за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
и за мене една таква виктори бидејќи ноќта ќе биде доооооооооооооолга
11.08.2010, 23:22
Julie1
2354
жени за синуси кажувајте лек... со отворени прозор патував викендов и деновиве вриштам од синусите.
11.08.2010, 23:23
Maca25
7558
со кола носам кафе до кај вас дома
11.08.2010, 23:26
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
жени за синуси кажувајте лек... со отворени прозор патував викендов и деновиве вриштам од синусите.
непознат! од октомври до март мака мачам и освен по 2 бруфена друго не ми текнува дека ми помогнало... уште ако те боли главата кога ќе ја наведнеш нанапред уф уф уф.... инаку фала за синопенот! помага. Алегриска реакција од комарци или буби некои сум имала...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
со кола носам кафе до кај вас дома
их Мацо ма, да си здрава и жива!!!
< Поракaта ја уредил виктори -- 11.8.2010 23:28:06 >
11.08.2010, 23:30
jovanka
1745
Bidejki ne konzumiram kafe edno osvezuvanje so ovosna salata
11.08.2010, 23:30
Julie1
2354
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
уште ако те боли главата кога ќе ја наведнеш нанапред уф уф уф....
Да мислам дека 1 тон потешка ми станува од болка... кога ќе ја наведнам .... ах памет за друг пат!
11.08.2010, 23:33
Maca25
7558
иако немам кола, ако треба ќе фатам такси и ќе ви донесам по дома кафе (а и ќе ве видам сите)
11.08.2010, 23:33
Maca25
7558
ајде да се дружиме викедов во парк!!!
11.08.2010, 23:45
jovanka
1745
Kolku e ubavo custvoto koga ke vidam od starite clenovi koj seuste ne citaat iako ne se aktivni vo diskusiite pozdrav do nuteliza!
11.08.2010, 23:48
nutelizza
357
12.08.2010, 16:53
blue_blue
893
Може ако обозбедиш поголема бројка на мајки овој пат Толку народ овде, а на дружбата не имаше едвај 5-6. Па нека дојдат и иднте мамчки, ем ќе се учат ем малку ќе не одменат во трчање по децата..
Моиве се малку збунети после одмор со мочкање, па и не ги шетам превише предалеку од дома. А у градинка тргаат од пон, ама кога те читам тебе со Нина, се страв ме фаќа од тоа болештиите. На работа знам ќе ми биде хаос до Нова година, па како ќе земам денови ако се разболуваат ич не знам. Него мајка ми вика секое сабајле да им давам цеден сок од цвекло, јаболко и морков, ептен било добро за имунитет, а навечер кисело млеко и леб со едно чешне лук. Па ваљда ќе бидат здрави
12.08.2010, 21:05
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
zaboraiv da vi kazam,ne se ukluciv ovie dva ili tri dena posto na sinot rodenden mu slavev.pa imav 3 dena gosti .napravivme veke 4 godinki...
среќен роденден
fala ti agnes 77 i da docekame na tvoja glava bliznacinjata sto pobrgu i da go slavime nivniot rodenden site zaedno
12.08.2010, 21:07
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka
нека му е среќен роденденот ајде Мама 26 части торта,сокче
fala bogdanci pa ajde da ni imas i ti detence i da si docekas i ti da mu slavis rodenden
12.08.2010, 21:10
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
Мама26...нека му е среќен роденденот на твоето синче...голем да расти
fala fala majka na martin,pozzzz
12.08.2010, 21:10
mama26
3977
site so nizok pritisok denes ste izgleda sama sum vo momentov jas
12.08.2010, 23:26
jovanka
1745
Pred malku se vrativ od prviot rodenden na vnuka mi Nina da ve pocastam so torta!
12.08.2010, 23:28
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: blue_blue
Може ако обозбедиш поголема бројка на мајки овој пат Толку народ овде, а на дружбата не имаше едвај 5-6. Па нека дојдат и иднте мамчки, ем ќе се учат ем малку ќе не одменат во трчање по децата..
Моиве се малку збунети после одмор со мочкање, па и не ги шетам превише предалеку од дома. А у градинка тргаат од пон, ама кога те читам тебе со Нина, се страв ме фаќа од тоа болештиите. На работа знам ќе ми биде хаос до Нова година, па како ќе земам денови ако се разболуваат ич не знам. Него мајка ми вика секое сабајле да им давам цеден сок од цвекло, јаболко и морков, ептен било добро за имунитет, а навечер кисело млеко и леб со едно чешне лук. Па ваљда ќе бидат здрави
кој сака нека повели викендов во парк, јас и нина сме таму прва смена од кај 10 до 12, па после одиме од 7 до 9 . ако е некој заинтересиран нека пише. инаку блу_блу ич да не се секираш за во градинка, тоа мора сите деца да го поминат додека не стекнат имунитет.
12.08.2010, 23:35
jovanka
1745
Maca i jas kako tebe prva i vtora smena samo prvata smena ovie dva dena porano ni pocnuva a i vo slednive denovi bidejki ni sleduva uste eden toploten bran.Ako sakas promena mozes namesto gradski park kaj mene vo park vo Aerodrom a lulaski i deca eden kup.Ajde malku na ovaa strana a tuka ni e i kejot i teniskoto za moabet.
12.08.2010, 23:42
Maca25
7558
ајде, било каде, само да има нешто да се занимаваат децата. јас пукнав на мината средба, нина цело време беше наваму натаму, со никого муабет не си направив
12.08.2010, 23:51
jovanka
1745
Ajde koj e za sredba vo Aerodrom barem ke si sedime na klupite pokraj detskite lulaski a oni so zadovolstvo ke si igraat.Inaku varijanta sedenje vo kafule ne mi paga na pamet dodeka e vo ovoj period.
12.08.2010, 23:55
Maca25
7558
ајде го имаме и утрешниот ден за убаво да се договориме. јас сум за.
13.08.2010, 00:00
jovanka
1745
Se dogovarame utre koj e za na gosti vo Aerodrom se nadevam nema da bide bezvozdusen prostor od ovie visoki temperaturi.
13.08.2010, 00:06
Џесика
2036
ајде, било каде, само да има нешто да се занимаваат децата. јас пукнав на мината средба, нина цело време беше наваму натаму, со никого муабет не си направив
Откај ми е познат муабетов??? Два реда муабет не свртев со никој...
13.08.2010, 00:07
Џесика
2036
И јас сум ЗА, може и да ви ја донесам и дада со нејзината мала Марија
13.08.2010, 00:14
Maca25
7558
супеееер. ајде кој е за собиранка?