cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Чамче-муабет

clock-img

23.08.2010, 20:22

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Ми недостасувате женски...ме нема деновиве, ама лудила сумuser posted image Мм се повреди на работа, си ја удри главата, ја расцепи, го шиеја и сега ми е на домашна нега (..а му велев со глава ѕид не се туркаuser posted image )...Мартин го вакцинираа, ми крена температура, нервозен е, постојано ги чеша непцата, изгледа запче ќе имаме...Така сега две бебиња си чувам домаuser posted image user posted image Кога ќе ми помине фрката се читаме почестоuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

23.08.2010, 20:38

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Ми недостасувате женски...ме нема деновиве, ама лудила сумuser posted image Мм се повреди на работа, си ја удри главата, ја расцепи, го шиеја и сега ми е на домашна нега (..а му велев со глава ѕид не се туркаuser posted image )...Мартин го вакцинираа, ми крена температура, нервозен е, постојано ги чеша непцата, изгледа запче ќе имаме...Така сега две бебиња си чувам домаuser posted image user posted image Кога ќе ми помине фрката се читаме почестоuser posted image user posted image user posted image

user posted image  нека побрзо помине фркатаuser posted image

clock-img

23.08.2010, 22:52

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Oф кутритеuser posted image  Ајде да помине побрзо па да ни се вратиш. Ни фалишuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

23.08.2010, 22:58

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Ох Мартинс мом, баш ми е жал за мт, ајде се надевам ќе му помине како на кутре user posted image

Те чекаме со убави вести да не дружиш.

And this is my beautiful life ...

clock-img

23.08.2010, 23:33

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Ајде Мартинс мам со помин нека е само, а за тоа дека си со две бебиња дома, те разбирам, мажите се понежни од жените, се уште не разбирам кој е тој што рекол дека мажите се посилниот пол

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

24.08.2010, 11:48

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Како сте? Поздрав!

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

24.08.2010, 11:52

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Биле, па како си ти? Како е Димитар? Се навикнавте ли еден на друг?? user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

24.08.2010, 12:03

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Ние сме супер, се навикнавме, дури премногу, user posted image user posted image user posted image не сака да се одлепи од мене, цел ден ми е во раце, има вграден jps , штом го ставиш на кревет се активира  и тоа максималноuser posted image user posted image user posted image .Ама издржувам,битно да е добро.И сега ми спие во левата рака!Навечер е добар!
Вие како сте?
Што прават твоите ангелчиња?

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

24.08.2010, 16:13

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: BILE.F

не сака да се одлепи од мене, цел ден ми е во раце, има вграден jps , штом го ставиш на кревет се активира  и тоа максималноuser posted image user posted image user posted image

зна шта е доброuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2010, 23:46

clock-img

nutelizza

pencil-img

357

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

ИЗВОРНА ПОРАКА: nutelizza

Кај има тема за стомачен вирус....
имаме и пролив и повраќање и температураuser posted image

КЛИКНИ ТУКА нутелица, побрзо да му поминеuser posted image

Фала ти многу. user posted image
Ми стана јасно што треба да правам и што да земам, баш ми помогна тоа се избезумв јас не сме ние биле болни до сега па мама малку се вознемири.

Сега сме си супер.

< Поракaта ја уредил nutelizza -- 24.8.2010 23:47:52 >

clock-img

25.08.2010, 00:04

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

драго ми је да сте окuser posted image

clock-img

25.08.2010, 00:12

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Супер што му поминало. user posted image
Миа дури вечерва е подобра, се уби од плачење два дена + само в раце спие, ако ја оставам вришти. Ете тоа си го заработивме со вчерашната вакцина user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

25.08.2010, 00:19

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

Ете тоа си го заработивме со вчерашната вакцина user posted image

user posted image user posted image user posted image   user posted image  за миа

clock-img

25.08.2010, 00:23

clock-img

nutelizza

pencil-img

357

Многу вакцини примивме не сме имале таква реакција. Пробај да ја тушираш почесто многу е и топло времето деновиве исто и цице user posted image обавезно тоа смирува. Ке бидете добро

Фала агнесuser posted image

clock-img

25.08.2010, 11:10

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Поздрав друштво user posted image Ми недостигавте user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Не бев присутна околу 2 недели, а ми се чини вечност ... Што има старо, ново?

