за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Мартинс мом кога веќе си почнала може за сите присутни по една масажа
25.10.2010, 13:41
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly
Леле, мм се исекол на работа, сега ми се јави да го чекам да одиме во градска Којзнае што направил. Штом доаѓа дома од работа сигурно е за шиење барем... Баш убаво ми тргна понеделнички.
AнаМоли многу ми е жал, за двајцата. Знам како ти е, ми се има случено маж ми да ми се избаци на работа со завој на раката... ќе се онесвестев. Се надевам дека не е ништо посериозно ...
25.10.2010, 13:41
Viktori
5329
мартинс мам, а да почнеш да наплаќаш за масажа?? бизнис онлајн
25.10.2010, 14:59
baby mama
679
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
E ova mi treba najmnogu, momentalno
25.10.2010, 21:03
agnes77
1959
поздрав од мене, како сте ... јас сум ок, ништо ново, чекам комисија, мислим на дјевојчице, сега имају веч 2 и пол години, сигурно су праве мале лјепотице ... еден ден се то чеканје ке биде само меморија ... еднаш чеканје се заврши нели
25.10.2010, 21:27
AnnaMolly RR
6409
Значи какво ни е здравствово човек да се крсти! Во градска 6 доктори околу мм за една исеченица, ама не дека сите го гледаат, сите се начукале во едно сопче и демек работат. Му ставија бетадин на раката и се договараа дали требало тетанус да прими или не, и по неколку минутно полемизирање решија дека треба. После тоа кај матичниот за упат, тој вика не треба тетанус. Вика, леле што те преврзале вака? Чекај јас поубаво да те преврзам. Оп, на шалтер плус 300 денари за преврска. Вика, нас ни е должност да викаме дека треба тетанус за вакви работи, ама не мора, вие решете си. Е добро како јас да решам дали треба или не? Не сум завршила јас медицина! Глупости.
25.10.2010, 21:28
AnnaMolly RR
6409
Инаку, не беше ептен страшно. Само длабока исеченица. Проблемот беше што се исекол и некој крвен сад и два саати не престана да крвари. Ама сега е супер
25.10.2010, 21:32
agnes77
1959
Ама сега е супер
не разбирам сите, но што је важно то разбирам , важно е да е сега ок
25.10.2010, 21:39
vezilka RR
4931
Инаку, не беше ептен страшно. Само длабока исеченица. Проблемот беше што се исекол и некој крвен сад и два саати не престана да крвари. Ама сега е супер
Баш ми е мило што е добро..Фала богу што не било страшно иначе дур се договорат докториве што треба..ќе искрвари човек..
25.10.2010, 22:00
AnnaMolly RR
6409
Јас пред неколку години бев во градска поради болки во стомакот што мислев дека е слепо црево. Докторот ме прегледа и рече ако до утре не ми помине да дојдам пак. Отидов пак сабајлето, друг доктор. Ми вика, ааа не е ова слепо црево, имаш цисти на јајниците . Ај крвна слика и дојди вечер пак, може ќе треба да лежиш. Одам вечерта, трет доктор. По неколку испитувања констатира дека ме болат јајниците за време на овулација. Да дојдев пак кај четврт доктор, може ќе излезеше уште нешто ново
25.10.2010, 22:11
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77
поздрав од мене, како сте ... јас сум ок, ништо ново, чекам комисија, мислим на дјевојчице, сега имају веч 2 и пол години, сигурно су праве мале лјепотице ... еден ден се то чеканје ке биде само меморија ... еднаш чеканје се заврши нели
Се надевам дека за скоро ќе заврши Агнес. На сите нам ни здодеа таа комисија, а не пак тебе!
25.10.2010, 22:32
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Се надевам дека за скоро ќе заврши Агнес. На сите нам ни здодеа таа комисија, а не пак тебе!
и да коначно зборувам нешто повеќе интерсантно, и научим неки нови збор не само зборови као што чеканје, комисија, центар, министерство ...
