за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ама се муабетело овде синоќа Јас еве денес прва се пријавувам за присутна и варам кафе
05.11.2010, 08:08
agnes77
1959
Палешка фала за кафе и добро утро
05.11.2010, 08:29
vesna1
345
Dobro utro, moze li i za mene edno kafe?
05.11.2010, 08:49
bebe82
301
Dobro utro na site
Sakam da prasam nesto. Eve veke 3-4 veceri po red ne mozam da spijam, bidejki celo vreme mi se "utrnuva" desnata raka. Ke se svrtam na desna strana i odma se budam bidejki ne mozam da gi mrdam ni prstite ni dlankata .
Inaku sum 37 nedela, pa ne znam dali e toa nesto strasno, a na pregled sum duri vo ponedelnik, pa dali imam prostor za zagrizenost za da odam na pregled uste denes.
Dali nekoja od Vas mamicki imala vakov problem ????
05.11.2010, 09:00
arh_diz
7198
bebe82 mislam deka imas nedostatok na MG
05.11.2010, 09:04
bebe82
301
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
bebe82 mislam deka imas nedostatok na MG
nedostatok na MG... ne znam, bidejki pijam magnesiol 250 po dva pati na den da ja zgolemam dozata???
05.11.2010, 09:10
arh_diz
7198
Neznam najdobro sovetuvaj se so ginekologot
05.11.2010, 09:39
anebebe
348
Doro utro na site zenicki Malku da vidam sto se slucuva i odam na faks pa posle ke si pisuame pozdravce
05.11.2010, 09:43
Julie1
2354
Добро утро и од мене... како сте петочно расположени, особено оние кои од оваа недела тргнаа на работа
05.11.2010, 10:06
Палешка РР
7505
Јас сум супер расположена баш заради тоа Само да не се зарекнам па да ми речат и утре на работа и затоа
05.11.2010, 10:09
sanja22
49
dobro utro i od nas
05.11.2010, 11:01
Octavia
617
Едно задоцнето добро утро на сите
Имам еден мал проблем, кога пробувам да отворам некоја тема за да читнам тука, ми се активира антивирусот и не дозволува да се отвори страницата (??). Се појавува порака (преведено) „Оваа страница содржи или може да содржи работи опасни... Вашиот систем не е инфициран.“ И вака 100 пати на разни теми . И не знам што е работата, претходно со истиот антивирус немав ваков проблем. Help
05.11.2010, 11:41
Twins
1228
ИЗВОРНА ПОРАКА: bebe82
Dobro utro na site
Sakam da prasam nesto. Eve veke 3-4 veceri po red ne mozam da spijam, bidejki celo vreme mi se "utrnuva" desnata raka. Ke se svrtam na desna strana i odma se budam bidejki ne mozam da gi mrdam ni prstite ni dlankata .
Inaku sum 37 nedela, pa ne znam dali e toa nesto strasno, a na pregled sum duri vo ponedelnik, pa dali imam prostor za zagrizenost za da odam na pregled uste denes.
Da jas imav takov problem i piev isto Mg i site mi velea deka koga ke se porodam ke mi se povlece ama za zal seuste mi se slucuva toa trnenje na rakata iako pominaa skoro 2 godini. Kaj mene e taka mozi kaj drugite ne Se nadevam deka ke ti se povleci koga ke se porodis.
05.11.2010, 22:49
bebe82
301
ИЗВОРНА ПОРАКА: Twins
Dobro utro na site
Da jas imav takov problem i piev isto Mg i site mi velea deka koga ke se porodam ke mi se povlece ama za zal seuste mi se slucuva toa trnenje na rakata iako pominaa skoro 2 godini. Kaj mene e taka mozi kaj drugite ne Se nadevam deka ke ti se povleci koga ke se porodis.
Се надевам дека е само моментално, бидејќи цела вечер се будам од ракава . Во секој случај фала што го сподели ова со мене, бидејќи си мислев дека сум само јас.
06.11.2010, 00:16
Anushka
1392
аман бре деца, ама сме досадни сите. Ајде, лека ноќ!
06.11.2010, 08:50
amelbebe
1105
zenski,ajde edno sabotno kafe da ispieme zaedno denes sme slobodni od rabotnite obvrski
06.11.2010, 09:01
Martins mom
3342
Eееејјј...немате поим колку бев осамена без вас драги мои На онаа тема без што не можете интернет или секс, без двоумење ќе можам да одговорам Ајде сега во знак на кам бекот мој ве честам по едно утринско
06.11.2010, 09:06
Палешка РР
7505
Добре ни дојдееееее и ти нас ни недостигаше многу! Фала за кафето, ммммм милина
06.11.2010, 09:18
lukas
2148
Dobro utro na site
istoto i jas go imav pri krajot na bremenosta8-9 mesec,no ne piev nisto,racete mi trpneeja dvete,mi rekoja da namalam na solta,od koga se porodiv prestana..pozz
06.11.2010, 09:19
lukas
2148
uh mesanica sum napravila,ajde ke me sfatis bebe82 pozz
06.11.2010, 12:51
bebe82
301
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas
uh mesanica sum napravila,ajde ke me sfatis bebe82 pozz
06.11.2010, 17:09
Snowhite RR
5042
Хелоу како сте? Заборавив, мислам на Мартинс мам и должев одговор за Џамбо продавницата не знам во која тема беше да не барам сега, се надевам овде ќе прочита, значи пред една н,едела успеав да отидам, ама за жал не е истата продавница, само го искористиле името и фонтот дури, за играчки е продавницата, ама прашав, не се тие.
06.11.2010, 17:14
Snowhite RR
5042
Инаку на Михаил изгледа пак му е воспалено грлото, неколку дена поткашлуваше, а сношти ми крена температура, му ја симнав со Ефаралган и сабајле го однесов кај матичната, ама за малку ни заминала, до 11 раб време, а заминала порано, па сестрата ми рече да земам сируп Мукоплант, да му давам овие дена, др не можеше да ми пиши таа ништо, денеска е добар нема кренато Т, се надевам дека добро ќе го поминеме викендот, инаку ќе треба на Брза помош да го носиме, а навистина не сакам оти таму од инекции ништо повеќе не знаат
06.11.2010, 17:39
Felly RR
7977
Ајде, побрзо да му помине. Ние пак со мм двајцата сме со грлото- настинати, и сега интензивно чаеви пиеме, супи, лимони.... мора да помине некако, да не го разболиме и малово