за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
denes ni e godisnina od brak tocno edna godina eee kako letna kazete nekoe dobromesto za rucek ama da e nadvor posto sakme so bebeto da odime a vremevo e top
07.11.2010, 15:16
arh_diz
7198
Neka vi e srekna godisninata gvenda da vi se mnozat godinite zaedno da ziveete vo zdavje ljubov.
07.11.2010, 15:20
agnes77
1959
gvenda
07.11.2010, 16:43
mama26
3977
srekna godisnina gvenda ,mnogu ljubov i sloga vo narednte godini
07.11.2010, 18:19
gvenda
188
fala vi na site se tie sto ne se vo brak im posakuvam da si najdat partner kakov sto posakuvaat i da si dobijat angelce kako naseto najprekrasno na svet izvinete sto taka si pisuvam za moeto bebe ama se poveke i poveke mi e najposebna na svet
07.11.2010, 18:43
AnnaMolly RR
6409
Нека ви се множат годините полни со љубов! Среќна годишнина!
07.11.2010, 18:47
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: gvenda
na svet izvinete sto taka si pisuvam za moeto bebe ama se poveke i poveke mi e najposebna na svet
gvenda така мора да биде , за секој родител неговото дете е најубаво и најпосебно на свет
07.11.2010, 21:01
Natuska85
3613
Гвенда среќна годишнина
07.11.2010, 21:06
Natuska85
3613
Инаку денес објавија слика од нашата свадба на ФБ на страната на моја свадба, па чекам лајкови и од вас мои рр пријателчиња .Еве линк
Гласав за тебе, Натушка. И јас денес пратив слика, па кога ќе излезе ќе ве известам да гласате и за мене
08.11.2010, 08:35
arh_diz
7198
Jas nemam FB Kako ste denes RR se odmorivte li za vikendov
08.11.2010, 09:56
gvenda
188
jas sum najnenaspana i moram barem na vas da vi se zalam posto vise nikoj ne me ni slusa od moive vecerva Gordana ic ne spiese t.e spie i na pola saat saat se budi kenka ke cica i pak i pak se isto ufff nema kraj na ovie nezini promeni navecer te spie te nespie ama sekogas si vikam aj moze vecer ke iznenadi ke spie ama nikako da dojde taa vecer
08.11.2010, 10:02
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
Jas nemam FB Kako ste denes RR se odmorivte li za vikendov
Јас се уморив арх_диз. Сите дома, по сите оди суредувај, таман во една соба сум суредила во другата лом направиле, таман сум го исчистила купатилото на некој ќе му текни да се тушира, а мажи ко мажи поплава прават, па готви, па пери, па пеглај еееее ми се смачи
гвенда да не ти е гладно бебето? Цица или пие адаптирано млеко?
08.11.2010, 10:04
Martins mom
3342
Ете гвенда и јас сум тука да ти правам друштво Помири се мила, немој да го чекаш денот кога ќе се наспие...така ќе ти биде потешко. Јас и не размислувам веќе на темата спиење и да ти кажам по стопати си повторувам дека не сум уморна и така живеам Абе шо се секираш...кога ќе тргнат на школо ќе ги молиш да станат...ете тогаш ќе се изнаспиеш
08.11.2010, 10:08
Martins mom
3342
Абре жени, не варите каве????
08.11.2010, 10:14
agnes77
1959
ево мене со кафе
08.11.2010, 10:16
Bogdancanka
5422
ajde i za mene edno kave hehehe
08.11.2010, 10:35
gvenda
188
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
Ете гвенда и јас сум тука да ти правам друштво Помири се мила, немој да го чекаш денот кога ќе се наспие...така ќе ти биде потешко. Јас и не размислувам веќе на темата спиење и да ти кажам по стопати си повторувам дека не сум уморна и така живеам Абе шо се секираш...кога ќе тргнат на школо ќе ги молиш да станат...ете тогаш ќе се изнаспиеш
Ti uste ne ja doceka taa vecer Martins mum lele nema vikas abe so da kazam i jas se naviknav ama pa epten bese vecerva, a sto vika Paleska da ne e gladna kakva gladna ne e gladna cica onaka od navika kako cucla sum i inace i si jade sega po dva pati ovosje i davam ne e gladna ne veruvam super e duri debelka tkava si e i nema tuka sto so sakam ja da praam taka ke si spie dzabe zamaram okolina
08.11.2010, 10:48
Martins mom
3342
Не замараш, уживај Знам колку ти е мачно, а никој од дома не ти верува дека си отепана...И кога ќе кажеш дека ти се спие, некој друг ќе ти возврати „Леле и мене“ А никој не си жртвува ниту една минута од неговото сонче за да те замени бар на момент Абре точно знам како ти е, ама не можам да ти помогнам
08.11.2010, 11:10
Viktori
5329
Martins mom, па ти си тука??? Кај беше до сега бе? Не прај вакви работи те нема-те има-те нема...
Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
08.11.2010, 18:02
agnes77
1959
Во собота добив гости и сакам да зготовим неки оригинални македонски десерт, енаш сам зготовила баклава (ммммммм ) и сакам да покушам уште нешто. Ве молам за идеје, али треба да биде изворно македонски.