за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Како сте пријателки? Јас од вчера немав нет Тешко, мноооогу тешко ми беше
верувам и јас се исто така чустувам, кога интернет не дабота
за мене било су веч болја времена ... не могу баш прихватити, да можда никада не дочекаме комисија, да деца би могл бити посвојена веч прије пола године и да они који имајо моќ, да нешто промјене не ураде ништо ... дал је заиста свима свеједно за деца ...
19.10.2010, 16:52
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Како сте пријателки? Јас од вчера немав нет Тешко, мноооогу тешко ми беше
верувам и јас се исто така чустувам, кога интернет не дабота
за мене било су веч болја времена ... не могу баш прихватити, да можда никада не дочекаме комисија, да деца би могл бити посвојена веч прије пола године и да они који имајо моќ, да нешто промјене не ураде ништо ... дал је заиста свима свеједно за деца ...
агнес мила, знам дека е многу време поминато и дека ви е давана лажна надеж, но ти не смееш да се предаваш. имај позитивни мисли, иако е тешко, но мора да си и физички и психички стабилна за твоите дечиња (кои сум сигурна дека ќе ги имаш).
19.10.2010, 17:58
agnes77
1959
Фала маца во право си . Навистина е тешко, али јас сум борец, не жртва (а ако неким би више одговарало да сум жртва )
19.10.2010, 20:00
Acina
110
да ли може некоја РР од Кавадарци да ми пише пп да ја прашам нешто...позз се најдобро на сите
19.10.2010, 23:10
Палешка РР
7505
Snowhite, почна да одиш на работа? Кажувај пријателке како поминувате, јас верувај се распаметив што ќе правиме и таа и јас
20.10.2010, 00:09
Snowhite RR
5042
Не, имам боледување до крајов на месецов, после ќе видиме, не знам и јас што ќе правам, не верувам дека ќе можам да го продолжувам веќе, ако одам на работа не знам кој ќе го чува, ако не одам, една плата помалку и ум немам во главава што, како, а времево си поминува, уште десетина дена. Ти да не почна?
20.10.2010, 00:17
Палешка РР
7505
И јас имам боледување до крајот на Октомври, а од први ноември готово, морам да почнам. Мајка ми ќе ја чува еден месец, ќе го земи цел одмор, а после незнам, барам жена.....многу ми е тешко
20.10.2010, 00:30
Felly RR
7977
Јас пак сум навикната да одам на работа, не ми е тоа некоја новина, ама барем кога веќе одам, да имав и полно работно време, за чување секако мм ја чува. Кај нас улогите се сменети
20.10.2010, 00:52
Snowhite RR
5042
Блазеси ти, јас не знам како мм ќе го чува кога ќе треба, сега само 5 мин ќе го подржи в раце и ми го дава одма мене, побрзо јас и Михаил ќе се навикнеме, ми се чини, отколку него да го научиме да го варди
20.10.2010, 14:24
mama26
3977
kako ste zenski?
20.10.2010, 15:38
arh_diz
7198
mama26 dobro sme kako si ti
20.10.2010, 15:49
Maca25
7558
јас сум супер, ја успав нина, ставив ручек, си направив кафе и конечно седнав на компјутер. се изнашетавме денес со нина, како сум ја уморила . бевме по продавници низ гтц, па на кафе, па на трчкање низ плоштад, во тинекс и дома на спиење. арх_диз како ? мирен е?
20.10.2010, 15:51
nadica
4381
еве ме и мене ама со будна надица тешко дека ќе можам да ве следам
20.10.2010, 15:52
arh_diz
7198
Denes cel den spie mozebi zatoa sto e oblacno vremeto , duri ne izlegovme ni na prosetka
20.10.2010, 16:06
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica
еве ме и мене ама со будна надица тешко дека ќе можам да ве следам
истото ми се случува и мене со нина, абе сака цело време до неа да бидам. а ме види дека одам накај кујна се стрчува по мене и ме влече за нога. сега не ми даваше ручек да правам. а камо ли на комп. да седнам...неее, тој бил нејзин.
20.10.2010, 16:25
Viktori
5329
Јас имам шишки! Имав денес "жута минута" и добро е само на шишките што остана
Туку, да прашам, кога се фарба со фолија само горните прамени се фарбаат или одвнатре на косата?
Некој туторијал сега ќе барам.. сакам сама нешто да испробам
20.10.2010, 16:36
Maca25
7558
мислам дека и од внатре се земаат прамени. сама ќе пробуваш?!?!
20.10.2010, 16:40
Anushka
1392
eх, да Викотри, стварно ќе се гледаме на Халоуин следната недела, ама не претерувај, те молам. Што жута минута ти беше тоа - кај шишки сега уште сама прамени ќе вадиш!!!!???? Ојд` на фризер за сефте, а после можеш и ама. Инаку, ако си решила (знам, оти и ја ко етебе кога ќе запнам) подели ја косата на 4 дела или два, па одреди по колку фолии ќе ставаш симетрично. Почнуваш со подолниот слој од косата, вадиш цик-цак со чешел од праменот, шлапаш боја врз праменот и фолијата и завиткуваш. Се` така до крај, до горен дел. Седиш пола саат и миешшшшшшшшшшшш
20.10.2010, 16:51
Maca25
7558
Али за ова цик цак вадење ќе ти треба помош.
20.10.2010, 16:54
Viktori
5329
ахх одамна немам направено ништо на косава.. па морав... и имам шишки!
инаку еднаш кога имав опасна жута минута, останав без 2 кубика коса! Ко Сид Вишс, малку пократка, а бе ремек дело, ама од што ми е густа, ми се заглави машинката, па фризерот дома си го викав
инаку прамениве ме мачат.. црна ми е фарбана, за да ја осветлам треба бланш + боја..... ај ќе видиме до вечер што ќе смислам
Мацо25 кај отиде бе??
20.10.2010, 16:54
***Lide***
341
zdr na site prisutni i jas sega podsednav malku da vidam sto ima novo go zaspav maliot inaku nema sansi da sednam
20.10.2010, 16:56
Maca25
7558
тука сум цело време. нешто нетов ми е слаб ( а денес платив)
20.10.2010, 16:56
***Lide***
341
samo sto ekov go zaspav a eve go toj stana spie samo po pola saat i za toa vreme jas sto pobrgu
otidov se citkame pokasno
20.10.2010, 19:44
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
mama26 dobro sme kako si ti
fala na prasanje i jas sum dobra ,malku omalaksana ama ne e strasno
20.10.2010, 21:57
mama26
3977
dobra vecer,denes izgleda sama ke si zboram.nikoj nigde nema za muabet