cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Чамче-муабет

clock-img

19.10.2010, 16:08

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Како сте пријателки? Јас од вчера немав нет user posted image Тешко, мноооогу тешко ми беше user posted image  user posted image

верувам и јас се исто така чустувам, кога  интернет не даботаuser posted image

за мене било су веч болја времена ... не могу баш прихватити, да можда никада не дочекаме комисија, да деца би могл бити посвојена веч прије пола године и да они који имајо моќ, да нешто промјене не ураде ништо ...  дал је заиста свима свеједно за деца ...

clock-img

19.10.2010, 16:52

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Како сте пријателки? Јас од вчера немав нет user posted image Тешко, мноооогу тешко ми беше user posted image  user posted image

верувам и јас се исто така чустувам, кога  интернет не даботаuser posted image

за мене било су веч болја времена ... не могу баш прихватити, да можда никада не дочекаме комисија, да деца би могл бити посвојена веч прије пола године и да они који имајо моќ, да нешто промјене не ураде ништо ...  дал је заиста свима свеједно за деца ...

агнес мила, знам дека е многу време поминато и дека ви е давана лажна надеж, но ти не смееш да се предаваш. имај позитивни мисли, иако е тешко, но мора да си и физички и психички стабилна за твоите дечиња (кои сум сигурна дека ќе ги имаш). user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

19.10.2010, 17:58

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

Фала маца во право сиuser posted image . Навистина е тешко, али јас сум борец, не жртва (а ако неким би више одговарало да сум жртваuser posted image )

clock-img

19.10.2010, 20:00

clock-img

Acina

pencil-img

110

да ли може некоја РР од Кавадарци да ми пише пп да ја прашам нешто...позз се најдобро на сите 

clock-img

19.10.2010, 23:10

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Snowhite, почна да одиш на работа? Кажувај пријателке како поминувате, јас верувај се распаметив што ќе правиме и таа и јас user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

20.10.2010, 00:09

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Не, имам боледување до крајов на месецов, после ќе видиме, не знам и јас што ќе правам, не верувам дека ќе можам да го продолжувам веќе, ако одам на работа не знам кој ќе го чува, ако не одам, една плата помалку и ум немам во главава што, како, а времево си поминува, уште десетина дена. Ти да не почна?

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

20.10.2010, 00:17

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

И јас имам боледување до крајот на Октомври, а од први ноември готово, морам да почнам. Мајка ми ќе ја чува еден месец, ќе го земи цел одмор, а после незнам, барам жена.....многу ми е тешко user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

20.10.2010, 00:30

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Јас пак сум навикната да одам на работа, не ми е тоа некоја новина, ама барем кога веќе одам, да имав и полно работно време, за чување секако мм ја чува. Кај нас улогите се сменетиuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

20.10.2010, 00:52

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Блазеси ти, јас не знам како мм ќе го чува кога ќе треба, сега само 5 мин ќе го подржи в раце и ми го дава одма мене, побрзо јас и Михаил ќе се навикнеме, ми се чини, отколку него да го научиме да го вардиuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

20.10.2010, 14:24

clock-img

mama26

pencil-img

3977

kako ste zenski?

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

20.10.2010, 15:38

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

mama26 dobro sme kako si ti

Биди тоа што си

clock-img

20.10.2010, 15:49

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

јас сум супер, ја успав нина, ставив ручек, си направив кафе и конечно седнав на компјутер. се изнашетавме денес со нина, како сум ја уморилаuser posted image . бевме по продавници низ гтц, па на кафе, па на трчкање низ плоштад, во тинекс и дома на спиење.
арх_диз како user posted image ? мирен е?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

20.10.2010, 15:51

clock-img

nadica

pencil-img

4381

еве ме и мене ама со будна надица тешко дека ќе можам да ве следам

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

20.10.2010, 15:52

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Denes cel den spie mozebi zatoa sto e oblacno vremeto , duri ne izlegovme ni na prosetka

Биди тоа што си

clock-img

20.10.2010, 16:06

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

еве ме и мене ама со будна надица тешко дека ќе можам да ве следам

истото ми се случува и мене со нина, абе сака цело време до неа да бидам. а ме види дека одам накај кујна се стрчува по мене и ме влече за нога. сега не ми даваше ручек да правам. а камо ли на комп. да седнам...неее, тој бил нејзин.

clock-img

20.10.2010, 16:25

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Јас имам шишки! Имав денес "жута минута" и добро е само на шишките што остана user posted image user posted image user posted image

Туку, да прашам, кога се фарба со фолија само горните прамени се фарбаат или одвнатре на косата?

Некој туторијал сега ќе барам.. сакам сама нешто да испробам

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

20.10.2010, 16:36

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

мислам дека и од внатре се земаат прамени. сама ќе пробуваш?!?!

clock-img

20.10.2010, 16:40

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

eх, да Викотри, стварно ќе се гледаме на Халоуин следната  недела, ама не претерувај, те молам. Што жута минута ти беше тоа - кај шишки сега уште сама прамени ќе вадиш!!!!????
Ојд` на фризер за сефте, а после можеш и ама.
Инаку, ако си решила (знам, оти и ја ко етебе кога ќе запнам) подели ја косата на 4 дела или два, па одреди по колку фолии ќе ставаш симетрично. Почнуваш со подолниот слој од косата, вадиш цик-цак со чешел од праменот, шлапаш боја врз праменот и фолијата и завиткуваш. Се` така до крај, до горен дел. Седиш пола саат и миешшшшшшшшшшшш

clock-img

20.10.2010, 16:51

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Али за ова цик цак вадење ќе ти треба помош.

clock-img

20.10.2010, 16:54

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ахх одамна немам направено ништо на косава.. па морав...
и имам шишки! user posted image user posted image user posted image

инаку еднаш кога имав опасна жута минута, останав без 2 кубика коса! user posted image user posted image user posted image
Ко Сид Вишс, малку пократка, а бе ремек дело, ама од што ми е густа, ми се заглави машинката, па фризерот дома си го викав user posted image user posted image user posted image

инаку прамениве ме мачат.. црна ми е фарбана, за да ја осветлам треба бланш + боја..... ај ќе видиме до вечер што ќе смислам user posted image

Мацо25  кај отиде бе??

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

20.10.2010, 16:54

clock-img

***Lide***

pencil-img

341

zdr na site prisutni i jas sega podsednav malku da vidam sto ima novo go zaspav maliot inaku nema sansi da sednam user posted image

clock-img

20.10.2010, 16:56

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

тука сум цело време. нешто нетов ми е слаб ( а денес платив)

clock-img

20.10.2010, 16:56

clock-img

***Lide***

pencil-img

341

samo sto ekov go zaspav a eve go toj stana user posted image user posted image user posted image
spie samo po pola saat i za toa vreme jas sto pobrgu user posted image

otidov se citkame pokasno

clock-img

20.10.2010, 19:44

clock-img

mama26

pencil-img

3977

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

mama26 dobro sme kako si ti

fala na prasanje i jas sum dobra ,malku omalaksana ama ne e strasno user posted image

clock-img

20.10.2010, 21:57

clock-img

mama26

pencil-img

3977

dobra vecer,denes izgleda sama ke si zboram.nikoj nigde nemauser posted image za muabet

Последни статии

article-img