cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Чамче-муабет

clock-img

18.07.2010, 15:31

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

сега имам мака број 2! треба садопер да купам... и не знам дали само долниот дел или целата кујна да ја менувам... Непланирани трошоци мразам на цел свет најмногу.

Леле какво гадно бешееееее!!! 10 крпи упропастив! Не ми текна со греблата и лопатите на децата кофа да полнам!

user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

18.07.2010, 15:47

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

виктори и на нас истото ни се случи лани и сега секоја недела ставам средство за чистење одвод во кујна. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

18.07.2010, 16:01

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Viktori ima sredstvo so koe moze da se odzatne cevkata , premnogu e jako . Inaku jas ednas nedelno domestos obavezno stavam vo cevkite i od ova sredstvoto ednas vo 2 meseci i dosega ne sum imala takov problem

Биди тоа што си

clock-img

18.07.2010, 16:01

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

а бе ставив и јас пред некое време. Ама оти има многу кривини, изгледа потешко пробива.
Нема врска, сега ќе знам. Бутај сајла на 2-3 месеци и готово user posted image

clock-img

18.07.2010, 17:44

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

здраво и од менеuser posted image
во два дена имаат многу написаноuser posted image али јас читам бавноuser posted image

имајте пријатен денuser posted image user posted image

clock-img

18.07.2010, 19:01

clock-img

mama26

pencil-img

3977

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

а бе ставив и јас пред некое време. Ама оти има многу кривини, изгледа потешко пробива.
Нема врска, сега ќе знам. Бутај сајла на 2-3 месеци и готово user posted image

епа виктори немој многу со кривини знаеш потешко влагаат.купи нешто поправо за поубаво да си отпушишuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.07.2010, 19:35

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Поздрав до сите. Ми недостигавте ... Овие 2 дена супер си поминав - се изнаиграв и изнајадов како за цела година user posted image Заборавив на одредениот режим на исхрана, но оправдано - таков беше редот. Од утре пак по старо user posted image Денес заврна и кај нас, но убаво дојде, освежи од жештините. Кај останатите што се случува?

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

18.07.2010, 19:37

clock-img

mama26

pencil-img

3977

се по старо битола,можеш да прочиташ да не испаднам оговарачка јас.биди па и ти порадознала малкуuser posted image user posted image user posted image убаво што ни се врати.user posted image

clock-img

18.07.2010, 19:41

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Прочитав тоа што е, мислев кај оние што не пишале, што ги има поретко user posted image Поздрав и до тебе user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

18.07.2010, 22:15

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

хелоу? Вац ап? user posted image

clock-img

18.07.2010, 22:17

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

хелоу? Вац ап? user posted image

натинг user posted image

clock-img

18.07.2010, 22:20

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

user posted image user posted image user posted image
Агнес!!! Хау ар ју???Лонг тајм ноу син!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.07.2010, 22:21

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

оуууу мај нек, мај нек

clock-img

18.07.2010, 22:21

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

џасмин мааааа user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.07.2010, 22:25

clock-img

mama26

pencil-img

3977

ју ар соу фани

clock-img

18.07.2010, 22:27

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

user posted image user posted image user posted image
Агнес!!! Хау ар ју???Лонг тајм ноу син!!!

ајм моуст сртнли лузинг мај мајндuser posted image
вејтинг ис килинг ми словли бат шрлиuser posted image

clock-img

18.07.2010, 22:29

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ју хед гуд тајм дис викенд?

clock-img

18.07.2010, 22:31

clock-img

mama26

pencil-img

3977

влегува наркоман во црква и му вика на попот-кај си бе нингја?многу ти е убав опремен станот со убави постери ама некако стари ти сеuser posted image

clock-img

18.07.2010, 22:32

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Јасмина, бре, па не се најде ли некој да те измасира до сега??? user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.07.2010, 22:34

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

сан, пул, свиминг... фор а сплит секонд ај олмост форгот македонија енд ден тошеееее, еври секонд сонг он д рејдијоу вас хисuser posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

18.07.2010, 22:35

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

бев вчера кај сестра ми на спиење ме здроби од масирање, и рачно, и со масажер, и сеа сум исто, плус ме боли и кожата... user posted image се напив све, сега и бруфен пиев, ако ми помине од него, те частам табла Ц-витамин...ако не ми помине до сабота... лесно ќе ме препознаете кога ќе преминувам улица... сосе количка ќе се вртам user posted image

clock-img

18.07.2010, 22:38

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Почна концертот на Цеца...не ја обожавам, но дефинитивно Прилеп се надмина себеси во организираност. Какви спектакли имало на годинашниот ПивоФест, ова е нешто невидено во Македонија!
Мислам да не беше Домот на култура ќе ја видев Цеца од тераса што фустан носи, толку сум блиску user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

18.07.2010, 22:39

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

јасмина наполни си када со топла купка, опушти се и одмарај. цело тело ќе ти се опушти, па и вратот. ако не, земи си од аптека крема поменол - мене многу ми помага.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

18.07.2010, 22:40

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Jasmina27

бев вчера кај сестра ми на спиење ме здроби од масирање, и рачно, и со масажер, и сеа сум исто, плус ме боли и кожата... user posted image се напив све, сега и бруфен пиев, ако ми помине од него, те частам табла Ц-витамин...ако не ми помине до сабота... лесно ќе ме препознаете кога ќе преминувам улица... сосе количка ќе се вртам user posted image

да биде добро за неколико дена user posted image  

clock-img

18.07.2010, 22:40

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

палешке значи журка ви е дома а?!?! кај нас кога има дешавка некоја на плоштад ние нема потреба да искачаме, се се слуша. 

Последни статии

article-img