за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
istiot problem si go imam i jas so Amel nitu dava nesto ,a pocna i da tepa,izgleda im e nekoj period,se nadevam
27.10.2010, 01:07
lina 25
59
ha ha jas za mojot da ne pocnam da kazuvam neka e ziv i zdrav ama mnogu e los
27.10.2010, 01:11
Maca25
7558
Не знам дали е период, ама ова е озбилно. никој не дозволува да и се доближи, да ја нарани, да ја извади од столче за ранење, да ја пресоблече, само мама може. буквално никој ништо не дава да и направи. секаде е со мене, по цел ден, дури и со мене е во вц. и уште мм ми вика: што се жалиш? нели ти фалеше времето поминато со неа додека работеше? Е ќе полудам!!!
27.10.2010, 01:14
lina 25
59
a kolku ima tvojata princeza
27.10.2010, 01:16
Maca25
7558
1 година и 8 месеци. права ѕверка е.
27.10.2010, 01:18
lina 25
59
dusicki more mojot kako pomal bese pomiren sega kako sto raste taka zbesnuva nie ke pravime vo februari 4 god
27.10.2010, 01:28
Џесика
2036
јас чекам моево да прозбори, па тогаш ќе дефинирам дали е лош или само не ме разбира што му зборувам
27.10.2010, 08:20
arh_diz
7198
Mojot e mnogu mal za da mozam da definiram kakov e .Kako ste ova utro ringerajki
27.10.2010, 08:22
Martins mom
3342
Јас мојот уште сега можам да кажам дека е багабонт Убаво утро Арх_диз Дождливо е времето, а дома ми е баш романтично...Ај кафица да пивнеме
27.10.2010, 08:39
arh_diz
7198
Ajde Martins mom i jas nemam pieno kafe. I tuka e isto dozdlivo denes . Nema izleguvanje od doma
27.10.2010, 09:40
lila_mk
88
lele dozdov denes nema koj ne se prozeva kaj nas na rabota, a ne da e zarazno toa zevanjeto.... tuku, me nasmea mazot mi od sabajle , inspiriran od vcera od edna slucka vo nasata igroteka i vika na vospituvackata vo gradinka, nemoj slucajno nekoj da ja udril,a na malovomu vika - tato ako te udri nekoj tebe i ti slapni go ednas.... ..... imeno sinoka si igraat ,deca ko deca, i edno devojce i udri slapanica na moevo zlatce. sega jas nema da trcam odma ,gledam kako ke izreagira moevo a toa dusice vika ne ne treba taka.devojceto pak ja udira , moevo pak ne ne... i tretiot pat stanav da ja odbranam. mu kazuvam na mazot mi i on vika e "arno si napravila" so pravese ma crtki li stavase kolkju ke ja udrat a ustvari nesakam da trcam odma vo takvi situacii, traba da znae sama da se odbrane.e tatooooo, vikam neja uci da ne stane glaven tepac vo gradinka pa poslem da si imame maka
На здравје кафе Агнес! Сите се молиме сите да добиеш добри резултати во Петок
27.10.2010, 12:07
baby mama
679
Кај нас има нешто ново, Јана почна да оди сама. Сега се ние растргнато по дома и заградено со перници
27.10.2010, 12:09
ben10
319
so sreka
27.10.2010, 12:13
nadica
4381
ИЗВОРНА ПОРАКА: baby mama
Кај нас има нешто ново, Јана почна да оди сама. Сега се ние растргнато по дома и заградено со перници
за јана ајде сега и постапалки да правиш и да частиш во барот
27.10.2010, 12:24
arh_diz
7198
za Jana
27.10.2010, 12:29
agnes77
1959
браво за Јана
27.10.2010, 14:27
Snowhite RR
5042
Добар ден рингерајки, како сте? ЈАс вчера бев повторно да се видам со директорот и се договаравме во врска со работата, така да, од наредната недела најверојатно ќе почнувам, само не знам со Михаил што ќе правиме, не знам кој ќе го варди, а и со цицањево како ќе правиме, додуша сега тој не бара толку за цицање, само кога му се спие, а ако го заспива некој друг и без цицање заспива. Ќе се снајдуваме некако, ќе видиме Одам сега да се спремам, додека спија Михаил, кога ќе стани ќе одиме на слава кај мајка ми. Сношти бевме на мрсна, денеска на посна, по двапати ние Ако некој слави, нека му е честита славата
27.10.2010, 14:52
penelopa
3419
Добар ден и од мене...само што се вратив од прошетка па сега си пијам сокче...еве да не речете дека сум скржава
< Поракaта ја уредил penelopa -- 27.10.2010 14:54:14 >
27.10.2010, 16:01
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
Добар ден рингерајки, како сте? ЈАс вчера бев повторно да се видам со директорот и се договаравме во врска со работата, така да, од наредната недела најверојатно ќе почнувам, само не знам со Михаил што ќе правиме, не знам кој ќе го варди, а и со цицањево како ќе правиме, додуша сега тој не бара толку за цицање, само кога му се спие, а ако го заспива некој друг и без цицање заспива. Ќе се снајдуваме некако, ќе видиме Одам сега да се спремам, додека спија Михаил, кога ќе стани ќе одиме на слава кај мајка ми. Сношти бевме на мрсна, денеска на посна, по двапати ние Ако некој слави, нека му е честита славата
ako se odmolzuvas ,toa moze da ti pomogne koga veke ke rabotis.pa vo sisence taka nekako...mnooogu pari da pravis na rabota
27.10.2010, 16:02
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
za mnoogu godini slava na majkati snovajt
27.10.2010, 16:03
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: baby mama
cestitki ke ima trcanje sega
27.10.2010, 16:03
Snowhite RR
5042
Фала ти мама26, за еден месец ќе видиме колку пари ќе направам, зошто можи само толку ќе работам, ако тргне на добро овој еден месец можи и ќе останам
27.10.2010, 16:06
mama26
3977
ke trgne zasto da ne trgne,segde pocetokot e tezok,ama ako si ja znaes profesijata nemas gajle....duri i jas se plasam koga jas ke pocnam da rabotam...posle pauziranje ama osnovata e bitna...ee sega ako ima nesto novo samo kopiras kako site drugi i taka....se najubavo