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

25.08.2010, 11:18

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

А баш сакав да пишам дека ве нема Битолчани...мислев сте на одморче. Кај мене се постаро, полека се спремаме за на одмор, одиме овој викенд едвај чекам да сменам малку рутина. И додека во Мк се печете на 30/40 степени кај нас е 19, брррррр

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

25.08.2010, 11:29

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Битолчанкааа, ни недостигашеuser posted image
Како си помина на одмор, што има ново кај тебе, ајде кажуваај user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

25.08.2010, 11:41

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Тука се тропски горештини. за среќа овие дена паднаа малку температурите, посвежо е, дури некогаш и студено е навечер. Се' би дала за тие 19 степени user posted image Да се промениме user posted image Ти ќе одмориш малку. Јас пауза од нет, ама турбо професионално. Денес завршив нешто, сама си создадов нова работна задача, хонорарно - за други user posted image Инаку цела ноќ немам спиено. Додека завршив со планираното ме најде 4:30, веќе се разденуваше, па не легнав. Од 7-10ч., навреме реализирав што имав за денес, сега малку одмор со кафенце (ако е одмор од 24 часа деноноќие - 15-тина на компјутер и над книга, па одмор пак пред pc user posted image ). Ве частам кафе за отсуството user posted image Освежете се со нескафе-фрапе user posted image

П.С. Многу ми кочи компјутерот, т.е. интернетот. Дури отворам страна или прозорец за порака ќе се смрачи и раздени user posted image И тој не одмори со мене - кутриот user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

25.08.2010, 11:54

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Битолчанкааа, ни недостигашеuser posted image
Како си помина на одмор, што има ново кај тебе, ајде кажуваај user posted image

И вие мене, премногу user posted image user posted image user posted image Можеи зашто не застанав да здивнам, не ме надвладеа тоа, но чувствував голема празнина ... Очите ме болат, ако верувате ни едно кафе немам испиено онака, лежерно, да одморам тело и очи. Пауза од компјутер со кафе, но со книга в рака. Навистина се зазедов овој пат за зацртаното, навлегов како дете во бајките user posted image user posted image user posted image Цело лето по малку работев, повеќе одмарав, но овие 15-тина дена турбо - без минимален одмор (освен спиењето ако го сметам). Пред некој ден ми беше зацрвенето окото, омалаксана бев (претходно од носот крв ми течеше - мајка ми вели ќе ми ослабела крвта, не сум јадела user posted image ), легнав 15-тина минути и тоа беше. Вчера цел ден тренинг на очите, ни 1 минута немам легнато, во 5ч.изутринава само кафе се напив, едно чоколадно бонбонче и вода и тоа беше. Во 7ч. излегов од дома, со едно долго тесно фустанче, на високи штикли - одев и ми се чинеше - ќе се струполам на пат user posted image За среќа не се случи тоа, во тој миг душманите беа спроти мене, ќе се кикотеа - не им го направив тоа задоволство. Со крената глававо нови походи user posted image
БТВ - денес, конечно, го предадов теорискиот дел од трудот (120 страни user posted image - како нечиј цел магистерски), денес имам некоја обврска за други, а од утре со материјалот - рачно - нема лабаво user posted image Мислев се шегува дм кога рече 450 страни ќе ми зафати, но како што ми се гледа - така ќе е user posted image Значи нема нешто во што не претерувам user posted image user posted image user posted image Друго - ослабена сум уште 1 кг user posted image Се навикнав на минимална храна, кафиња постојано и вода ... Кај тебе Палешке што има ново? Како е Миа? Марио се подготвува за во средно? user posted image Другите што ќе се пофалите/пожалите? Како си го минувате летово? Му се ближи крајот ...

clock-img

25.08.2010, 13:55

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Здраво Битолчанка... новости новости, неможам да дочитам. Честитки за предадениот труд, само напред user posted image Дружи не повеќе кога ќе можеш!

< Поракaта ја уредил Julie -- 25.8.2010 13:58:45 >

And this is my beautiful life ...

clock-img

25.08.2010, 14:26

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Битолчанка се радувам што те читам. Помислив дека не заборавиuser posted image
Јас малку ќе те карам сега. Какво е ова преоптеретување со работа? Па на здравјето треба да се мисли. Без јадење и спиење брзо ќе ти опадне продуктивноста.user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

25.08.2010, 15:08

clock-img

blue_blue

pencil-img

893

Јасмина27 абе кај си, се изгуби..Вака ли модератор се бива user posted image  Ај пиши нешто..Кај го запиша Борјан у градинка?

clock-img

25.08.2010, 15:29

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Поздрав друштво  Ми недостигавте user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Не бев присутна околу 2 недели, а ми се чини вечност ... Што има старо, ново?

welcome back user posted image user posted image user posted image  ново  ... види потписuser posted image

clock-img

25.08.2010, 15:30

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

денес треба ми позитивна енергија од РР, се лутим на себе пошто сам user posted image  блак, сакам да се смејамuser posted image

clock-img

25.08.2010, 19:30

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Како сте ми пријателки?? Ме немаше деновиве, Нина ја фати стомачен вирус, па и црвено грло, па ја лечев деновиве. Сирото дете, се стопи како чварка. Денес е малце подобра, немаше температура, малце јадеше и пиеше водичка. Јас и мм на работа полудувавме. Па и мајка ми се укочи во кичмата и не можеше да ја чува. Среќа свекрва ми имаше одор, па она ја чува деновиве. Немам седнато да одморам. Цел ден сум на една кесичка смоки и јогурт. Ај ваљда ке ослабнам user posted image Ми недостигавте!!
user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Последни статии

article-img