носам, морам да се навикнувам Се видов со една колешка и пријателка, па бев на роденден кај мојата најдобра другарка - екстра си поминав. Пријатно друштво, нејзини роднини и јас - единствена другарка, си бевме собрани на тркалезната маса, со соленко, благо, винце и музиче од мобилен - поубаво здравје Конечно пред полноќ се прибрав дома, па да ѕирнам што се случува на нашата РР
П.С. Те видов Martin''s mom како се шеткате со Мартин и мт низ широк сокак околу 20ч.
< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 8.8.2010 23:58:33 >
09.08.2010, 00:17
Snowhite RR
5042
Ако вие бидете на диета сите, ќе остане повеќе за мене, јас сакам да ставам некое кило, многу сум ослабена, ова малово ме исцица скроз. Инаку ние денеска бевме на базен и откако се вративме Михаил спиеше 3,30 саати, што никогаш се нема случено, последно време преспива 2-3 пати по пола саат, а денеска ако не го разбудев уште ќе спиеше
09.08.2010, 00:38
Bitolcanka
2461
Ти собирај ги сите солени и благи колачиња пријателке, сигурно ќе накачиш некое килце за Михаил - уморувај го повеќе да спие повеќе - тоа е лекот најверојатно
09.08.2010, 14:16
Bitolcanka
2461
РР-ки и РР-ковци голем поздрав до сите со песната - КЛИК
09.08.2010, 15:33
amelbebe
1105
ajde koj e za ogovaranje neka startuva kako ste mi denes sto ima taro novo dajte malku muabet dosta bea odmori
09.08.2010, 15:37
amelbebe
1105
generacijooooooooooooooooooooooo kaj si te gledam vo aktivni,grlo me zdoboli od vikanje
09.08.2010, 15:39
big_mama817
1331
све-криво како си се одморивте свадбата како помина машала младенците се многу убави епа ај догодина со внуци иншала
09.08.2010, 15:43
amelbebe
1105
daj boze so vnuci,svadbata bese mnogu vesela,a predhodno pravevme i NIKAJ (vencanka pred oga) e tuka maz mi me iznenadi se vencavme i nie,poveke se potresov za svojata vencavka od kolku za decata
09.08.2010, 16:00
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe
generacijooooooooooooooooooooooo kaj si te gledam vo aktivni,grlo me zdoboli od vikanje
Тука сум генерацијооооооооооо малку бев активна и в кујна Изнавикај се овде колку ти душа сака, секако по снашка неможеш да викаш, мислам не смееш
09.08.2010, 16:02
nadica
4381
леле колку пријатно те изненадил мт amelbebe за него а ти ајде да раскажуваш на долго и широко како беше
09.08.2010, 16:11
amelbebe
1105
vredna si bre nema sto,inaku Nadice imam i sliki ama ne znam zosto ne mi gi prefrla vo albumi .
se bese sredeno za decata da se vencaat,im namestiv satenski carsafi,crveni sveki ikebana ogromna,100 dusi pokaneti,zavrci ceremonijata na vencavkata i odednas ogata vika imame uste edna vencavka i si vikam nekoj ke iskoristi da se venca i muz mi po priroda doaga i me zima za raka i veli jas i ti pred gospod ke se vencame i jas zanemena,posle toa site prisutni poveke na nas ni cestitaa,bevme centar paznja a jas kako red bul da sum ispila posle toa castevme preubavi baklavi mmmmmmmm,kolku e romanticen muz mi