за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
10.10.2010, 22:35
nadica
4381
жени како сте има ли некој????????? леле деновиве нешто или мене нешто ми фали (пмс) или на сите други им фали по нешто се карам и расправам за ситници и навлегувам во непотребни дебати и препирања дури и сама не се трпам
инаку да се пофалам две другарки се породија па така станав тета на квадрат а надица дадичка која цел ден раскажува како ќе си игра со бебињата
10.10.2010, 22:44
mama26
3977
sreka deneska bese toplo pa se prosetavme,inaku dosada ke me ubie dobri sme nadica...jas koga imam sum najvredna togas najveke cistam ti kako si mi?kako e nadica?
11.10.2010, 16:06
agnes77
1959
Честит празник 11 Октомври на сите мои МК пријатели ви посакува Агнес
11.10.2010, 17:11
Viktori
5329
Фала, Агнес!
Туку.... го осетивте ноќеска земјотресот??? Јас сум заспала и ме разбуди околу 2 ипол... аман веќе.. не можам ни да спијам саглам...
11.10.2010, 18:39
Octavia
617
Да! Јас рипнав од кревет како на федери да сум . Ептен ми се језиви земјотресите, посебно тоа колку сме мали, неважни и беспомошни пред природата .
11.10.2010, 19:49
Bitolcanka
2461
Премногу го мразам ваквото време, есен-зима Не знам дали има и други како мене, одвај чекам да дојде пролет ... Кога би можела да ја преспијам зимата, како мечките - супер би било Ќе одам до кај "свеќи", ја немам видено одамна Ќе погледаме некое филмче со дм. Вчера дека без компјутер (последен пат по умот на бате ) се изнагледав серии за цело време што не гледав ТВ - почнав со "Кога лисјата паѓаат" (мислам така се викаше, смешна ми е свекрвата на Фикрет, па се заразив, гледав 2-3 епизоди, покрај мајка ми ), продолжив со нашата нова македонска серија "Од денес за утре" и на крајот изгледав игран филм со Камерон Дијаз (го испуштив насловот, не знам како се викаше), на МТВ 1. Вечерва ќе сменам на српска серија. Не сме го изгледале "Рањени орао", го гледаме од мај Кај и да е, до Нова година ќе го догледаме најверојатно Поздравче до сите
12.10.2010, 00:32
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
Премногу го мразам ваквото време, есен-зима Не знам дали има и други како мене, одвај чекам да дојде пролет ... Кога би можела да ја преспијам зимата, како мечките - супер би било
Есента и мене ме депримира, не ја сакам, сакааам пролет, па кога ќе ми текне дека од утре ќе треба и оган да се пали и да се малтретирам по цели денови со тоа, со дрва ууух ме фаќа нерва не можам
12.10.2010, 00:38
ananikol
1568
Stavi si podno greenje i nema da imas maka so drvata
Anushka
1392
АЈЈЈ, двојчиња бе каде ви е младоста, романтиката?
Во пролет: оси, бубачки, испити, целулитчето од зима се` се гледа, плус депилации, глупости... а едно жешко, па потење, аман во есен: шушкање на жолти лисја, мирис на зимница, топол капут, прегратка за загревање, ќумбенце со дрва, костени, ммммм, па планови за Н. Година, па чизмите од лани на попуст... плус тука се и подвезици, секси црна чипка...
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
Есента и мене ме депримира, не ја сакам, сакааам пролет, па кога ќе ми текне дека од утре ќе треба и оган да се пали и да се малтретирам по цели денови со тоа, со дрва ууух ме фаќа нерва не можам
Исто и мене - се грееме на дрва и постојано треба да се надгледува да не загасне огнот + денот е пократок, времето студено, не се шета, натрупани со облека делуваме подебело ... 1000 маани на зимата, покрај некои предности што ги има Ептен сум зиморлива, лани еднаш многу настинав (баш за роденденот), па се наоблекував како за на Сибир, се' по 2-3 пара
12.10.2010, 00:42
Bitolcanka
2461
Ех Анушке ме изнасмеа, како и секогаш - реална, а и духовита истовремено Се' тоа е така, но зависи од условите - зимата е и пречка за почести средби на оние во врска, поголем трошок за бензин, излегувања, превоз ... А обврски околу учење секогаш има - ако си наметнеш сам нормално ... Се' сами си правиме...
12.10.2010, 00:44
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol
Сепак топлината со дрва е незаменлва, а и веќе си купивме камин минатата зима, сега ќе треба да го продавам
12.10.2010, 00:47
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka
АЈЈЈ, двојчиња бе каде ви е младоста, романтиката?
