за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
06.10.2010, 23:08
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe
ke treba da si go smenam nikot bre,od bebe vo baba fala za cestitkite samo da bide se vo red
Се надевам амелбебе дека навистина ќе треба да го смениш во баба, па чекаме веста да биде потврдена, па заедно да ги броиме деновите до раѓањето на внучето
06.10.2010, 23:10
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka
леле, Амелбебебе , дури сега прочитав! Многу се израдував. Ајде, турај ја и снајка на форумов! Нека е со убаво, лесно и радосно!!! Се нешто ми се врти низ глава дека јас ќе бидам идната РР баба, хи, хи. Со Господ напред!
И мене ми се врти дека ти ќе бидеш следната свекрва на рр Анушка, па после и баба, само за убаво нека е
06.10.2010, 23:12
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly
Оооооо ова мора да го објавам и на РР. ММ ја преслекол Матеа, а истовремено сварил и кафе, па сега мора да одам да пиеме заедно.
ММ досега 2 пати пробал да го преслечи, и целиот смешки е, треба да го снимам или подобро да го сликам зошто нема што да се сними, го слекува и со едната рака му ја држи едната нога нагоре, а со другата рака, другата нога иии нема повеќе раце за преостанатата работа, па морам јас да се вмешам и толку од неговото преслекување
06.10.2010, 23:44
mama26
3977
dobra vecer im back
06.10.2010, 23:46
lukas
2148
dobra vecer mama26 kade bese? od kaj se vrati?
07.10.2010, 00:07
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly
Оооооо ова мора да го објавам и на РР. ММ ја преслекол Матеа, а истовремено сварил и кафе, па сега мора да одам да пиеме заедно.
ММ досега 2 пати пробал да го преслечи, и целиот смешки е, треба да го снимам или подобро да го сликам зошто нема што да се сними, го слекува и со едната рака му ја држи едната нога нагоре, а со другата рака, другата нога иии нема повеќе раце за преостанатата работа, па морам јас да се вмешам и толку од неговото преслекување
Море си знае тој се, ама ретко се покажува. А еве еднаш што му се случи, се изнасмеав. СПиеше Матеа во креветчето, и кога се разбуди, тој ја зема, и гледа таа од претање си ги соблекла чорапчињата. И бара, бара едното чорапче го нема, само едно најде и и го облече. Барам и јас, нема чорапче, па викам дај други да и облечам. И кога да ги облечам новите чорапчиња, гледам таа на едно ноже носи две чорапчиња, а на другото ни едно. Таа си го соблекла само едното чорапче, а тој го нашол и и го облекол пак на тоа ноже што си имало чорапче, смешки
07.10.2010, 08:51
Viktori
5329
Како сте женички??? Врнежливо, ладно, само за пред компјутер
Сега кафе ќе правам, па кој е за нека кажува
07.10.2010, 09:01
arh_diz
7198
Jas sum za viktori mm otide na rabota mene ne mi se stanuvase da pieme kafe
07.10.2010, 09:14
Палешка РР
7505
И јас и јас
Инаку денес повторно ќе одам по боловање, па да бидам раат до крајот на месецот
07.10.2010, 09:20
Viktori
5329
Повели арх_диз тазе и мелено и варено
07.10.2010, 09:24
arh_diz
7198
Fala viktori, ajde Paleska ima i za tebe
07.10.2010, 09:29
Martins mom
3342
Гуд морнинг лејдис... еве и јас ќе си се послужам од кафенцето...како сте? Виктори како ти е мачето?
07.10.2010, 09:30
Viktori
5329
хахахаха уплав има позади кревет е сега
07.10.2010, 09:33
Martins mom
3342
На бајачка да го носиш Дај му млекце, излажи го некако да излезе кутрото...ти одма со строго го имаш фатенои сега не знае умот кај му е А машко е или женско? Ако е женско снаа да ја правиме за мојот мачор
07.10.2010, 10:03
Viktori
5329
а за млеко си дојде сама мачка бе, само корист кога има ме дружи. Ни се измоча у ходник сабајлево. женка е, ај ќе се посватиме еднаш па ќе ја стерилизирам. Паметна женска да биде
07.10.2010, 10:12
Martins mom
3342
Амелбебе е прва свекрва, баба на РР...а ние ќе бидеме првите сваќи на РР
07.10.2010, 10:17
Viktori
5329
и куп внуци ќе си имаме, ај нека не стигне некоја ако може
07.10.2010, 18:39
Glück90
333
rr imam edna dilema i sakam da mi pomognete.Neznam kade da go postavam kako takvo pa zatoa tuka ke ve prasam.Edna drugarka ovde ja zapoznav na kurs saka da se sretneme da ni se zapoznaat mm i vika dali ste tuka vo sabota vecerta da se vidime.I sega sto e prasanjeto.Jas ne ziveam sama imam sveki ako gi viknam na vecera i tie ke se tuka i da nemozes da prdnes sekogas e taka koga imame gosti samo tie da zborat so niv.A vtora varijanta mi e da gi izneseme na vecera nekade.Pomagajte
07.10.2010, 18:41
prettygirl
398
e da ti kazam pravo da gi odnesite na vecera najubavo ke bidi ke si popravite na raat muabet i mirna glava, ti kazuvam od iskustvo znam kako e pozz
07.10.2010, 18:43
Glück90
333
abe jas ne znam veke ni zosto prasuvam koga znam sto ke napravam fala mnogu prettygirl
07.10.2010, 18:44
prettygirl
398
nema problem da znaes deka nema da zgresis :D
07.10.2010, 18:48
Glück90
333
07.10.2010, 19:05
ananikol
1568
Dobro verec cuci i od mene!!!!
Konecno se preselivme.... mi trebase nekolku dena od silni paketi da stignam do laptopot no tuka sum,pozdrav do site mi nedostigavte
Prekrasna vest amelbebe,ajde pocelo je pocelo ... znaci sega amelbebe,pa anuska pa jas pa paleska auuu so interesno ke bide..
07.10.2010, 20:27
soncogled
58
ananikol, so zdravje da si sedite vo novoto domce