за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Не испитаа дали е бактерија, немаше време, докторов рече дека има епидемија по градинките и школите на коњуктивитис, ептен изгледаше сериозно и веднаш ја ставија на терапија. Не знаете што ни се издеси. Се будиме ноќта околу 4.30 и Нина качила температура 39,5, и со мм ај да не палиме светло во спална да не и дојде нагло светло, полека ќе ја носиме накај дневна и таму ќе и дадеме нешто за температурата, кога што ќе видам - крв околу носето. Гледам на постелнината во креветчето ништо. Ја донесовме до дневна, и кога и го видов окото мислам дека изгубив здив и почнав да се тресам. Одма се облековме за да ја носиме на клиника, ама и се спушти температурата и заспа. Ја почекавме еден час да поспие и одма на лекар. Ви се верува дека од кај 6.30 до 10 никој не ја прегледа асално, ниту пак и го исчисти окцето, а тоа сиротко затворено модро надворешно како и внатрешно, солцички со крв и течат, срценце мое. Најдовме доктор во 10.30, ја прегледа, одма и го исчисти, ми покажа мене дома како да го правам истото, ни препиша лекови и ни рече да ја ностиме право дома и да не ја изнесуваме никаде до понеделник. Еве сега јас и го чистам, и ставаме капки Тобрекс, маст Тобрекс и пие антибиотик (Цефалексин) ама нема никаква промена. Ќе пукнам веќе, срцево ќе ми препукне
< Поракaта ја уредил Maca25 -- 24.9.2010 14:24:04 >
24.09.2010, 14:25
Bogdancanka
5422
ах леле милото ајде Маца мила не се нервирај ќе биде добро за вас побрзо да оздрави
24.09.2010, 14:26
big_mama817
1331
леле маца25 многу ми е жал за нина душичка како тоа да не испитата од што и е значи ова здавствово ни е за нигде за коњуктивисот предизвикува и крварење? дај боже само со помин да е
24.09.2010, 14:27
Julie1
2354
Бидејки модераторите на РР се повеќе изложени на можноста за откривање на својот идентитет на нивно барање правиме промена на никот... Јасмина27 побара и од денес Јасмина 27 ни е Џесика... со здравје нов ник на РР
< Поракaта ја уредил Julie -- 24.9.2010 14:38:44 >
24.09.2010, 14:27
Martins mom
3342
Срце мало..којзнае како и’ е Ти Мацо држ се, мораш да бидеш јака поради Нина
24.09.2010, 14:34
Martins mom
3342
Хелоуууу Џесика
24.09.2010, 14:34
vezilka RR
4931
Уф, бре душиче..како така му се десило. Ајде побрзо да и помине. Сонце мило..
24.09.2010, 14:35
jovanka
1745
Maca25 i posakuvam na Nina sto pobrzo da ozdrave a na tebe mislite vo ovoj moment da ti bidat nasoceni samo kon Nina a za rabotata vo vakvi situacii smetam deka ke te razberat.
24.09.2010, 14:47
Maca25
7558
Какво разбирање. Во јули 2 дена не дојдов на работа, и ми рекоа дека тоа во фирмата не е дозволено и ми скинаа од плата. Катастрофа. Овој месец уште немам земено плата. Од лошо полошо
24.09.2010, 14:51
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka
... Често те мислам.
благодарам али те молам не нервирај се због мене, имам информација од амбасаде и се надам да наскоро се ке биде во ред ...
24.09.2010, 16:35
nadica
4381
еве ме и мене да се пријавам дека стигнав дома и ве читнувам колку што можам вечер повеќе инаку денес бев во ск и бев во просториите на рр прекрасно си поминав се запознав со julie и со двајца од нашите програмери (кои патем речено се прекрасни млади и згодни момци ) подоцна ќе се расприкажам повеќе сега надица ме бара
п.с за нина побрзо да оздрави
< Поракaта ја уредил nadica -- 24.9.2010 16:36:48 >
24.09.2010, 20:29
amelbebe
1105
srce malo ,pobrzo da ozdravis
24.09.2010, 21:48
lukas
2148
luge,mozi nekoj da mi kazi dali mozi da go smenam korisnickoto ime?ili moram na novo da otvaram?pozz
24.09.2010, 21:52
vezilka RR
4931
Мислам дека треба да се обратиш до администраторите, тие ќе ти го сменат корисничкото име..
24.09.2010, 21:54
lukas
2148
treba da im pisam pp ili?ako znae nekoj neka mi kaze!!!pozz
25.09.2010, 00:01
Snowhite RR
5042
Маца, само со помин да е, не се нервирај, така децата растат, така мајките стареат мама26 извини, ама и јас ќе застанам на странта на виктори, имам и јас прочитано некаде дека мт не те пуштал да склопуваш нови пријателства и дека кога ќе се врати ќе те носи тој лично на рр дружба, можи си се зезала не знам
25.09.2010, 00:39
mama26
3977
twins se umorivme izgleda...i veke kasno e pamet ne mi raboti ama dobra si vo igranjeto.fer igrac
25.09.2010, 10:48
mama26
3977
i da ti kazam lukas spanka sum.iako sinot se pogodi na mene sreka..ama se ke se smeni koga ke trgneme vo skolo.sega za sega koristam..
25.09.2010, 10:49
mama26
3977
nutelizza vcera primetiv mi spomna deka i tvojot mm ne ti e tuka.....ti od skopje li si?
25.09.2010, 11:00
lukas
2148
spi mama26 dodeka mozis,mene koga mi veleja da spijam dur sum trudna jas kako konj rastracvav,ko nekoj za negde da me ceka,i mu velev a be aman so deka ke spijam ke si zemam sigurno od odmorot ,ete sega stanvam sefot koke kazi..nema mrdanje na pogolemiot sef mozam da mu recam aj uste 5 min ama ovaj postrog nekako,vaaaa,vaaaaa... ,vo prevod stanvaj mamo...
25.09.2010, 11:41
amelbebe
1105
zdravo zenski,nekako tmurno e ot sabajle,taman e za spienje
25.09.2010, 11:42
Viktori
5329
ќути амелбебе, се ашкам навака натака по форумиве, се мислам дал да седам, дал да станам... ти како си?
25.09.2010, 11:44
amelbebe
1105
da recam deka sum dobra,me utepaa ova sinusite a i sin mi so taa konekcija vise samo nervozi
25.09.2010, 11:48
Viktori
5329
не збори за синуси.. од октомври до март секоја година иста песна.
За конекцијата не знам што да ти кажам, барајте си техничка поддршка..
25.09.2010, 11:53
amelbebe
1105
znaci so sinusite ista pesna sekoja godina,mene sega me prefatija vo mart za prv pat,a konekcijata na sin mi e italijanska,mojava e ok samo nesto mi se pojavi na monitorot cela edna nedela ne mozam ni saglam da procitam nesto ni porakava kako ja pisuvam neznam kako ke izleze,mora da si prasam na druga tema za sproblemi so pc