за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
blaze si vi jas deneska sum spiela od 5 do 10 30 i zemjotresot me razbudi inace ke prodolzev do sabajle.i sega ne mi se spie
08.10.2010, 01:38
lina 25
59
leka nok i na tebe anuska ubavo da spies,a za zemjotresot citav i se iznasmeav
08.10.2010, 01:38
maripoza
121
видов дека имало земјотрес но јас не сум од тој дел на мкд така да не осетив ништо..
08.10.2010, 01:40
lina 25
59
pa i ja ne go osetiv nego maz mi go zemal sin mi vo race toj celiot obesen spiese i dotrca kaj mene vo spalna zemjotres brzo stanuvaj,od pamet me izvadi jas neznam koe vreme e iskacam na tarasa site komsii nadvor na tarasi sreka sto sum na 1 sprat vo zgradava
08.10.2010, 01:45
maripoza
121
аууууу е толку ли многу е бил јак.
08.10.2010, 01:47
lina 25
59
pa najverojatno ubavo zdrmal
08.10.2010, 01:47
lina 25
59
ti od kaj si?
08.10.2010, 01:50
maripoza
121
леле јас сум малку тешка за тие работи само два пати имам почувствувано земјотрес посебно тој што беше минатата година во мај сите луге ги извади од памет
08.10.2010, 01:51
maripoza
121
јас сум од струмица ама веке една година живеам во италија
08.10.2010, 01:55
lina 25
59
blazesi ti i jas mnogu ja sakam italija kako zemja
08.10.2010, 02:00
maripoza
121
хехе знаеш како велат постарите убаво е да прошеташ и да видиш разлишни земји и култури ама дома си е дома.дали уште не сум навикната незнам ама имам носталгија уште. и плус треба да учиш јазик нова средина ама тоа е кога се мора се мора..
08.10.2010, 13:14
amelbebe
1105
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka
почнав децва по соби да собирам, да ги пикам под носечки столб... се извадив од памет... Му викам на мм „а ти, бе што не пр.... ш стварно, се извадив од памет од земјотресов!!!“
JAS ne go osetiv zemjotresot,inaku beter sum od tebe prebleduvam celata i gi vadam domasnite od takt so mojot strav od zemjotresi,sreka ne bev doma vo toa vreme bevme vo dvizenje so kola i ne go osetiv,a svekrva mi ja razbudila Altana od spienje i od kaj nas otisle pozadi kuka kaj nea,koga se vrativme zenata prebledena mi vika ja razbudiv i ja donesov kaj mene,e ubavo vikam ste napravile,mesto kaj nas da ostanevte nedaj boze da imase pojak kaj ke pobegnevte od pozadi kuka,i i rekov drug pat ostanuvanje kaj nas i polesno e niz vrata na uluca
08.10.2010, 13:18
big_mama817
1331
ни з од земјотрес не сум осетила сме спиеле со Тарик изгледа добро штом не сме се помрднале
08.10.2010, 16:01
AnnaMolly RR
6409
Јас бев во веце а мм гледаше тв. И ми се причини како некој да ме бутна! Се стрчав по гаќи а мм ме чека пред веце зашто знае дека ептен се плашам од земјотреси Набрзинка се облеков, го земавме Филип и се симнавме малку доле кај свеки да не случајно дрмне пак. Цела ноќ око не склопив од страв
08.10.2010, 16:23
agnes77
1959
земјотрес ... ма само да сте ми сви живи и здрави имајте убав викенд со пуно сонце ... код нас уште ништо ново ... денес е петок а кој знае ако смо достигли на ред за комисија чекаме и видиме нели
08.10.2010, 17:15
mama26
3977
ni jas nisto ne osetiv
08.10.2010, 18:04
lukas
2148
lele ete sega jas slusnav na vestite samo so ve procitav a vo kolku satot bil?lele jas koga bese zemjotreosot vo 199_ nekoja godina zaboraviv tocno koja godina ,bev manata od viskoka zgrada so tula,i nemozev da disam uf od togas uh kako mi e strav..
08.10.2010, 18:17
Bitolcanka
2461
Како сте пријателки? Јас само што пиев салеп. Немав пиено од минатата зима - баш добро ми дојде. Подготвив и за вас
08.10.2010, 18:19
lukas
2148
fala sograganke no eden takov ke mu treba na mm mi bolen e,piese pred malku paracetamol,jas si pijam kapucino koj e za?
08.10.2010, 18:24
Bitolcanka
2461
И јас сум настината, па да ме згрее малку Инаку јас пијам и капсули - vibramicin и таблети - paracetamol. Без таблети, само со чај не ми минува, ме држи 2 недели. Тоа е, кога не се чувам, сега ќе се "трујам". Памет за другпат
08.10.2010, 18:29
mama26
3977
da ni ozdravis pobrzo bitolcanke ni falis pocesto tuka
08.10.2010, 18:45
Bitolcanka
2461
Фала мама26 На моменти чувствувам и дека нема што да кажам (повеќето теми се за брачен живот, проблеми и сл.), па си велам ептен делам Оние со ист статус помалку ги има, да не бидам малцинство
08.10.2010, 21:12
Џесика
2036
Кај сте женчиња мои рингерајски? Мојот прерасен сопруг ми набави интернет, ми го донесе лаптопот да се занимавам, ама пуста ја душа немам во мене. Борјан спие моментално, приклучен е на инфузија цело време, триста испитувања, боцкања, брисеви... ме боли исто како кога бев на пораѓај... дете ко дете само мрда, прета, божем го залажувам со супер ѕвезда... ајде ќе издржиме уште 3-4 дена... ве мислам и ми фалите!
08.10.2010, 21:23
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика
Борјан спие моментално, приклучен е на инфузија цело време, триста испитувања, боцкања, брисеви... ме боли исто како кога бев на пораѓај...
уффф џесика ви посакувам среќа и здравје
08.10.2010, 21:29
mama26
3977
sto se slucuva so borjan?zasto e na infuzii...se nadevam za brzo ozdravuvanje