за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
25.09.2010, 18:50
Палешка РР
7505
15 шеги за мажите 1. Зошто мажите се како делфини? Се тврди дека се интелигенти, а уште никој нема докажано. 2. Зошто мажите се како микробранова печка? Се загреваат за 15 секунди. 3. Зошто мажите се како сперматозоиди? Само еден од милион е од некаква корист. 4. Зошто мажот не може да биде убав и интелигентен во исто време? Тогаш би бил женско. 5. Зошто батеријата е подобра од мажот? Има барем една позитивна страна. 6. Мажот е како видео рекордер – напред, назад, напред, назад …..eject! 7. Зошто мозокот на мажот вреди повеќе од мозокот на жената? Затоа што се поредок вид. 8. Мажот е најпаметен за време на сексот затоа што е директно споен со изворот на интелигенција. 9. Зошто мажите сакаат невини девојки? Затоа што не поднесуваат критики. 10. Како знаеш дека мажот ти е мртов? Сексот е на исто ниво, но можеш слободно да го земеш далечинскиот управувач. 11. Зошто мажите немаат средовечна криза? Заглавуваат во адолесценција. 12. Како мажите ја замислуваат предиграта? Молат половина час. 13. Што е заедничко за клиторисот, ВЦ школката и годишнината? Мажите секогаш ги промашуваат. 14. Зошто само 10% од мажите одат во рајот? Ако би оделе повеќе, рајот би се претворил во пекол. 15. Во што е разликата помеѓу свиња и маж? Свињата не се претвора во маж кога ќе се напие.
< Поракaта ја уредил Палешка -- 25.9.2010 18:51:54 >
25.09.2010, 18:51
lukas
2148
dobro kako prajte vaka cela pesna da izgleda kako link?
25.09.2010, 18:54
lukas
2148
15. Во што е разликата помеѓу свиња и маж? Свињата не се претвора во маж кога ќе се напие.
25.09.2010, 19:38
lukas
2148
знамо се скоро дај ми свој ауто,и клјуч од стана:)))
25.09.2010, 19:40
nadica
4381
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
15 шеги за мажите 1. Зошто мажите се како делфини? Се тврди дека се интелигенти, а уште никој нема докажано. 2. Зошто мажите се како микробранова печка? Се загреваат за 15 секунди. 3. Зошто мажите се како сперматозоиди? Само еден од милион е од некаква корист. 4. Зошто мажот не може да биде убав и интелигентен во исто време? Тогаш би бил женско. 5. Зошто батеријата е подобра од мажот? Има барем една позитивна страна. 6. Мажот е како видео рекордер – напред, назад, напред, назад …..eject! 7. Зошто мозокот на мажот вреди повеќе од мозокот на жената? Затоа што се поредок вид. 8. Мажот е најпаметен за време на сексот затоа што е директно споен со изворот на интелигенција. 9. Зошто мажите сакаат невини девојки? Затоа што не поднесуваат критики. 10. Како знаеш дека мажот ти е мртов? Сексот е на исто ниво, но можеш слободно да го земеш далечинскиот управувач. 11. Зошто мажите немаат средовечна криза? Заглавуваат во адолесценција. 12. Како мажите ја замислуваат предиграта? Молат половина час. 13. Што е заедничко за клиторисот, ВЦ школката и годишнината? Мажите секогаш ги промашуваат. 14. Зошто само 10% од мажите одат во рајот? Ако би оделе повеќе, рајот би се претворил во пекол. 15. Во што е разликата помеѓу свиња и маж? Свињата не се претвора во маж кога ќе се напие.
значи како ме насмеа секоја чест пријателке за постов
25.09.2010, 19:46
lukas
2148
mmmm?
mislam deka isto kako sto pisuvas KLIK namesto toa go pisuvas tekstot od pesnata i ke ti izlese kako link
25.09.2010, 22:44
mama26
3977
dobro vecer..stigla sam
25.09.2010, 22:45
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas
mmmm?
uspea lukas?se snajde/JAS neznam kako ama eve twins pisala
25.09.2010, 22:47
lukas
2148
mmmm?user posted image
mislam deka isto kako sto pisuvas KLIK namesto toa go pisuvas tekstot od pesnata i ke ti izlese kako link
twins batka nisto ne te razbrav,hahhha
25.09.2010, 22:52
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Twins
mmmm?
mislam deka koga davas odgovor i mesto da pises " klik "ja pisuvas pesnata taka nesto mi lici . ne sum sigurna.sega taka mi tekna.ke cekame twins da kaze
25.09.2010, 23:01
Twins
1228
[/quote] twins batka nisto ne te razbrav,hahhha [/quote] ke napises klik ili toa sto sakas pa go selektiras toa i na negovto mesto stavas link e sega link se stava koga koga odis na odgovor gore vo redot pred psledno imas ikonce za dodavanje linkovi ,.se nadevam me razbra ako ne eve ovde kaj sto mi ojasnija mene КЛИКНИ ТУКА
< Поракaта ја уредил Twins -- 25.9.2010 23:07:20 >
Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
25.09.2010, 23:10
lukas
2148
aj da ne ve utepvam so ova aj ke naucam drugpat..poza fala twins
25.09.2010, 23:15
lukas
2148
nauciv nauciv tananananana....jupiiiiiii
e sega slusnete go pesniceto go obozavam i sin mi so taa pesna go zaspivam mnogu ja sakam i jas porasnav so taa pesna,i so e pravo mnogu ubavo ja peam...how do i live without you