Во пролет: оси, бубачки, испити, целулитчето од зима се` се гледа, плус депилации, глупости... а едно жешко, па потење, аман во есен: шушкање на жолти лисја, мирис на зимница, топол капут, прегратка за загревање, ќумбенце со дрва, костени, ммммм, па планови за Н. Година, па чизмите од лани на попуст... плус тука се и подвезици, секси црна чипка...
Анушка за малку што не ме натера да ја засакам есента, хм... сепак не, освен шушкањето на жолтите лисја под нозете, друго ништо не сакам, но оваа есен, со бебушот мал, тешко дека ќе го доживеам тоа чувство Па ок, ќе ја користам прегратката за загревање повеќе пати оваа есен
12.10.2010, 00:53
ananikol
1568
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
Сепак топлината со дрва е незаменлва, а и веќе си купивме камин минатата зима, сега ќе треба да го продавам
Neznam nemam islustvo so greenje na drva no znam deka parnoto go isklucivme poradi podnoto greenje.Nema poubavo od nego...a so poubavo sakas koga toplinata ti doaga oddozdola..em celosna iskoristenost em topli noze em sega go priklucuvas i vednas osekas toplina...i mnogu bitna rabota ne go susi vozduhot....
12.10.2010, 00:54
Bitolcanka
2461
Вистина - прегратките се потопли во зима, бакнежите понежни, зборовите послатки Сепак ќе ја издржам некако најтешката зима - последна домче, под старателство, како нечие дете
А дрвата и разгорувањето на огнот е здодевно на моменти, но и романтично - го слушаш звукот, ја чувствуваш топлината, со винце, тивка музика и прегратка со саканиот ...
12.10.2010, 00:57
ananikol
1568
E da... i ti si vo pravo samo sto utroto e gorka realnost kora rano na utro ke mora da go palis ognot..kocannnnnn
12.10.2010, 00:59
ananikol
1568
I plus ako pocni da cadi...za bi romantika
12.10.2010, 01:02
Bitolcanka
2461
Така е пријателке. Но, по навика, речиси сите ние, се' што ни' е на дофат (полесно се добива, поблиску е, бесплатно е ...) помалку труд вложуваме, помал интерес имаме, губиме желба, стануваме мрзливи, немотивирани и обратно. Се' има цена, тежина, убавина.
12.10.2010, 01:06
Bitolcanka
2461
I plus ako pocni da cadi...za bi romantika
Каде што чади таму се јади - така барем велат Се шегувам Маката е додека се запали, потоа се' е полесно нека чади, нека се собира дим колку сака ... Има вентилација, различни ароми ... решенија колку сакаш
12.10.2010, 01:16
ananikol
1568
Komsivkata nad majka mi pokraj parnoto si pravese eksperimenti za da se gree so drva poekonomicno i bilo.....pa luge koga vrati odzakot po podolnite spratovi ke ne ispogusese,ne i tekna poveke za greenje na drva..
12.10.2010, 01:20
Snowhite RR
5042
Кај мајка ми имавме подно греење,најмногу го сакав затоа што обожавам да седам наземја(на тепих т.е. ), па не ми беше ладно на г**от Се надевам оваа зима ќе биде полесно со каминчето, зошто минатата така испадна, касно ги купивме дрвата и беа водени, па многу беше тешко со огнот, зошто во него се става едно големо нерасцепено дрво и си гори неколку саати нема потреба од набљудување, ама нашите како што реков беа водени мораше да се сечат на потанки и гореа за 5 мин, а јас дома сама со мало бебе, само ми гаснеше и по 10 пати во денот го палев, живци искинав . Затоа оваа година си купивме посовреме дрва, па си викам лесно ќе биде
12.10.2010, 01:21
ananikol
1568
Kako i da e..sekoj si ima svoi pricini.
Mojata e... sakam da mi e topol i zad kot vo wc
12.10.2010, 13:45
gvenda
188
moze e off topic ama slucajno primetiv deka glasanjeto za porodilna prikazna ne e vo red pr. preeska edna prikazna imase 144 glasa sega 87 kako e mozno neznam cisto onaka ne deka e nesto strasno ama neka e kako sto treba neka bide ferski glasanjeto
12.10.2010, 14:01
Julie1
2354
ИЗВОРНА ПОРАКА: gvenda
moze e off topic ama slucajno primetiv deka glasanjeto za porodilna prikazna ne e vo red pr. preeska edna prikazna imase 144 glasa sega 87 kako e mozno neznam cisto onaka ne deka e nesto strasno ama neka e kako sto treba neka bide ferski glasanjeto
Драга гвенда, погледни одговор во породилни приказни, токму кај таа приказна која ја наведуваш се приметени нерегуларсности и нефер гласање и е времено интервенирано.