за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
tanja fala za odgovorot te castam frizura za ova vo mojot vistinski salon.ama pamti zasto jas ke zaboravam i nema problem
31.08.2010, 22:30
lukas
2148
a ti kaj zabeleza odma mama 26 po strukata sega bas t pisav kaj slikata moja kaj so imas komentirano...hehhehe...
31.08.2010, 22:56
Maca25
7558
Како сте ми пријателки? јас еве по дома, завршив со сите обврски за денес и решив да се одморам на рр. деновиве преку глава ми е од седење пред компјутер, ма работа цел ден, па дома не сакам ни да го видам. утре нина ја префрлаат во поголема група во градинка, не е веќе во јасли сега ќе биде во прва мала. Среќа ќе си биде со старите дечиња.
31.08.2010, 23:11
Bitolcanka
2461
Маца со среќа нека и'e почетокот на Нина во градинката во поголемата група. Јас одморав неколку дена. Викендов шетнав до Струга и Крушево. Во саботата фатив убава чоколадна боичка на плажата во Струга а во неделата малку се притресив од студ во Крушево Таму беше облачно и студено тој ден, за разлика од кај нас. Дури и заврна, а тука беше топло и сончево. Доста е од одморот, и од многу одмор човек се заморува. Утре е нов месец, прв ден, асоцијација за почеток на многу нешта (учебната година пред се'), роденден на татко ми а ме потсетува и на еден немил настан ... Ќе почнам и јас работно - среда, со среќа.
31.08.2010, 23:14
lukas
2148
сограганке нека му е срекен роденеденот на татко ти ,а читам и убаво си одморила бравос...позз..
31.08.2010, 23:16
Bogdancanka
5422
здраво Битолчанка гледам баш убаво си се прошетала викендов..инаку како си? Значи од среда почнуваш работно,со среќа мила
31.08.2010, 23:19
STRUMFETA
566
Mnogu mi e milo i cestitki od srce za tebe Bitolcanke.Samo napred i so uspesi
31.08.2010, 23:23
Bitolcanka
2461
lukas - и сограѓанки и истомисленички (стрелци) Поздрав и до тебе. Се надевам ќе се запознаеме некој ден in live Вака, од сликата - не ми си позната
Богданчанке, добра сум, фала на прашањето. Не на работа, работно со обврски, мислев Којзнае, можеби ќе имам шанса и за работа, ќе покаже времето. Ме фаќа дремка, ќе си легнам порано вечерва. Ти како си? Што има ново кај тебе?
31.08.2010, 23:25
Bitolcanka
2461
и за тебе Штрумфета, и за Филипче
31.08.2010, 23:27
mama26
3977
bitola aj sega nemoj horoskopski da se delime.primi me mene ripce vaka pred nekoj den te snema zamalku ke odev vo policija da prijavam.a i bogdanci isto. eve i martins mam i vikam kaj si te nema ja nema da odgovori.
31.08.2010, 23:27
lukas
2148
еве ти фејс линк од мене ,битолчанка,побарај ме сега сум баш онлине...позз,па да се запознаеме.
.http://www.facebook.com/?ref=home#!/iv.mime
31.08.2010, 23:28
STRUMFETA
566
Fala fala ti mnogu .Kako e vo Bitola,Kako si mi ti .
31.08.2010, 23:31
Bogdancanka
5422
хехехе мама 26 јас стално сум тука сигурно ретко се среќаваме.. Битолчанка јас супер ново старо се исто никакви промени кај мене...позззз
31.08.2010, 23:32
lukas
2148
син ми е рипче нема напагање на рипчињата,а битола ете мое мислење смрзнав...хехеххех,а ти битолчанка...??
31.08.2010, 23:33
mama26
3977
ti lukas sto si vo horoskop?
31.08.2010, 23:35
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
bitola aj sega nemoj horoskopski da se delime.primi me mene ripce vaka pred nekoj den te snema zamalku ke odev vo policija da prijavam.a i bogdanci isto. eve i martins mam i vikam kaj si te nema ja nema da odgovori.
Не се делиме мама26, само ја информирав lukas за сличноста - таман работа да се делиме по различни основи Инаку тука сум. Почнав повеќе да шетам, да читам и сл. - помалку сум на интернет и компјутер и подобро се чувствувам.
Lukas пиши ми пп, не ти е целосен линкот.
Штрумфета, во Битола е добро, овие дена залади, студено е и преку денот ако си летно облечен/а. Кај вас како е?
< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 31.8.2010 23:39:46 >
31.08.2010, 23:37
lukas
2148
ОКИ ДОКИ,битолчанка...одам јас чорапчиња да си ставам...
31.08.2010, 23:37
mama26
3977
bitolcanka i bogdanci mi gi nema
eve dokaz i toa na 22 .8
31.08.2010, 23:41
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
Не се делиме мама26, само ја информирав lukas за сличноста - таман работа да се делиме по различни основи Инаку тука сум. Почнав повеќе да шетам, да читам и сл. - помалку сум на интернет и компјутер и подобро се чувствувам.
Lukas ќе ти пишам пп, не ти е целосен линкот.
Штрумфета, во Битола е добро, овие дена залади, студено е и преку денот ако си летно облечен/а. Кај вас како е?
gotovo milo mi e sto se cuvstvuvas super. so sreka na rabota
31.08.2010, 23:42
Bogdancanka
5422
bitolcanka i bogdanci mi gi nema
eve dokaz i toa na 22 .8
heheheh priznavam ova sum go propustila se vklucuvam denovive ali na kratko ke ve druzam pocesto od denes...
Bitolcanka
2461
Знам мама26, имаше кажано. Тогаш повеќе дена бев отсутна. Легнувам јас. Добра ноќ на сите и слатки сништа
lukas
2148
се вратив и сега сум жешка...во нозе...
01.09.2010, 01:17
nutelizza
357
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори Од Палома Бјанка до Собрание е таа улица. Главната во сред центар.
хе хе фала Виктори се снајдов. Туку многу ви го нашминкале градот за странци како мене Лавовите од карши ме пречекаа многу е сменето Скопје за кратко време
01.09.2010, 02:15
Viktori
5329
е извини што сум закаснила, друг пат кога ќе доаѓаш во Ск пиши порано да имам време да одговорам, ко таксист сум ако сакаш и лично ќе ти покажам
< Поракaта ја уредил виктори -- 1.9.2010 2:16:14 >
01.09.2010, 07:05
Viktori
5329
МИ се спие, ми се плаче, а нема никој да ме држи будна да ми падне главава врз тастатура.....