< Поракaта ја уредил agnes77 -- 25.10.2010 22:43:28 >
25.10.2010, 22:39
Viktori
5329
Јас пред неколку години бев во градска поради болки во стомакот што мислев дека е слепо црево. Докторот ме прегледа и рече ако до утре не ми помине да дојдам пак. Отидов пак сабајлето, друг доктор. Ми вика, ааа не е ова слепо црево, имаш цисти на јајниците . Ај крвна слика и дојди вечер пак, може ќе треба да лежиш. Одам вечерта, трет доктор. По неколку испитувања констатира дека ме болат јајниците за време на овулација. Да дојдев пак кај четврт доктор, може ќе излезеше уште нешто ново
имаш среќа што не те отвориле... јас лежев на маса, за пред операција додека сконта некој дека може сум трудна.. ама нели ти џабе везеш.. треба на "докторот" да му текне
25.10.2010, 22:52
Julie1
2354
Јас деновиве живци губам со интернетов, незнам што ќе беше ова .... Додека е во ред да ве поздравам тука...
25.10.2010, 22:55
Viktori
5329
Јулие ама изгледа не е само кај тебе ... или не доотвара, или не отвара видеа, или не закачува постови...за фб не сакам ни муабет да праам... жими скајпот и тоа чатот што проаѓа, звук и слика.. ко на филм со чарли чаплин ...
25.10.2010, 23:00
agnes77
1959
Јулие, поздрав од Словенија
25.10.2010, 23:01
Julie1
2354
Да повеќе имаат проблем и денес добив едноставен одговор, во форма на прашање, а што не си ставиш оптички само малку е поскап а сега го промовираме, зашто овој адсл-от и не како што треба ... Ова или намерно си го прават лош сега за да се промовираат новите можности или
25.10.2010, 23:02
Julie1
2354
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77
Јулие, поздрав од Словенија
Фала на поздравот драга... прегратки до тебе
25.10.2010, 23:08
Viktori
5329
хммм тоа значи да провериме што нуди Кејблтел. На мм братот има 80 гига интернет ги симна сите можни филмови и серии.. јас со овие 15 гига треба да пазам колку видеа гледам инаку секогаш ми се плаче на крај на месец. И тоа што е најтрагично, исто беше и кога имав 2, 10 и сега 15 гига. Само што веќе не играм игри на фејсбук.. а како е можно повеќе да трошам, треба и јас да прашам некој балтазар од Тмобил.. којзнае мене што ќе ми каже...
25.10.2010, 23:30
Џесика
2036
жити мене немој кејблтел... ние со мм секој ден плачеме, ветер да дувне нема ни интернет ни телефон, значи замисли кога врне
25.10.2010, 23:34
Viktori
5329
море значи додека има овци, има и куп стрижачи. како едни саглам интернет не донесоа...
25.10.2010, 23:39
Џесика
2036
абе 2 месеци секој ден во исто време снемуваше интернет, и за тие 2 месеци на телефон разговаравме со милион различни оператори и сите имаат одговор „аха, во ред ќе забележиме„, се додека мм не се јави и кажа дека ќе ги исече сите бандери, за да дојдат и да ни го сменат модемот... деновиве тестираме дали е све ок...
26.10.2010, 00:30
Џесика
2036
Да не знае некој каде се врши сликањето за лични карти? Ми спомнаа дека не е веќе во МТВ, во беко било? Има некој информација?
26.10.2010, 00:33
Viktori
5329
Во Беко е сликање и поднесување документи, да, а се подигаат кај телевизија, ама буквално во телевизија, не од кај МКЦ туку од главниот влез.
< Поракaта ја уредил виктори -- 26.10.2010 0:35:24 >
26.10.2010, 00:37
Џесика
2036
Фала на информацијата колешка Виктори... сега одам да планирам како да се нашминкам за утрешната фотосесија .... и да... стискајте палци да не излезам како робијаш