cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Чамче-муабет

clock-img

22.10.2010, 10:24

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Што направивте жени...кафиња еден куп....се издрогиравме user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

22.10.2010, 10:27

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Hajde da se drogiramo user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

22.10.2010, 10:41

clock-img

Џена

pencil-img

40

Како или што да направам и мојата слика да се гледа???user posted image

clock-img

22.10.2010, 10:45

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Upotrebi go www.slikomat.com

clock-img

22.10.2010, 10:49

clock-img

nadica

pencil-img

4381

еве џена прочитај ТУКА ама најлесно ти е со copy/paste

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

22.10.2010, 12:06

clock-img

mama26

pencil-img

3977

отсутен

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Hajde da se drogiramo user posted image user posted image user posted image

user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

22.10.2010, 12:11

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Jas duri sega se oslobodiv neuspejav da se napijam kafe gledam ima golem izbor.mama26 kolku kafinja ti ispi utrovo user posted image

Биди тоа што си

clock-img

22.10.2010, 12:15

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

мммм кафееееее, одлично е user posted image
како сте .. се надам да најдоброuser posted image

јас сум ок, сакам петок, во петок работа комисија во Скопје и можеби ми дојдеме на ред user posted image
one day we'll get thereuser posted image  и тада не напијеме се само со кафеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2010, 12:59

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

pozdrav zenski jas i Ana Moly pieme zaedno kafence,koj saka ne druzi

clock-img

22.10.2010, 13:41

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

јас сакам да пијем кафе ама прво морам да завршам една работа user posted image

clock-img

22.10.2010, 15:46

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

амелбебе, уште ли се мачиш со таа сликата на аватарот? user posted image

Live and let live

clock-img

22.10.2010, 15:54

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe

Како помина кафица?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

22.10.2010, 16:01

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

со мало задоцнување среќен роденден Јанаuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

22.10.2010, 16:05

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Како помина кафица?

Супер. Се изнаправивме муабет, Филип заспа а Амел си играше со братучетка му. Ајде Мацо ела накај нас некој ден, не си многу далеку.

Live and let live

clock-img

22.10.2010, 16:32

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

амелбебе, уште ли се мачиш со таа сликата на аватарот? user posted image
[/q

da be nemozam da ja prefrlam,ne znam zostouser posted image uote]

clock-img

22.10.2010, 16:37

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

stvarno be luge ne mora se oficijalno da bidat organizirani druzenjata ajde koj ste vo blizina drug pat druzete ne,inaku si pominavme preubavoAnaMoly edvaj go uspa Filip za da Amel go razbudi samo za kratko vreme ne go ostavi deteto raat,inaku buckoto buntuvase malku pred zaspivanjeuser posted image user posted image user posted image za malotouser posted image

clock-img

22.10.2010, 19:47

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

супер за друженје

stvarno be luge ne mora se oficijalno da bidat organizirani druzenjata ajde koj ste vo blizina drug pat druzete ne

во мој случај, кога коначно ке дојдем, треба да је офоцојално, да вас сите упознамuser posted image user posted image user posted image

нешто за сите РР мајки http://www.youtube.com/watch?v=Wkc9-SvqfDM
user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2010, 19:54

clock-img

nadica

pencil-img

4381

фала на поздравот агнес морав да го објавам и на фбuser posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

22.10.2010, 20:41

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Како сте мили?
Има ли некој да свари едно кафенце, да ми се подотворат очите?
Инаку, јас сум закачила некој вирус, се` ме боли, секое зглобче и мускулче, крајниците ми се отечени и едвај ја држам главатаuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

22.10.2010, 20:47

clock-img

biljana16

pencil-img

340

So pomin neka ti e Tanja. I jas nekako ne sum kako sto treba denes genikologot mi kaza deka imam cista 40mm i imam bolki edvaj se dvizam.

clock-img

22.10.2010, 22:10

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Со помин нека е Тања
Инаку јас денеска бев кај директорот да разговараме во врска со мојот статус после први, зошто пред неколку месеци ми рече дека моментално немалпжо многу работа и да видиме да направиме нешто комисиски да го продолжиме па после технолошки да земам неколку месеци, ап ако после тоа или во меѓувреме излезе нешто работа да ме врати на работа. Комисиски го продолживме уште еден месец породилното, односно до 31 овој месец и денеска ми рече дека сега засега ќе ме одјави технолошки, но еден месец мора да се вратам на работа, па иако бев решена уште овој месец да седам дома, па макар и неплатен, додека тој ми зборуваше помислив дека ако седам дома нема да се вратам повеќе, а ако сум таму ќе бидам во тек и ќе се трудам и да останам, па така му дадов и некои предлози/идеи во врска со работата и ми рече по неколку дена да појадам пак да разговараме во врска со моите идеи(Не ти се лоши - рече). Во меѓувреме колешката свари кафе, па излегов од канцеларијата негова и сега пиеме кафе и муабетиме со колешкава и од нигде никаде таа ми вели, „знаеш дека нема повеќе технолошки, не постои во законот од 28 септември,вчера јас бев на советување за книговодители и таму ни кажаа, ама директорот се уште не знае, јас пробав да му кажам, ама тој не ме сослуша“, user posted image и сега повторно не знам што ќе биде со мене, дали мојот статус ќе биде вработен, невработен или вишокuser posted image user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

22.10.2010, 22:11

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Извинете за долгиов пост

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

22.10.2010, 22:34

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Како така Snowhite, во мојата фирма сеуште отпуштаат технолошки вишок? Прв пат слушам за ова. Тие нон-стоп изработуваат списоци, ќе немаат што да работат ако е ова вистина user posted image

Не се секирај, ќе најдеш друга работа, на толку дрндање подобро и да си заминеш оттаму.user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

22.10.2010, 22:36

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Фала ви женскичкиuser posted image user posted image
Инаку јас сум полошо, температурата постојано ми расте па ако продолжи ќе се нацртам на Ургентноuser posted image user posted image

Snowhite знам како ти е, и јас сум во слична ситуација, морам да почнам на 1 ноември или да дадам отказuser posted image user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

22.10.2010, 22:38

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Тања побрзо да ти помине user posted image
Јас и ти на ист датум тргнуваме на работа user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.