cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Чамче-муабет

clock-img

17.08.2010, 14:22

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ИЗВОРНА ПОРАКА: blue_blue

Везилка,

абе не кажа дали дознавте за бебето дали е машко или женско?

Хи,хи..зарем не сум кажала? Машко е, ние дури и име му смисливме, Никола..

clock-img

17.08.2010, 14:32

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka

ИЗВОРНА ПОРАКА: blue_blue

Везилка,

абе не кажа дали дознавте за бебето дали е машко или женско?

многу убавоuser posted image user posted image

clock-img

17.08.2010, 14:41

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka

Ехее значи годинава ептен машки дечињаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

18.08.2010, 14:32

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Мамички како сте? Мене срцево ми плаче, Михаил сабајлево се разбуди со нечуен плач, како вриштеше, онака никогаш не вриштел, не знаев како да го смирам, не знаев што да направам, малку после презаспа и кога се разбуди 5 мин беше и после пак исто

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

18.08.2010, 14:36

clock-img

mama26

pencil-img

3977

snowhite prvo na pamet sto mi tekna e deka ne e cudno da imalo grcevi detetouser posted image .ali na lekar da go odneses.da si prasas .

clock-img

18.08.2010, 14:42

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Не можев да допишам, пак плачеше,бевме на лекар, ама после ќе ви пишам што како ни рече,

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

18.08.2010, 14:51

clock-img

mama26

pencil-img

3977

daj boze da e se vo red user posted image user posted image .srcinja. bebe neznae da kaze.najveke gi sakam.

clock-img

18.08.2010, 23:22

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Како сте ми рингерајки? некако сте ми мирно денес?? јас ја легнав нина, се изнашетавме, ја истрчавме низ трговски и дома на нанање.Ја видовме и тета Julie пред трговски.
Што има ново?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

19.08.2010, 00:03

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Јас да кажам добро сум, Маца. Јана не сака да спие а цело време кенка и ги трие очињата.
Бевме прееска кај моите па заспа по пат во колата и сега и се скрши сонотuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

19.08.2010, 01:00

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Snowhite видов дека си активна. Како е Михаил? Се смири ли?
Гушки за него.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

19.08.2010, 01:12

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Спија сега, сонце мало плачеше скоро цел ден. Значи да довршам, така избезумена сабајле кога по втор пат се разбуди и пак силно плачеше, успеав да го облечам некако и јас да се облечам заедно со него во раце и трк кај докторката, среќа ни' е блиску, го прегледа, го наслушна, стомачето, грлото, ушите, и установи дека грлото му е црвено, а ушите рече не може со ламбата да види некакво воспаление, ама бидејќи реагираше кога му ги прегледуваше рече можно е внатрешно да му се воспалени, па ни даде Цефаклор за грлото, Неомицин дексаметазон капки за во ушите, а рече денска да му давам Парацетамол сируп да му ја ублажи болката. И така цел ден се држевме во раце, беше мирен, ќе си игра, се смее и одеднаш ќе писни, веројатно одвреме навреме ќе почуствуваше болка и тогаш и со ништо не се смируваше. Срцево ме боли уште повеќе, кога не знае да каже, а јас не знам како да му помогнам. Се надевам утре ќе биде подобар

clock-img

19.08.2010, 01:27

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Кутро сонценце малечко. Воспалението на уво боли мнооооогу, најверојатно е тоа. Ајде ќе помине брзо, не грижете сеuser posted image

clock-img

19.08.2010, 01:56

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Се надевам дека не е воспаление на увото, бидејќи докторката не виде воспаление, ама превентивно ми даде капки, јас после дома го стегав кај ушето да видам дали ќе го боли и не реагираше, се надевам дека е само грлото, зошто пред отприлика еден месец му беше малку зацрвенето, ама го излечивме без антибиотик и сега мислам дека пак го повтори, со помин нека му е, мајки сме ќе издржуваме за нашите сонцина. Ти благодарам за грижата Тања

clock-img

19.08.2010, 23:02

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Sreken rodenden Nutelizza!
user posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

19.08.2010, 23:48

clock-img

nutelizza

pencil-img

357

Фала бе Јованка значи секогаш мислиш на мене. И секаде

user posted image

clock-img

19.08.2010, 23:51

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Среќен роденден и од мене Нутелиза. Се` најдобро.

clock-img

19.08.2010, 23:54

clock-img

nutelizza

pencil-img

357

Фала администраторкеuser posted image да си жива и здрава, ја се плашев од осаменост на мојот роденден кога син ми заспа а види рр секогаш е тука

clock-img

20.08.2010, 13:39

clock-img

mama26

pencil-img

3977

deneska denot tolku mi e bezveze.ne od luge da bidam iskrena.tuku nekoja depresija taka nesto......

clock-img

20.08.2010, 14:05

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

честитики нутелиза

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

deneska denot tolku mi e bezveze.ne od luge da bidam iskrena.tuku nekoja depresija taka nesto......

јас исто така, само мислам да од луѓе ... не знам колико дуго могу издржати прије да се ми до краја сломи срцеuser posted image

clock-img

20.08.2010, 14:16

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Среќен роденден nutelizza и се најубаво!!

Немој така Агнес, знаеш као викаат трпение-спасение. И мене ми се крши срцето кога те читам и знам дека овие нашиве од центарот се заникаде..ама јас имам добро ќувство за тебе. Ќе биде, ќе видиш user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2010, 23:28

clock-img

mama26

pencil-img

3977

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

честитики нутелиза

јас исто така, само мислам да од луѓе ... не знам колико дуго могу издржати прије да се ми до краја сломи срцеuser posted image

ti si mnogu jaka zena agnes....ke izdrzis i gospod e so tebe.na iskreni dusi so tolku ljubov kako tvojatauser posted image

clock-img

20.08.2010, 23:31

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

честитики нутелиза

ti si mnogu jaka zena agnes....ke izdrzis i gospod e so tebe.na iskreni dusi so tolku ljubov kako tvojatauser posted image

благодарамuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2010, 23:47

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Јас само да ве поздравам од мојот роден град... Вечерва навистина ја чуствувам разликата во тeмпераитура, дури по долги ракави седев во двор оваа вечер... преку ден беше жешко но затоа сега се чуствуваат благодетите на Шара... Ве гушкам сите user posted image

And this is my beautiful life ...

clock-img

21.08.2010, 00:27

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

zdravo zenski kako ste

clock-img

21.08.2010, 00:36

clock-img

mama26

pencil-img

3977

dobra vecer amelbebe.fala na prasanje dobro,kako ste vie?