за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ти се придружувам Агнес, мораме да се избориме со многу heavy неправди
22.08.2010, 20:58
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica
еве ме и мене користам време додека надица е на нокшир јас да ве ѕирнам на кратко
ми недостигате мнооооооогууууууууууу
И ти нас
22.08.2010, 21:03
Тања РР
2029
Kako сте жениии? Јас имав некој проблем со пребарувачот, не можев да пишувам додека не ми текна да се префрлам на Експлорерот. Дајте и за мене нешто жестоко ама така жестоко да предизвикува амнезија, само тоа би ме спасило во моментот.
22.08.2010, 21:11
Палешка РР
7505
Е, е .. и мене ми треба такво нешто Некој коктел да направиме Тањичка, ама последиците да бидат краткотрајни, ден, два
22.08.2010, 21:13
Тања РР
2029
Aх, мене и долготрајна амнезија би ми завршила работа. Едно 2-3 години да може да не се сеќавам на ништо би било идеално
22.08.2010, 21:17
BILE.F
670
Hellooooo мили мои! Еве најдов малку време да ви посветам вам, а и јас со вас да се одморам! Многу ми недостигате! Димитар си напредува супер, само си бара многу внимание, денски спие многу малку, скоро ич и тоа во раце, и навечер јас сум како тепана! инаку жештиниве ги поминувавме во викендицата на Тиквешко!И еве од петокот се стациониравме! Вие како сте ми? Сакав да ве прашам: каде можам да ја подржам Agnes77? Ве читам кога можам, ама леле колку ми недостигате ! Каде е времето кога можев да седам со саати на нет!? Ама се надевам дека Димитар ќе си фати некој ред денски и ќе можам да ве дружам повеќе!
Screaming For Change, Krugot Na Doverbata морам слушати метал, да бидем повеќе спремна на животне изазове
neslusam jas metal.nekako sami mi doagaat zborovite....od srce....probaj i ti taka pozzzz.
22.08.2010, 22:35
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Kako сте жениии? Јас имав некој проблем со пребарувачот, не можев да пишувам додека не ми текна да се префрлам на Експлорерот. Дајте и за мене нешто жестоко ама така жестоко да предизвикува амнезија, само тоа би ме спасило во моментот.
nemoj tanja za gluposti da mi se nerviras,za kompjuterot.ajdeeeeee nemoj amnezija moze i trajna da e ,bogdacuva loso izgleda covek so amnezija. ajde veselo
Screaming For Change, Krugot Na Doverbata морам слушати метал, да бидем повеќе спремна на животне изазове
neslusam jas metal.nekako sami mi doagaat zborovite....od srce....probaj i ti taka pozzzz.
probam sega odlično mi ide
22.08.2010, 23:05
mama26
3977
e taka agness sega e mnogo bolje neli........
23.08.2010, 00:00
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
e taka agness sega e mnogo bolje neli........
pa nije lošo
23.08.2010, 00:09
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
за мене џин-тоник лелееееее се тресам што го гледам (Black sabbath - mr. crowley)
Agnes, јас денес и онака бев на Блек Сабат, ама ќе се пребацам на твоиве, по млади, надежни, да не ни е крвав Шабатот, туку да смениме нешто кога веќе we are screaming for change! Da ne bidat prazni zborovi
23.08.2010, 00:30
amelbebe
1105
zdravo zenski i od mene gledam epten ste se nacukale denes,cel bozji den samo pisuvav i nejke da mi isprati poraka i se otkazav od pisuvanje i samo ve citav ,epten bilo veselo
23.08.2010, 00:33
Палешка РР
7505
Ем кисело, ем весело, генерацијо. Денес ги давевме проблемите во алкохол, виртуелно де Како си ми ти?
23.08.2010, 00:36
amelbebe
1105
jas sum super,najiskreno najubav period vo mojot zivot
23.08.2010, 01:00
Палешка РР
7505
Частам за 4000 порака
Ајде доста беше пиење...
23.08.2010, 11:09
arh_diz
7198
Neka se mnozat porakite Paleska
23.08.2010, 11:35
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Частам за 4000 порака
super
23.08.2010, 12:31
nutelizza
357
Кај има тема за стомачен вирус.... имаме и пролив и повраќање и температура
23.08.2010, 13:41
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: nutelizza
kolku jas sto vidov za ovaa tema nemame otvoreno nisto.moevo imase lani ili zimovo sto pomina takov virus,se nadevam na lekar si bila.ni dadoa sirupce i linex za prolivceto i mnogu supi da jade i tecnosti za povrakanjeto. bas togas odbivaat ama ke najdes nacin nekako da go zalazes da pie.pozzz
23.08.2010, 13:48
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: nutelizza