за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
17.10.2010, 11:11
***Lide***
341
da prekrasno vreme samo za setanje samo sto nie sega spieme pa poposle sigurno ke izlezime
17.10.2010, 11:21
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
Кај нас е сончевоооо...ај ние ќе шеткаме и за вас
договорено
17.10.2010, 13:59
lukas
2148
Леле колку убаво пеее!! user posted image И многу убаво изгледа. Брат ти е лукас?
не ,емил не ми е брат ама ми е како брат,брат ми свири во групата со него банд иснтрументал,тој му е пејач во групата.....ПОНЕДЕЛНИК биде на народ пита на пинк но нема пинк изпукавме од нерви....и сега ке се снаогаме некако за да го гледаме....вцера преку скајп една другарка ни го пусти камерата вперена во телевизорот и така некако го гледавме....позз
17.10.2010, 15:00
mama26
3977
ubavo lukas za bratti sto se probil,zasto i onaka se e so vrski.deteto vredi izgleda i go biva.bravo nekako denes muabet ne mi se pravi,usta ne mi se otvara ednostavno mrza nekoja me fati i zigleda ke ve druzam celden dosadno mi e...
17.10.2010, 19:28
prettygirl
398
ee lukas jas gi gledav instrumental na tera i zatoa od negde poznato deteto mi padna inace ako nemozis za pink da se snajdis ima na net nekoi stranici kaj so mozis da gledas vo zivo tv ama neznam kako se vikaat.Ako ne ja pustat pink ke se rasprasam poz
17.10.2010, 20:57
mama26
3977
dobra vecer,samo sto si napraviv zakuska i si sednav da ve druzam i mezam
17.10.2010, 20:58
Mamicka3
755
nesto ni ja mema nadica denes taman se resiv da pieme kafe zaedno bev vo negotino nisto drug pat,momentalno sve veles na avtopat zeni vrne istura. nadica so im teknalo da go napravat semaforot duri za cudenje
17.10.2010, 22:38
lukas
2148
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
dobra vecer,samo sto si napraviv zakuska i si sednav da ve druzam i mezam
ti zakuska jas kafence m,m,m, m,...nazdravje mama26...
17.10.2010, 22:43
mama26
3977
fala zdravje da imas,nazdravje tebe kafence lukas
17.10.2010, 22:52
nadica
4381
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mamicka3
nesto ni ja mema nadica denes taman se resiv da pieme kafe zaedno bev vo negotino nisto drug pat,momentalno sve veles na avtopat zeni vrne istura. nadica so im teknalo da go napravat semaforot duri za cudenje
е сега да можев ќе си каснев од га от за нареден пат ако не се јавиш ќе мисллам дека ме избегаваш инаку денес бев во кавадарци убаво времето па да го прошетаме и нивниот панаѓур
...а семафорите се долга приказна -за да создаваат застој во сообраќајот и -за да се пишат казни (работа за полицајците)
СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
18.10.2010, 07:44
arh_diz
7198
RR se uspale ova utro
18.10.2010, 07:57
Палешка РР
7505
Добро утро Рингераја, добро утро arh_diz, како сте со малото бебче?
18.10.2010, 08:20
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
RR se uspale ova utro
ААА грешка си! Јас децата во училиште ги носам ова време, па имам една две мајки за кафе што ми се или барем едно + 10 минути муабети и смеење од сабајле, затоа закаснив на РР...
18.10.2010, 08:53
nadica
4381
не е точно дека сме се успале само прво обврски потоа задоволство како што е рр добро утро и од мене еве го ставив кафето па кој сака нека повели
18.10.2010, 11:40
Glück90
333
dobar den sreken den i od mene
19.10.2010, 15:03
Палешка РР
7505
Како сте пријателки? Јас од вчера немав нет Тешко, мноооогу тешко ми беше
19.10.2010, 15:14
lukas
2148
dobri sme paleska ti kako si,ti vcera net nemase ,jas nemozev red da fatam za na komp,samo so stanal eden sednal drug...pa denes duplo sedam...
19.10.2010, 15:28
arh_diz
7198
lukas ke moras uste eden kmp da kupis
19.10.2010, 15:30
Maca25
7558
здраво пријателки. јас се одморив после свадбата на брат ми, одморив стапала, раце и мозок свадбата беше прекрасна, брат ми и снаа ми како од бајка, преубави, се помина во најдобар ред, се изнаигравме, изнапеавме, се изнаплакавме од среќа ( тоа јас лиглата). едвај чекам слики па да го видите среќниот пар.