cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Чамче-муабет

clock-img

25.09.2010, 23:20

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

hehehe ovie denovi mi se uvrtila vo glava i po cel den ja slucam Brenauser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

25.09.2010, 23:20

clock-img

lukas

pencil-img

2148

hahhaha,boli te uvo bogdanicka deka nauciv,hahahah.user posted image user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

25.09.2010, 23:21

clock-img

lukas

pencil-img

2148

i jas sum ista edna pesna ako zaslusam i cela nedela samo taa mi se vrti niz glava..heheh ama slabo stojam so srpskoto ,poke sum na mk i na anglisko..od srpskoto ako slusam fanky g i dogani..pozz

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

25.09.2010, 23:22

clock-img

mama26

pencil-img

3977

jas sum skarana sokompjuterot user posted image ne go biva nego a ne mene user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

25.09.2010, 23:24

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

jas slusam  bukvalno  se zavisi za sto sum raspolozena i moze edna pesna cel den da ja slusam dodeka na mazle ne mi zdosadi i da mi ja iskluciuser posted image user posted image

clock-img

25.09.2010, 23:28

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Тууууууу, какво време. Цела сушалка со алишта од Миа внесов дома, да не киснат надвор цела ноќ. Цел ден врне user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

25.09.2010, 23:30

clock-img

lukas

pencil-img

2148

nezz sega kako ke susime alista se greevme na pecka i na nea ke gi naredev i ke se isuseja odma sega ja trgnavme zaradi lukas oti duva deka e lom vnatre bese prasinista i sega ke gi susam tri dena aman,ama ako za dobroto na sinceto...user posted image

clock-img

25.09.2010, 23:34

clock-img

Twins

pencil-img

1228

lukas kupisi susara za da se rajatisasuser posted image

clock-img

25.09.2010, 23:38

clock-img

lukas

pencil-img

2148

a uste za to da mu recam na mm mi i ke reci nesto drugo sega kako so sme rasfrlani so pari pravime soba plus i eden kup pari si letaat,hahaha,ke reci a da ti zemam jas tebe i edna kukna pomosnicka?hahahhaha..inace uba rabota posebno e vaka za vakvite vreminja..

clock-img

26.09.2010, 10:09

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

15 шеги за мажите

12.
Како мажите ја замислуваат предиграта? Молат половина час.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

26.09.2010, 12:26

clock-img

lukas

pencil-img

2148

kako mi ste rr-ki eve jas denes prv pat sednuvam na komp malku pokasno,denes e nedela mazovden deka mi euser posted image user posted image user posted image ,hehheh,sega samo so go zaspav lukas pa da vidam so mi prajte vie!!?

clock-img

26.09.2010, 16:30

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

I jas za vikendov nemam sednato na kompjuter. Go isprativ brat mi da si odi pa da ve vidam sto pravite

Биди тоа што си

clock-img

26.09.2010, 17:19

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

цел ден стојам пред компјутерот, нина не ми дава да седнам. ве читам ама поретко пишувам. оваа недела ќе сум дома, ниој не ми се нафаќа да ја чува нина па може повеќе да ве дружам.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

26.09.2010, 17:26

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

како е Нина, подобра е ?

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

26.09.2010, 17:33

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Да Маца како е Нина, ни недостасувавте со Нина на дружбата... само да е подобра Ниничка...

And this is my beautiful life ...

clock-img

26.09.2010, 17:38

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Окцето и е уште крваво, ама еве денеска помалце, почнува изгледа да заздравува, температура веќе цел ден нема и почна да јаде убаво. еве баш сега изеде пола крушка и две резниња јаболко.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

26.09.2010, 18:04

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Чекам одговор од работа, да ми кажат дали да се враќам или да си барам друга работа

clock-img

26.09.2010, 18:06

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Е аман бе... толку им е трпението, а?

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

26.09.2010, 18:10

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Во јули 2 дена не бев на работа, требаше да се сликаме за пасош, а и нина сабајлето крена температура па немав на кого да ја оставам и тогаш ми рекоа дека боледување не е дозволено, дека ако детето ми е болно треба да се снајдам и ми скратија 10 % од плата. А и месец ипол ми каснат со другата плата.. абе катастрофа

clock-img

26.09.2010, 18:57

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Сега седнувам да пијам едно кафе. Значи капнав цел ден. Мразам недела user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

26.09.2010, 19:34

clock-img

lukas

pencil-img

2148

kaj mene sekoj den mi e ist i nekogas se potsekam deka e nedela deka e mm mi doma od sabajle ednas vo nedela zamislete mu rekov ej so baras be doma,hahaha i mi vika nedela e mori ej,,,ahahha,jas izguben slucaj sum od ko se porodiv so lukas i od koga prestanav da rabotam,denes jas se sakativ samo od ajvar jadenje...lele ke klam nekoe kilo samo od denes..ama prsti da izlizes e..

clock-img

26.09.2010, 23:12

clock-img

Mamicka3

pencil-img

755

zenski aj da ve castam kafe (izvinete ama od mob. nemozam da stavam slika) Trajce vecerva i oficijalno proode hihih radosti i od negova strana utre zdravje boze ke pravime postapalki

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

clock-img

26.09.2010, 23:16

clock-img

mama26

pencil-img

3977

user posted image user posted image user posted image za trajce    

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

26.09.2010, 23:22

clock-img

Mamicka3

pencil-img

755

da Maca redno bese od 9 meseci se maci gazeto mu e tesko

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

clock-img

26.09.2010, 23:23

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

user posted image user posted image user posted image bravo za tvoeto zlatce Mamicka 3

Последни статии

article-img