cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Чамче-муабет

clock-img

03.09.2010, 11:09

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Честитки и од мене, нека расне голема и само радости да му носи на целото семејствоuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

03.09.2010, 12:28

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Cestitki golema da raste

Биди тоа што си

clock-img

03.09.2010, 13:03

clock-img

lukas

pencil-img

2148

Лукас пробај на оваа страна http://tickers.cafemom.com/
таму ја дава 2010 година во 1st Birthday tiker .
Мојот тикер е од оваа стана .Откако ке го направиш тикерот копирај го HTML кодот и стави го во Дополнителен опис во твојот профил.
Се надвеам дека ти пмогнав.user posted image

twins fala mnogu mislam deka uspeav...pozz i fala ti pak mnogu...

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

03.09.2010, 14:16

clock-img

mama26

pencil-img

3977

ziva i zdrava neka e julija.user posted image user posted image

clock-img

03.09.2010, 19:11

clock-img

lukas

pencil-img

2148

da vi se pofalam na site vcera brat mi praveja promocija na nivniot prv nov spot..koj saka da go gleda eve vi link...gorda na moeto pomalo bratce....

http://www.youtube.com/watch?v=yJXABHu_65c&feature=player_embedded

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

03.09.2010, 19:26

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

da vi se pofalam na site vcera brat mi praveja promocija na nivniot prv nov spot..koj saka da go gleda eve vi link...gorda na moeto pomalo bratce....

http://www.youtube.com/watch?v=yJXABHu_65c&feature=player_embedded

браво честитки user posted image user posted image user posted image  многу радостно user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.09.2010, 20:48

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Само што се вратив од кратка но убава средба со Виктори и се разбира и со Бобо и Јана. Па да се пофалам одма тука user posted image

And this is my beautiful life ...

clock-img

03.09.2010, 20:56

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

браво Лукас за брат ти прекрасна песна и спотuser posted image user posted image user posted image кој е бат ти дечкото што пее или?

Браво Јулие за вашат средба,за како си поминавте и да не прашувам тоа се занае сигурно суперррррр

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

03.09.2010, 23:03

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Виктори јави се тука сега user posted image знам дека пиеше кафе но еве уште едно

user posted image

clock-img

03.09.2010, 23:16

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Фалаааааааааа Џули!!! Во 10 ипол се прибравме и испив уште 3 после тоа. Бобо и Јана изедоа по 5 топки сладолед и пак мирни не беа user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

03.09.2010, 23:21

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Бобо и Јана изедоа по 5 топки сладолед и пак мирни не беа user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Добро следен пат даде супер предлог или на голем помфрит или на сончоглед, да имаат занимација цело време user posted image сладоледот брзо се лиже!

clock-img

03.09.2010, 23:41

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Џули, јас ко алапача со тапија имам проблем со сончоглед! user posted image user posted image   КОј ќе збори цело време??? user posted image
На помфрит ќе одиме!

< Поракaта ја уредил виктори -- 3.9.2010 23:42:19 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

03.09.2010, 23:52

clock-img

lukas

pencil-img

2148

кој е бат ти дечкото што пее или?

brat mi e toj na sintisajzerot a toj sto pee e Emil Arsov...
POZZ milo mi e deka vi se dopadna,

clock-img

03.09.2010, 23:56

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

super se deckite,pesnata veke ja objaviv na fb

clock-img

04.09.2010, 00:09

clock-img

lukas

pencil-img

2148

bravo fala ....

clock-img

04.09.2010, 00:18

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Отиде да спие добра ноќ мили моиuser posted image

clock-img

04.09.2010, 10:38

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Женски, неколку дена ќе ме нема ...Ќе одам кај мама во Штип...ЈЕЕЕЕЕuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

04.09.2010, 10:43

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Блазеситиииииии user posted image
Со нетрпение ќе очекуваме да се вратиш user posted image

Инаку јас денес Рингерајки мои решив да чистам, иако може за скоро да се случи да летам од станот, но си реков барем теткичка моја на чисто да се вселиuser posted image (малку црн хумор) user posted image user posted image user posted image
Но што да правам, имав вишок акумулирана негативна енергија, па да ја исфрлам од себе user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

04.09.2010, 10:47

clock-img

niki

pencil-img

4299

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Женски, неколку дена ќе ме нема ...Ќе одам кај мама во Штип...ЈЕЕЕЕЕuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

И јас сакам кај мамаааааааааааааааааuser posted image љубоморна сум

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

04.09.2010, 11:58

clock-img

mama26

pencil-img

3977

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Блазеситиииииии user posted image
Со нетрпение ќе очекуваме да се вратиш user posted image

Инаку јас денес Рингерајки мои решив да чистам, иако може за скоро да се случи да летам од станот, но си реков барем теткичка моја на чисто да се вселиuser posted image (малку црн хумор) user posted image user posted image user posted image
Но што да правам, имав вишок акумулирана негативна енергија, па да ја исфрлам од себе user posted image

kako paleske da letas od stanot??????????? zarem i toa mozno e?

clock-img

04.09.2010, 11:59

clock-img

nadica

pencil-img

4381

жени како сте?
јас еве дома со надица и мм ги испративме гостите на аеродром и од полна куќа сами дома е страшно веќе ми недостига детската смеа,плач,...
леле се нешто се тажам и мене не ми се погодува user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

04.09.2010, 12:00

clock-img

mama26

pencil-img

3977

kojd jadel sladoled,koj setal .koj kaj majka ke si odi da se odmori.ste si ja naredile zenski vie,mene od doma ne mi se izlagauser posted image

clock-img

04.09.2010, 12:51

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Najgolem pozdrav vi upatuvam na site.Konecno najdov malku slobodno vreme da vi pisam.Ovde e prekrasno nemam zborovi malku vremeto denes zafrkava ama sepak toplo e.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

04.09.2010, 22:26

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

здарвооо !!! кај сте ?!?!
јас денес бев во Етернадент и си поминав прекрасно!! задоволна 100%!! ќе пишам подетално покасно.
што има ново?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

04.09.2010, 22:45

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

здарвооо !!! кај сте ?!?!
јас денес бев во Етернадент и си поминав прекрасно!! задоволна 100%!! ќе пишам подетално покасно.

одличноuser posted image

што има ново?

кај нас уште ништо новоuser posted image  ... ама нова недела, нова надеж user posted image

Последни статии

article-img